自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

東 x 就日日"跟進" 好煩
但我覺得錯不全在本雜誌
佢本人都好有問題, 本雜誌出名係有問題嘛
話影相時佢媽同經理人都o係度嘛, 係有問題就唔應該比個女拍啦, 個女又係, 十幾歲有自主思想嘛, 可以 say no 呀, 唔係話本雜誌出咗比人投訴先走去話本雜誌有問題嘛
好似將所有責任推晒去本雜誌度, 自己就以受害者身份自居

大宅

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 均均媽 於 08-5-31 13:46 發表
我唔識咩野條例,但我一直對李蘊呢個靚妹好反感 十幾歲人唔讀書發埋d明星夢,以為自己真係國色天香咩 佢咁既樣一個招牌壓死一打啦 我睇過佢晌yahoo個blog,佢真係以為自己係少男殺手,以為自己好 ...

我都有睇~會考4科合格(我估4分) 有大學收佢wor~~!
笑死我

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-5-29 08:51 發表
我贊成要告就告埋李蘊老母

agree

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

好心佢啦,
妹妹仔, 比心機讀書仲好啦!!

睇見佢個樣就想嘔

伯爵府

講真, 家下甘鬼多新人出來, 樣又好,又有學識.幾時到佢女, 不過係 " cream " 三女之中佢比較樣好.其實好普通姐..... 佢阿媽都傻既.

水晶宮

原文章由 echoo 於 08-6-15 12:39 發表
"周一獲"今日又比東X係頭版勁插喇, 我覺得佢真係好慘, 唔知做錯D咩得罪左東方, 好似俾狗咬住唔放

東方除左插一仔外, 就係最鍾意插周生, 曾特手同佢隻曾馬仔, 你有無見過東方插民x 聯架, 大家心照啦

水晶宮

東方其中一個天大任務係追打一仔所有野
大家都知架啦
李太 ? 據知情人仕稱, 佢係夾埋個經理人搞大件事, 如果唔係以佢女既質素, 真係港大市民都未必識佢囉

侯爵府

咁你咪好細!
講下佢點扮哂野!

原文章由 kayan_329 於 08-5-31 13:23 發表
李蘊係同我同一間中學~~ 佢係學校就扮晒自己係明星咁~~好"HILL"張~~間學校的確係BAND3

侯爵府

其實呢單對李蘊來說係有好有唔好

好架就係-全世界都知佢係邊個,有助提高知名度

唔好架-因為呢單野始終係負面野,比人認為佢亞媽賣女,佢自己就有書唔讀,發明星夢,為左做明星就乜都肯做, 佢要紅真係好難!!!!!

一來娛樂圈已經唔係好似以前咁好搵,加上個個明星都係靚女!如果淨係得個樣又如何?

伯爵府

原文章由 fatman 於 08-5-31 15:01 發表
佢好似拍緊4葉草

唔睇APPLE, 唔睇EAST, 睇STAR ISLAND

佢係拍緊
所以我一集都唔會睇

珍珠宮

好媽媽勳章

"周一獲"今日又比東X係頭版勁插喇, 我覺得佢真係好慘, 唔知做錯D咩得罪左東方, 好似俾狗咬住唔放

原文章由 肥仔金 於 08-5-31 14:11 發表

重有"周一獲"日日都比東X插,冇邊日唔插
夠境"周一獲"得罪左拒地D咩

複式洋房

佢好似拍緊4葉草

唔睇APPLE, 唔睇EAST, 睇STAR ISLAND
[img align=left]http://maggy.spps.tp.edu.tw/02%A4%C0%B9j%BDu%2F30%B0%CA%AA%AB%28%B0%CA%B5e%29%2F01%2F08%2Egif[/img]

侯爵府

hashtag影視迷勳章

有人影都要有人肯拍, 阿媽陪佢拍有咩唔對路咪走人囉.. 收完$ d 相出埋街見勢色唔對就扮受害人.. 唉.. 明星夢.. 醒吓啦.. 讀多d 書仲好啦..

某報對呢件事又好熱心, 不厭其煩帶大家睇真d~~ 不過.. 夠喇.. 睇夠喇.. 厭喇..

:;pppp:
老餅會員上科林只求開心!

別墅

原文章由 tkkmama 於 08-5-29 09:20 發表

我當年淨睇封面, 都知係佢老母有問題啦... 唔係嘛...陪住去拍架喎, 都可以推得一乾二淨...仲扮受害人...

至於x方...都不是好東西...針對某集團都唔係今時今日既事... :me ...

重有"周一獲"日日都比東X插,冇邊日唔插
夠境"周一獲"得罪左拒地D咩

大宅

好媽媽勳章

我唔識咩野條例,但我一直對李蘊呢個靚妹好反感 十幾歲人唔讀書發埋d明星夢,以為自己真係國色天香咩 佢咁既樣一個招牌壓死一打啦 我睇過佢晌yahoo個blog,佢真係以為自己係少男殺手,以為自己好紅好多fans架,笑死我 老實講,咁細個就出黎做,佢父母都好有問題囉 都係isabella個咋...明知便利出左名係一本少男咸書都去拍封面,唔好同人講佢地唔知咩野事囉 佢係白痴但唔好當人白痴,不過其實佢一家都痴唔晒,收晒人錢之餘,而家又有得日日見報,佢地不知幾識計數 不過好心佢學下點寫個醜字,唔好扮晒受害者啦,做左香港既大笑話仲晌度扮又真扮傻

大宅

李蘊係同我同一間中學~~ 佢係學校就扮晒自己係明星咁~~好"HILL"張~~間學校的確係BAND3

複式洋房

其實2份報紙都有好有唔好.

不應該在此只針對某一份報紙.

如有需要, 大家可轉看一些報導比較中肯的報章.

大宅

我諗佢亞媽自細就教到個女貪慕虛榮,真係害死個女!!!仲好意思推哂d責任係人地身上, 有d咁嘅亞媽真係可憐!!個女仔仲要出嚟見人嫁!!!

首頁

尾頁

跳至