親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買左國泰新加坡平機票暑假去5日4夜,想住2日聖淘沙n2日Legoland !但係要4點先落機!咁玩左邊度先呢?

子爵府

引用:回覆 sovivi 的帖子HKD840飛,冇得畫位

原帖由 come-on-baby 於 15-03-18 發表
回覆 sovivi 的帖子

HKD840飛,冇得畫位
yes, super saver ($840) 果 d機票, 係寫明無得揀位, departure 48小時先可以揀位 !

因為我一家大細,又有老人家, 所以我買貴少少嘅機票 (saver) , 即時揀埋位 !

大宅

引用:回覆+sovivi+的帖子HKD840飛,冇得畫位

原帖由 come-on-baby 於 15-03-18 發表

咁我就唔清楚,我都係買特價,不過遲左,買唔到$840,不過打上hotline問下冇壞呀,唔劃得咪算,劃得就當bonus.

大宅

引用:Quote:原帖由+sovivi+於+15-03-18+發表你去

原帖由 joeycj 於 15-03-18 發表
好似特價機票冇得預先揀位,要出發前48小時才可check in 時㨂位
我有朋友打去hotline劃到位

大宅

大宅

引用:Quote:原帖由+alungma+於+15-03-16+發表回

原帖由 sovivi 於 15-03-18 發表
你去cx個web, click 管理行程,用名加電子機票個no 進入,入到去會見到"座位" 嗰度係 "--", 你 click ...
好似特價機票冇得預先揀位,要出發前48小時才可check in 時㨂位

大宅

引用:回覆+sovivi+的帖子我都訂咗CX機票,5張,

原帖由 alungma 於 15-03-16 發表

我都訂咗CX機票,5張,但無劃位。請問可以點做?
你去cx個web, click 管理行程,用名加電子機票個no 進入,入到去會見到\"座位\" 嗰度係 \"--\", 你 click 佢就可以㨂到位。左下角有埋你同行人士的名,同樣方法可幫佢地㨂埋。

另一個容易啲嘅方法就係打去cx hotline叫佢幫你劃位,但齋講你唔知佢劃嘅位係隻機嘅邊度。

所以我鍾意自己上去㨂多啲。

大宅

我都買左呀~ 但PLAN 左17號去環球添.......因為LEGOLAND 個日D 飛貴D....

大宅

引用:回覆 lolonorna 的帖子有discount offer 的

原帖由 come-on-baby 於 15-03-17 發表
回覆 lolonorna 的帖子

有discount offer 的hotel,用code就有
thx

男爵府

回覆 come-on-baby 的帖子

Thanks!

大宅

回覆 lolonorna 的帖子

有discount offer 的hotel,用code就有
我friend 用Ratestogo check rate..他之前book hotel.com book 了,
發現比hotel.com 平, 同hotel.com講,之後退回差價給他

大宅

引用:回覆 IloveJJ 的帖子LUCKY20用完Discount C

原帖由 come-on-baby 於 15-03-17 發表
回覆 IloveJJ 的帖子

LUCKY20
請問個code係咪只可以用嚟book festival 呢間咋?

禁止訪問

引用:回覆 IloveJJ 的帖子可能你那段時間full, n

大宅

可能你那段時間full, no special offer
我book 8 月19-21...是有的
你那段時間...book moevenpick...只是HKD1332 per night

禁止訪問

引用:回覆 IloveJJ 的帖子LUCKY20用完Discount C

大宅

醒目開學勳章

回覆:買左國泰新加坡平機票暑假去5日4夜

有無人試過delux room 住兩大兩小?
我想住既日子無咗family room

另外Moevenpick Heritage Hotel Sentosa 邊間比較好?弓

大宅

LUCKY20
用完Discount Code 仲平
Deluxe (HKD1017per night)
Family (HKD1241per night)
但有點怕,未book過

禁止訪問

引用:回覆 20080909 的帖子http://www.ratestogo

大宅

回覆 20080909 的帖子

http://www.ratestogo.com/shop/home?

男爵府

come-on-baby 發表於 15-3-17 00:51
回覆 蘑菇 的帖子

有個JM介紹個book hotel web site,Festive 而家50%off
麻煩你可否pm給我?謝謝!

首頁

尾頁

跳至