自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

我3x歲,但對手似6x,可能更差,好多人都話:搽cream啦,咁鬼乾,其實我已經好努力搽,但天生皮膚乾(細個腳有蛇皮),我點搽都係咁,好尷尬,好怕人見到對手,因為個個都會話:嘩!好多紋呀,其實。。。有頭髮邊個想做x痢!

大宅

回覆:好自卑的一對阿婆手,請問有無得救?

用蜜糖加沙糖磨沙先,再揸glysomed handcream

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

FLYEE 發表於 15-4-20 19:02
請問係就咁片糖+水浸就ok?浸幾耐架?tkx

係,沖浴缸溶一片,正常沖涼,沖完走得,唔洗特別坐係度浸,有時間就浸下

禁止訪問

醒目開學勳章

回覆:vickymama115 的帖子

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:vickymama115 的帖子

我都係!又粗又乾!成對男人手咁

大宅

引用:Quote:lovelycar 發表於 15-4-13 22:05 蛇

原帖由 greenpea 於 15-04-14 發表
有冇試過搽 rose hip oil?
萬0,屈記都有賣,可以齋搽,或溝幾滴落 lotion 一齊搽,好有效的
用埋片糖 ...
請問係就咁片糖+水浸就ok?浸幾耐架?tkx

大宅

引用:Quote:原帖由+PPKS+於+15-04-20+發表我都係

原帖由 vickymama115 於 15-04-20 發表
係邊樹買呀?謝分享
唔好意思...
呢個我就唔太清..
因為朋友整俾我....
佢話出面有得學整,
自己整會好d,純天然....

大宅

引用:Quote:原帖由+vickymama115+於+15-04-13+發

原帖由 PPKS 於 15-04-20 發表
我都係成日好乾.. 嘗試過用hand cream..
但隔一陣又乾返,有次朋友介紹我用紫雲膏,用左幾次後真係ok...
你 ...
係邊樹買呀?謝分享

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+talkative+的帖子多謝分享.+用左幾日,

大宅

引用:我3x歲,但對手似6x,可能更差,好多人都話

原帖由 vickymama115 於 15-04-13 發表
我3x歲,但對手似6x,可能更差,好多人都話:搽cream啦,咁鬼乾,其實我已經好努力搽,但天生皮膚乾(細個腳 ...
我都係成日好乾.. 嘗試過用hand cream..
但隔一陣又乾返,有次朋友介紹我用紫雲膏,用左幾次後真係ok...
你可以試下呀

子爵府

。。。會試下巴拿手臘?每天用,我媽媽粗糙的手漸漸改善了,日子有功,用了2 3滑晒。

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

搽甘油帶手套訓, 堅持一個月, 應該有好大改善!

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

回覆 talkative 的帖子

多謝分享. 用左幾日, 皮膚冇咁乾同滑左

伯爵府

回覆 walinglingwa 的帖子

咁你尋晚又無查手呀?加油呀!攝睇電視時間查啦!

大宅

我又係呀婆手,仲要天生多手汗
一搽handcream 會變笠痴痴

禁止訪問

珍珠宮

我對手唔乾, 但係超多紋, 不過從無自卑過.
自信唔係單單來自一對手呀??

子爵府

原帖由 vickymama115 於 15-04-13 發表
我3x歲,但對手似6x,可能更差,好多人都話:搽cream啦,咁鬼乾,其實我已經好努力搽,但天生皮膚乾(細個腳 ...
唔知道醜5醜

大宅

引用:我覺得我自己手晤算乾,自己手型都幾修長,

原帖由 NoName 於 15-04-15 發表
我覺得我自己手晤算乾,自己手型都幾修長,但骨節位都好多紋、膚色晤平均,同埋太瘦無肉,好想隻手肥返啲:s ...
已經好令喇,可以咁我已經好開心

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

無法可修飾的一對手, 帶出溫暖在背後..........
你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁
12345...9

尾頁

跳至