跳至

首頁
12345...18

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

先有+0,之後有搖搖,而家又到孖女阿gill。
盡我一己之力,發放正能量!

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

一失足成千古恨, 遺臭萬年. 之後不論佢哋有幾長命, 都會不斷無休止地比人重覆提起問起, 萬劫不復...唉...

民房

假設性所有相片係假既,why...無藝人協會出黎大聲講野?!
唔出聲即是默認啦!如果相片係事實,應該整個娛樂圈既人心知肚明,大家想想,早十幾年前劉?玲被姦事件上巳憤怒整個娛樂圈既人出黎遊行,今次發生這件淫照事件,why...無人出聲...即係真定假...????就又你地去判斷喇!

別墅

"不雅照片事件,隨時删除"????又無相删除咩,咁樣做,只會令網民對自稱的受害人更反感,只係討論都唔得,怕無面又何必做,佢仍繼續娛樂事業証明佢都唔係真係重視LEE 樣嘢,戲行,戲行

子爵府

原文章由 召藥師 於 08-1-28 13:34 發表
先有+0,之後有搖搖,而家又到孖女阿gill。

+0被迫,搖搖被偷拍,情有可原!
阿G自願,自作賤,與人無尤!

[ 本文章最後由 viewer 於 08-2-11 20:46 編輯 ]

別墅

回覆 #342 chinatea 的文章

我重來無話佢地淫亂,我只係話要為自己的行為負責,如果我兒女大個點,我直情用LEE個案例話佢知,LEE個WORLD你唔保護自己,無人可以保護你

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

選擇性地民主, 開放!!!:tongue: :tongue:

禁止訪問

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 l_wingwing 於 08-2-1 12:08 發表

算啦,有咩好嘈吖,其實而家大家都係斷估啫,邊個知當事人係咪倩願呢

而且,佢地情唔情願都唔關我事,只係因為8卦睇完d相就算啦

sorry我唔係嘈只係大家個d說話一口咬定d女仔淫亂,呢道話哂係打正親子網,大部份都係有兒有女,做人家長平日又話點教仔女而家正言順睇咸相之後仲要大條道理講埋d刻薄說話又何必者.

呢個話題都講左咁多日講夠架啦,大家專注下d小朋友考試,新學年又開始啦應該好停止啦呢個topic.
<br><br>

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 chinatea 於 08-1-31 14:35 發表

一男一女do野,個女仔一d都唔知比人影左之後比人show出來,咁點樣叫做=(現在他們都是要為自己行為負責)?

做愛係人都會,只要你生理正常都會做,如果兩個人私人行為比人公開如果佢地係一齊自願去公開比人睇,佢地就係有 ...

算啦,有咩好嘈吖,其實而家大家都係斷估啫,邊個知當事人係咪倩願呢

而且,佢地情唔情願都唔關我事,只係因為8卦睇完d相就算啦

別墅

唔通對到正個鏡頭擺埋POST,正個影証件相都係偷拍返來,那麼D娛記攝影技術真係要改善吓

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 墨魚太太 於 08-1-31 11:23 發表
無咩話可唔可憐,影LEE D相時都是成人了,不是十岁小朋友,3岁小朋友玩完玩具都要自己拾好,為自己行為負責,現在他們都是要為自己行為負責,當你影的時候就知會有一個危機,好似盜竊就有機會比人拉,食薯條就預左熱氣一樣 ...

一男一女do野,個女仔一d都唔知比人影左之後比人show出來,咁點樣叫做=(現在他們都是要為自己行為負責)?

做愛係人都會,只要你生理正常都會做,如果兩個人私人行為比人公開如果佢地係一齊自願去公開比人睇,佢地就係有淫穢人,比人講比人鬧,比人笑就係抵死.

如果係不知情下唔願意情形下自己私穩比人出賣,利用,你叫當事人點負責返果次D行為呀?

佢地do野要向你地交代咩?同你地有關咩?兩公婆do野就要向d仔女交代,咁你地有冇向你地仔女講解佢地大左都會咁做呀?
<br><br>

別墅

無咩話可唔可憐,影LEE D相時都是成人了,不是十岁小朋友,3岁小朋友玩完玩具都要自己拾好,為自己行為負責,現在他們都是要為自己行為負責,當你影的時候就知會有一個危機,好似盜竊就有機會比人拉,食薯條就預左熱氣一樣

男爵府

畀面勳章

原文章由 均均媽 於 08-1-31 01:51 發表
好多人話唔應該睇佢地既相,話睇相既人冇道德,其實冇道德既係拍照o個個,而家爆左單咁大鑊既08娛樂大新聞出黎,正常人有好奇心,都會八卦...其實可以統計下幾多人睇左幾多人係冇睇...而冇睇既人究竟係真係唔想睇定係搵唔到 ...

UMUM!
你講得好有道理!!

大宅

好媽媽勳章

好多人話唔應該睇佢地既相,話睇相既人冇道德,其實冇道德既係拍照o個個,而家爆左單咁大鑊既08娛樂大新聞出黎,正常人有好奇心,都會八卦...其實可以統計下幾多人睇左幾多人係冇睇...而冇睇既人究竟係真係唔想睇定係搵唔到相睇呢 其實大部分人邊睇邊加意見係因為大家都戥班女仔唔抵,心痛佢地,唔抵得佢地戇居,明明個個大好前途自己斷送左,而重點係佢地係公眾人物,無論有咩新聞都預左有人講,明知係咁都唔小心d...可以蠢成咁?-(
自己種既因,當然要自己哽返個果啦,夠膽影相留念點解唔夠膽去面對,去承認?!同埋把口生晌人地度,人地要點講..冇人控制到,都係個句啦..冇d相出現都唔會有人講佢啦,家陣證據齊晒斷正喎,咁人地都唔係屈佢噃...

男爵府

畀面勳章

其實最唔明既係點解自己要影底lor?!?-(
咩心態???-(

別墅

唉... 恕我得罪講句.. 而家真係道德淪亡..
點解有d人會覺得影呢d相冇問題既...
雖則男未婚女未嫁, 不過發生關係呢d野唔係認定對方係至愛先發生既咩?? 定係我而家太out呢??
我就唔相信gill同bobo同謝太係因為好愛陳冠a先拍呢d相, 同佢發生性關係............
點解有d人會覺得「有咩大不了0者? 影呢d相好平常0者..」
唉...........
如果我個女到時都係咁open我一定心痛死.. 咁唔識自愛..
呢件事上面我都好同情阿gill, 不過佢真係要為自己做過的事負上責任。

公爵府

好媽媽勳章

密實姑娘假正經:;pppp:
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

禁止訪問

水晶宮

原文章由 Juana 於 08-1-30 13:11 發表
如果真係流的, 就唔會一個二個失踪啦, g小姐重唔好似上次咁走出嚟喊?!

你地d人真奇怪,人地出來喊又有人話佢扮可憐,又話假,唔想幫人d書推銷咪出聲冇動作law,你地都係女人又係有女的媽媽企返係女性角道睇件事得唔得,你地仲一個傳一個咁成班幫手去推銷呢d相,你地都幾熱心喎.係唔係d人物同唔係你屋企人,唔係你地d仔女所以你地咁熱誠呢?即係針唔吉到肉唔知痛呀?
<br><br>

首頁
12345...18

尾頁

跳至