夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

老公成日响facebook喥都係睇埋同一個同事既profile. 一係唔上, 幾乎次次上親都睇佢. 佢地又唔係特別fd. 老公叫嗰個女仔做妹妹仔, 因為只得20+, 不過真係幾靚. 你地會嬲嗎?

洋房

Totally agree with Hei1204, as a hubby, if I really want to leave or have another gal, no matter a gun pointing to my head, I also want to go ka la.

I also always view sex books and AVs, its no harm to others, but I will do it silently lor.

My wife is some kind of "Zheng Yi" persons not allowed to talk and discuss, and she always suspect i will do something to her.

禁止訪問

大宅

別墅

嬲爆指數

原文章由 sherielee 於 08-5-27 01:10 發表
我會好嬲 今日我叫老公幫我打電話問嘢,人哋問佢太太姓乜,佢竟然答咗以前gf個姓,我都好嬲呀

嘩!你個case仲頂唔順. 如果有"嬲爆指數", 10係最嬲, 我個情況會係5 , 而你個case我會7

大宅

我會好嬲 今日我叫老公幫我打電話問嘢,人哋問佢太太姓乜,佢竟然答咗以前gf個姓,我都好嬲呀
sherie

複式洋房

梗係嬲啦!!!

禁止訪問

環保接龍勳章

複式洋房

原文章由 momo_bb 於 08-5-24 17:19 發表

你真係講得好好,,,,,,,,可惜有時真係做唔到,,,,,,,,,,,唉

唔難ga,心態問題,對自己有信心!!

別墅

原文章由 Hei1204 於 08-5-24 14:24 發表

其實位位男人身邊都有好多女性朋友,對佢地黎講,真係隨處都有機會,我地唔擔心得咁多,想得咁多,自己會好辛苦....

其實我地都可以努力做到係男人心目中夢未以求的妻子,做好自己,做好妻子的責任,好過常常想男人如何多 ...

你真係講得好好,,,,,,,,可惜有時真係做唔到,,,,,,,,,,,唉

大宅

好在我老公唔會玩facebook 但佢若咁做, 我一定會話佢同爭電腦用:;pppp: 等佢無得用電腦

侯爵府

我諗冇人會唔嬲lo!!!

複式洋房

原文章由 jonan212 於 08-5-24 11:07 發表

Hei1204,
你講得好啱, 我都係咁諗! 所以我只係唔開心, 想sung下. 同佢需要講既都講過, 佢亦有顧及我感受ge. 已經喺我面前收歛左好多 (喺我背後就唔會知!)

其實係我覺得好冇安全感... 因為佢身邊有好多女性朋友, d ...

其實位位男人身邊都有好多女性朋友,對佢地黎講,真係隨處都有機會,我地唔擔心得咁多,想得咁多,自己會好辛苦....

其實我地都可以努力做到係男人心目中夢未以求的妻子,做好自己,做好妻子的責任,好過常常想男人如何多外遇,因為佢要變,你都阻唔到,但係如果你咁好,佢都唔珍惜,係佢走寶.....

別墅

原文章由 Hei1204 於 08-5-24 07:56 發表
如果係我都會好嬲,會覺得唔開心,因為自己已經唔係靚妹仔...雖然同佢傾左,應該會好d,因為佢知你會唔開心,佢可能都會背住你睇,尊重你既感受,但係男人十個,有十個都鍾意睇女仔,十個,有十個都會對其他女人有性幻想...但 ...

Hei1204,
你講得好啱, 我都係咁諗! 所以我只係唔開心, 想sung下. 同佢需要講既都講過, 佢亦有顧及我感受ge. 已經喺我面前收歛左好多 (喺我背後就唔會知!)

其實係我覺得好冇安全感... 因為佢身邊有好多女性朋友, d同事.... 而且佢喺嗰班妹妹仔中又真係幾受佢地歡迎.... 你知la... 佢地個個都20+, 又未結婚, 仲拍緊散拖....個個都仲係熱情奔放個隻tim. 我呢d屬於高危一族嚟架ma!

複式洋房

如果係我都會好嬲,會覺得唔開心,因為自己已經唔係靚妹仔...雖然同佢傾左,應該會好d,因為佢知你會唔開心,佢可能都會背住你睇,尊重你既感受,但係男人十個,有十個都鍾意睇女仔,十個,有十個都會對其他女人有性幻想...但最後佢有冇做d咩錯事出來才是最重要....

我覺得做女人要不斷update自己既修行,因為人一定會老,不可以靠外表去留住d男人既心,但內涵修行係好重要,互相愛護,互相尊重,尊重大家既空間,要比佢知你唔鍾意,但係又無須為左lee d 事而吵,會傷感情,佢又冇出去滾.....

如果佢再係你面前睇,當你冇到,你咪同佢一起睇,睇下邊個靚,講下笑,串下佢,你又可以知佢對邊個特別答糖...hehe...如果佢識做,唔係你面前睇,咁你咪尊重下佢,其實佢真係要lee埋睇,你都唔會知喇.....

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

係男人都鐘意後生靚女

不過我都會嬲

大宅

我會了解下佢係用欣賞or鍾意呢個女仔邊種角度要睇facebook, 係男人都鍾意欣賞靚女, 可能見到靚就成日睇, "青春無敵"ma, 如果係鍾意呢個女仔就唔可以比佢再睇

大宅

我同老公拍拖時, 同佢去沙灘游水..俾我睇到佢望住個粉紅色三點色! 嬲死我呀!
佢重話: 咁佢咁著, 緊係要望下喇!!

不過你知d 男人喇..係咁..我覺得有d 似睇咸書呀, 咸 site 咁...未必一定有乜野o既..

複式洋房

當然會嬲啦.....

大宅

畀面勳章

我會嬲架.....唔怕一萬至怕萬一呀.....我又係醋"情".....所以我老公只係得好少女仔朋友......自私d都係咁話...

首頁

尾頁

跳至