美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好耐之前已經join左d記脫毛
間中都仲有上去脫下
早排上去咁岩做活動有抽獎 咁抽中同公司reenexx嘅cps一次treatment

琴日上到去 坐左半粒鐘個治療師先出黎
一入房坐底就勁sell cps有幾勁
又比塊鏡我自己睇下 講我有幾爆多缺點
最好笑係話自己冇hard sell成份 只係想我好
要用佢嘅機 先可以拯救我嘅皮膚

好啦 終於做得喇 十分鐘做完再入房傾過
佢話我做住12次先 折左好似六千幾

我話冇錢仲係學生:lol
冇信用卡做分期
又讀緊書交幾千蚊一個月學費冇錢join

見我講到咁 即刻黑晒面
話咁唔洗再繼續介紹其他岩我做嘅儀器
名都唔洗簽就走
明明去之前一日收到信息通知話做完treatment有禮物送
唔知係味我冇join所以話送晒冇得送住

你老闆咁就唔好sd信息黎啦 仲嗌我下次先問下

其實我想講嘅係 唔洗錢係要貼難受
真係下次抽中都唔鬼去!!

大宅

回覆:mak126 的帖子

試做咋!

男爵府

引用:請問set野有D嘜?我上去試做左,印象中有ge

原帖由 hpyd 於 14-12-03 發表
請問set野有D嘜?我上去試做左,印象中有gel plus,之後有嘜唔記者lu,只知廿分鐘唔洗就做完咋!

...
都係試做嗎??

大宅

回覆:caren025 的帖子

請問set野有D嘜?我上去試做左,印象中有gel plus,之後有嘜唔記者lu,只知廿分鐘唔洗就做完咋!

男爵府

引用:我係網上見有免費體驗所以join左我係尖咀星

原帖由 melody3052004 於 14-11-30 發表
我係網上見有免費體驗所以join左
我係尖咀
星期三歌晚7:30準時上去
cps只係用掃上就ok
不過一次要七八百蚊就好貴

洋房

我係網上見有免費體驗所以join左
我係尖咀
星期三歌晚7:30準時上去
前台d ok nice
坐左15分鐘後有營養師同我傾計
請左我野飲
但有個supervisor話未有機同治療師
問我做唔做先
我見營養師比到意見我就想繼續傾
之後個supervisor好似話我咁話佢地就關門啦做唔到
做唔到就唔好叫我黎做啦
好彩星期五有野做再去尖咀
貪心的我就做bk左星期五做
星期五做完,ok啦
但冇治療很師講到有幾咁誇張的好
我上去hea下時間
做完歌個supervisor就係咁sell我,叫我join 12次
6次,4次等
跟住我作左好多藉口先甩到身
最後送左支野比我
我預左比人sell
雖然有同我say sorry
但佢地時間分配真係好有問題
同埋cps都唔洗用機

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 seasonbaby 於 14-11-29 發表

原帖由 lovecutienpl 於 14-11-29 發表
倒轉都得?
因為一場去到,又比佢折磨左成個幾鍾,唔試走左去又唔抵,為有是但囉試完真係無乜特別。之前重講到鬼咁勁鬼咁好

大宅

引用:Quote:原帖由+caren025+於+14-11-24+發表Re

原帖由 seasonbaby 於 14-11-29 發表
同你一樣命運,我约左6點半去到,等左半個鍾,然後hard sell成粒鍾都重未sell完,sell到中途佢接電話 ...
倒轉都得?

複式洋房

引用:我好耐之前都去過呢間, 仲有D記佢地D人都好

原帖由 wing_tt 於 14-11-29 發表
我好耐之前都去過呢間, 仲有D記
佢地D人都好HARD SELL
同埋雖然佢地講野有笑容
我個frd都係咁!又係同佢講話試做完有skincare送。同我個frd講話\"不如簽埋,跟住拎埋個禮物俾你\" 結果我個frd無簽,當然亦都無俾禮物佢啦。

子爵府

減齡達人勳章

我好耐之前都去過呢間, 仲有D記
佢地D人都好HARD SELL
同埋雖然佢地講野有笑容
但說話有骨 好似覺得我嫌貴好睇我吾起咁

所以佢個集團我都BLACKLIST左啦
又吾係平!

男爵府

引用:Quote:原帖由 caren025 於 14-11-24 發表Re

原帖由 seasonbaby 於 14-11-29 發表
同你一樣命運,我约左6點半去到,等左半個鍾,然後hard sell成粒鍾都重未sell完,sell到中途佢接電話 ...
咁你真係勁唔好彩

我話自己係學生冇錢冇卡先甩難

子爵府

回覆:去完reenexx一肚氣甩難分享

最後要成9:15先走得

子爵府

引用:Reenexxx真係超hardsell,我第一次做完之後

原帖由 caren025 於 14-11-24 發表
Reenexxx真係超hardsell,我第一次做完之後已經即刻問我join 10次定20次,我話我仲諗緊join唔join ,即刻黑哂 ...
同你一樣命運,我约左6點半去到,等左半個鍾,然後hard sell成粒鍾都重未sell完,sell到中途佢接電話有個佢fried來左做,咁我都無為意。算喇,我一早講约左人要8點走人,跟著我話試左效果先,咁樣先同你去做。好喇,洗完臉跟著同我講話我皮膚今日唔適合做,约過第日,嘩,有冇攪錯,sell左成個幾鍾重叫你约下次做。火都來啦,我話我覺得無問題,堅持做,佢就揾個經理來講,個經理就話用浠D做。佢死死地氣做,點知做左mask先,因為要等。我估佢想幫佢friend做耍走我,但我點都要做,佢為有倒次序,幫我full左mask先。因有時間同佢friend做。攪左咁耐,做個treatment只用35分鍾,做完都重要sell.我真係採佢都傻

別墅

引用:Quote:caren025 發表於 14-11-28 13:58 其

原帖由 kiko_chu 於 14-11-28 發表
jm,可以講係邊度買嗎?thanks
上網search ibeauty,會見到果酸嗰set,有分度數,初初用20先,依家就用30,我會做埋underarm同腳

男爵府

引用:至憎呢d HARD SELL 又就為你好! 真係好黑人

原帖由 jujulia 於 14-11-28 發表
至憎呢d HARD SELL 又就為你好! 真係好黑人憎!
但係之前又要講到自己啲皮膚幾咁差
做完就好似天仙咁靚

男爵府

引用:回覆 mak126 的帖子我都想做啊...佢個CPS

原帖由 Annal-lo 於 14-11-28 發表
回覆 mak126 的帖子

我都想做啊...佢個CPS 得唔得先???幾$$ AR?THX...
講真 我做左一次唔見有乜特別

大宅

畀面勳章

caren025 發表於 14-11-28 13:58
其實cps可以係屋企自己做,我買哂全set都係千鬆d仲有排做
jm,可以講係邊度買嗎?thanks

別墅

回覆 mak126 的帖子

我都想做啊...佢個CPS 得唔得先???幾$$ AR?THX...
不過有D驚佢SELL AR><

別墅

引用:今日終於上左去試,去到都係等...等...等...

原帖由 kiko_chu 於 14-11-28 發表
今日終於上左去試,去到都係等...等...等...(我發覺佢地D治療師好冇時間觀念,我上親去D記做個治療 ...
其實cps可以係屋企自己做,我買哂全set都係千鬆d仲有排做

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至