親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

想同小朋友去新加坡玩,請問有冇經濟一點酒店推介,同住邊區方便行街,食野呢?

大宅

回覆:新加坡酒店

剛剛在Priceline apps度訂左movenpick, 我book果時見佢寫住包早 & free cancellation, 但當收到cfm book email,佢show breakfast not include, 但就寫deluxe room with daily breakfast, 但無左free cancellation, show non refundable, 點解會咁?

大宅

回覆:evavan 的帖子

Please pm the hotel detail

大宅

我之前住過ibis bugis,v hotel lanverder
ibis出地鐵要行7分鐘左右,但房間唔算大,但整齊舒服,都唔錯。
v hotel laverder就好方便,就算落雨都唔怕,响正地鐵上蓋,但房間算細,整體都乾淨,但地點方便價錢唔算貴

禁止訪問

引用:Festive 行走ACW, 就咁著泳衣就唔係幾好,

珍珠宮

NC9 發表於 15-3-14 23:00
MissMaMa想問下聖淘沙邊問酒店推介呢?之前住過equarius 同festive 唔考慮!3d2n package 7月有未? ...
咁你咪試下hard rock囉

大宅

Festive 行走ACW, 就咁著泳衣就唔係幾好, 佢比行去USS 遠d 架, 都有一段距離的. 仲有要經空內冷氣地方, 濕全身行驚小朋友冷親!

大宅

想問下7月中, 以下2問酒店價錢ok 嗎 (包早餐, non refundable)?

聖淘沙財富度假村 (Moevenpick Sentosa) $6,100 (3晚)

聖淘沙香格里拉度假酒店 (Shangri-La's Rasa Sentosa Resort & Spa) $7,800 (3晚)

大宅

IloveJJ 發表於 15-3-15 10:32
請問這兩間酒店是否不好?點解唔考慮呢?
Equarius 我前年住, 記得當時的價錢比festive 貴, 同埋去USS 要搭車, 無festive / hardrock 行過咁方便, 不過房間都算乾淨企理, 唔住只要想試下第2間!
Festive 上年住感覺dirty, 碌架床下面張sofa 有污跡, 仲濕濕地咁, 同理,間房開哂燈都好暗, 總之感覺唔好, 但小朋友好like 張碌架床, 今年去仲話要再住呢間, 不過no way la !

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 IloveJJ 於 15-03-15 發表請

洋房

可以pm我嗎?

大宅

引用:MissMaMa想問下聖淘沙邊問酒店推介呢?之前

原帖由 NC9 於 15-03-14 發表
MissMaMa想問下聖淘沙邊問酒店推介呢?之前住過equarius 同festive 唔考慮!3d2n package 7月有未? ...
想問festive呢間會唔會好舊同唔乾淨?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由 NC9 於 15-03-14 發表MissMaM

原帖由 IloveJJ 於 15-03-15 發表
請問這兩間酒店是否不好?點解唔考慮呢?
聖淘沙我就反而住Festive, 因我個小朋友好鍾意間房,好想再住番。

禁止訪問

引用:MissMaMa想問下聖淘沙邊問酒店推介呢?之前

男爵府

BK Milk勳章

引用:Pm u

原帖由 evavan 於 15-02-06 發表
Pm u
evavan,我都想要資料呀!可以pm我嗎,謝謝你!

大宅

MissMaMa想問下聖淘沙邊問酒店推介呢?之前住過equarius 同festive 唔考慮!3d2n package 7月有未?

大宅

Please pm the hotel information. Thx !

伯爵府

Pls pm me the details of hotel information, thanks!

男爵府

Please PM me the hotel information. Thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:想問聖淘沙酒店連門票package+邊度book?

原帖由 monssa 於 15-03-14 發表
想問聖淘沙酒店連門票package 邊度book?
官網有

首頁
12345...6

尾頁

跳至