自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

黑雨小學停課,咁係咪照樣去學校?

男爵府

鄧大家緊張呀!
祝好運!

對不起,我也笑左114
Ho Lam's Homepage 2005年度我最喜愛video-1-層層叠

大宅

good luck!

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

終於都到了 , 祝大家好運

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

伯爵府

畀面勳章

原文章由 sandylaw 於 08-6-7 15:38 發表

114.....我都忍唔住.......要... http://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/lamji/lamji%20(16).gifhttp://lanshinetweb.myweb.hinet.net/msn/lamji/lamji%20(16).gif

oh....114 sorry....我都笑左
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

原文章由 丸媽媽 於 08-6-7 15:35 發表

反正事情都係無得改變,不如一笑置之

岩岩睇到114 & 145兩個名即刻.....

p.s. 其實笑人地個名係好冇品,不過真係笑左出黎,深表致歉

真係好難怪你。

不過
145有咩咁好笑﹖

水晶宮

原文章由 丸媽媽 於 08-6-7 15:35 發表

因為岩岩睇到114 & 145兩個名即刻.....

p.s. 笑人地個名其實好冇品,不過真係笑左出黎,深表致歉

114.....我都忍唔住.......要...

大宅

原文章由 codychan 於 08-6-7 13:18 發表
聖愛德華天主教小學

http://www.stedward.edu.hk/new_student/p1student/2007-08_P.1_homepage/2007-08_P.1result/index.htm

岩岩睇到114 & 145兩個名即刻.....

p.s. 其實笑人地個名係好冇品,不過真係笑左出黎,深表致歉

[ 本文章最後由 丸媽媽 於 08-6-7 15:38 編輯 ]

伯爵府

畀面勳章

有得上網睇結果就好d..........
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

珍珠宮

畀面勳章

真係不知所謂,下午都可以開番個centre啦,今日真係好混亂

男爵府

聖愛德華天主教小學

http://www.stedward.edu.hk/new_s ... P.1result/index.htm

珍珠宮

你呢個好似係首輪果次結果, 因為第二次冇後備生架喎!
原文章由 codychan 於 08-6-7 13:08 發表
聖公會油塘基顯小學
二零零八年度小一入學
自行分配學位取錄名單

小一申請編號

65030028 65087186 65439473 65599080
65031024 65165519 65477758 65599187 ...

男爵府

聖公會油塘基顯小學
二零零八年度小一入學
自行分配學位取錄名單

小一申請編號

65030028 65087186 65439473 65599080
65031024 65165519 65477758 65599187
65031830 65166884 65477979 65641744
65081927 65315804 65478223 65646193
65082338 65315901 65478444 65649150
65084535 65371569 65478665 65649192
65086813 65374312 65495845 65654854
65087038 65374380 65502329 65702034
65087178 65430212 65574630 65702476
65704177 66045010 65821300 65939689
65704398 66147808 65784499 65128320
65780019 66147913 65785100 65942000
65780035 66302609 65030559 65031164
65780302 65819543 65550943 65820061
65780523 65597370 65089057 65704045
65785568 65934377 65478339 65655710
65820606 65499360 65721160 66147980
65820916 65373065 65788168 65478193
65821319 65371780 65943007 65788516
65821840 65821785 65946510 65434056
65934474 65435591 65788320 66302790
65935888 65362705   65478215
65939301 65935918   65333268  

備取生
(1) 65641973 (9) 65938631
(2) 65082354 (10) 65597095
(3) 65370600 (11) 65371267
(4) 65434072 (12) 65704371
(5) 65362632 (13) 65780183
(6) 65508963 (14) 65937201
(7) 65478657 (15) 65785657
(8) 65370490   *須按先後次序

大宅

原文章由 TobiMom 於 08-6-7 12:49 發表

係邊度可以睇到呀 ?

要續間學校click入去找的。

間學校有整就就囉。

以下係農圃結果~

http://frgpsdemo.dyndns.org/web/pdf/P1result/0809P1result.pdf

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原文章由 LokB 於 08-6-7 12:46 發表

我都見到呀, 呢個自主權係咪係學校度呢?

我啱啱打去心儀小學問 , 會否將取錄生名單放上網 , 佢話唔會 , 因為要跟番教局, 我亦打去小一統一派位中心問 , 今日可否到校看小一結果 , 佢話今日唔開

點解會咁架 , 有d學校可以上網睇結果, 有 d又唔得

[ 本文章最後由 TobiMom 於 08-6-7 12:56 編輯 ]

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

子爵府

hodoyoudo,

多謝你通知!農圃係我第三志願, check 左入唔到呀!
再有其他34網學校消息,請通知! 謝謝!

原文章由 hodoyoudo 於 08-6-7 12:40 發表

34校網~
農圃道官立有結果公佈。
協恩/馬頭涌官立同陳瑞祺都無。

子爵府

原文章由 hodoyoudo 於 08-6-7 12:40 發表

34校網~
農圃道官立有結果公佈。

我都見到呀, 呢個自主權係咪係學校度呢?

大宅

原文章由 Xanthe 於 08-6-7 12:21 發表
應該冇得睇因為冇人返工同教育署都未派結果。學校post上資料應會與教署同步!

34校網~

農圃道官立有結果公佈。

子爵府

原文章由 e_jj 於 08-6-7 12:31 發表
點解冇應變措施,電腦網絡嘅世界,可以上網check結果呢,一日溜溜長,本來預到4:00比我地去羅小一派位結果,而家要等明日,心急死我地呢班家長 ...

所有政府相關既部門不嬲都係寧願事後比人鬧都唔會"變通"架啦!!!!! 叫佢地變通即係叫佢地做多 d 野!!!!

大宅

點解冇應變措施,電腦網絡嘅世界,可以上網check結果呢,一日溜溜長,本來預到4:00比我地去羅小一派位結果,而家要等明日,心急死我地呢班家長
:-P

首頁

尾頁

跳至