跳至

首頁

尾頁

複式洋房

15/17 都有, 就係16冇人問.
想知你地ge bb 進度如何, 識做d 咩同埋一日ge 飲食係點架,
share 下啦!!

我個仔唔算識好多, 都係爬下坐下同扶住d 野企, 一步都未行到, 識拍手同比個五我. 不過就係點都唔肯攞住個樽飲奶, 一放手佢就由得支奶秩落地, 一係就揸住支奶就咁啜, 唔識拎高佢, so 飲黎飲去都飲唔到~

佢以家一日5餐, 下晝同臨訓一支奶, 不過3~4點都要食夜奶, 朝早同傍晚就食粥仔, 每日都飲果汁and 食生果, 其實呢個stage ge bb 係咪好多野都食得架喇, 你地仲會比d咩佢食??

大宅

Hi ckau,

你好呀, 你住邊架, 我就住屯門, 你有無同BB報出面d playgroup玩下呀.

其他媽咪, 你地點呀, 入來傾下bb 野呀........
你地個 b 識行未呀, 我亞女只可以開步行3-4步, 跟住就趺低 la.

洋房

Hi! 囡囡都係16/8生日0架!

洋房

洋房

洋房

洋房

大宅

Hi YPHY,

有去屯門市廣塲, 但就無影相, 睇下下次去時重有無得影再影過.
你同bb點過生日呀? 我就同屋企人一起食飯及食生日蛋糕 . B女好好奇, 同好開心咁 la...... ha ha!!!

原文章由 VPHY 於 08-8-16 17:20 發表
Happy Birthday to You! Happy Birthday to You! Happy Birthday!Happy Birthday! Happy Birthday to You (All 816 Babies) !Yeah!! .

yan_ma噤啱你又係來自Tuen Mun呀!有無同囡囡去屯門市廣塲影相呀!有迪士尼卡通人 ...

大宅

Hi All,

我今日都同bb去左同米奇米妮照相呀! 但我就去粉嶺影

Happy Birthday to You! Happy Birthday to You! Happy Birthday!Happy Birthday! Happy Birthday to You (All 816 Babies) !Yeah!! .

yan_ma噤啱你又係來自Tuen Mun呀!有無同囡囡去屯門市廣塲影相呀!有迪士尼卡通人 ...
歡迎參觀我的個人網頁

大宅

Hi All,

歡迎參觀我的個人網頁

大宅

Hi All,

歡迎參觀我的個人網頁

大宅

Hi All,

歡迎參觀我的個人網頁

別墅

yan_ma噤啱你又係來自Tuen Mun呀!有無同囡囡去屯門市廣塲影相呀!有迪士尼卡通人物迎奧運主題。Good

原文章由 yan_ma 於 08-8-16 15:47 發表
今天是所有816BB的大日子, 祝大家:
生日快樂!
身體健康!
快高長大!
聽聽話話!

Happy Birthday!

大宅

今天是所有816BB的大日子, 祝大家:
生日快樂!
身體健康!
快高長大!
聽聽話話!

[ 本文章最後由 yan_ma 於 08-8-16 15:49 編輯 ]

大宅

816 BB Happy Birthday!!!

祝大家快高長大, 健康快樂 yeah!!!

大宅

yeah...就到16號...好興奮
回想一年前真是好懷念個種心情

星期六只會約埋兩家人一齊慶祝
因為阿囡太細到唔識應酬

而8月份個生日party 老公要返工都冇參加到

希望大家既bb健康快樂成長就是做mami既心願啦!
歡迎參觀我的個人網頁

大宅

Hi, 我個豬女都係816出世架, 就來1歲 la, 我個女只得16,17磅左右, 出左4只牙仔, 但其他發展就ok la.
吳知大家點同bb慶祝1歲生日呢?

在此祝816出世ge BB仔,BB女:
身體健康!
快高長大!

[ 本文章最後由 yan_ma 於 08-8-11 14:02 編輯 ]

大宅

of course...We live in Shau Kei Wan but I can join if not too far...

Sophie now 9kg & has 4 teeths la
Happy Birthday to all 16 Aug BBs

別墅

Hello!!祝各位816豬豬生日快樂!大家有無興趣出嚟玩吓呢?

洋房

hi.....我BB都係8月16日出世,囡囡

首頁

尾頁

跳至