自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

相信好多人都用獅子的服務,我一家都係,亦有買保險,買保險的時候,佢地話打個電話比跟開的經理或任何一間分行,好方便可claim

欺騙!大家三思!
家人大半年前走咗,claim 到現在,
家人不是死於意外,保單亦超過十年,其他保險公司的保險全數發還經已5個月,獅子仍然處理中,最差勁係保險部應承回復永遠都冇,問過5次冇一次答應回電而有,

太過分,買咗佢保險要留意,未買請再考慮

子爵府

引用:Quote:原帖由+小臭腳+於+15-05-13+發表相信

原帖由 kelkmk 於 15-05-15 發表
獅子既保險好似係xxA的
唔係全部,要睇咩保,因唔同保係唔同公司名做的。我知醫療,家居保轉左。 而儲蓄人壽保就無轉到

子爵府

引用:Quote:原帖由+小臭腳+於+15-05-13+發表相信

原帖由 tc808 於 15-05-14 發表
獅子的保險已賣俾美國佬2008年救返的保險公司。
攞得到係橫財。
唔係全部,要睇咩保,因唔同保係唔同公司名做的。我知醫療,家居保轉左。 而儲蓄人壽保就無轉到

男爵府

回覆:超差勁的獅子保險

我女上兩年入院,之後好快收到錢呀!

伯爵府

畀面勳章

引用:相信好多人都用獅子的服務,我一家都係,亦

原帖由 小臭腳 於 15-05-13 發表
相信好多人都用獅子的服務,我一家都係,亦有買保險,買保險的時候,佢地話打個電話比跟開的經理或任何一間 ...
獅子既保險好似係xxA的

峰巒如聚,波濤如怒,山河表裏潼關路。望西都,意躊躇。傷心秦漢經行處,宮闕萬間都做了土。興,百姓苦;亡,百姓苦。
城池俱壞,英雄安在?雲龍幾度相交代?想興衰,苦為懷。漢家才起秦廷敗,世態有如雲變改。疾,也是天地差!遲,也是天地差!
天津橋上,憑欄遙望,舂陵王氣都凋喪。樹蒼蒼,水茫茫,雲臺不見中興將,千古轉頭歸滅亡。功,也不久長!名,也不久長!
青山相待,白雲互賴,夢不到紫羅袍共黃金帶。一茅齋,野花開,管甚誰家興廢誰成敗?陋巷單瓢亦樂哉。貧,氣不改!達,志不改!

水晶宮

相信好多人都用獅子的服務,我一家都係,亦有買保險,買保險的時候,佢地話打個電話比跟開的經理或任何一間 ...
我中銀都是很差claim時唔想答你情序,吾會再幫銀行買保險

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

保險縂令人不能放心

男爵府

咁恐怖,我有2份 tim

不求失,不求得,但求開心得唔得。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由 小臭腳 於 15-05-13 發表相信

原帖由 tc808 於 15-05-14 發表
獅子的保險已賣俾美國佬2008年救返的保險公司。
攞得到係橫財。
咁大鑊

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 15-05-14 發表x

原帖由 charmg.kama 於 15-05-14 發表
叮噹

咁幾耐先claim到?
我都係過完年先去搞,搵唔到保單

珍珠宮

BK Milk勳章

我有買

大宅

回覆:tc808 的帖子

真的嗎

禁止訪問

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 pomanlife 於 15-05-14 發表
x生又算好快喎,仲要無正本報單係手添
叮噹

咁幾耐先claim到?

大宅

回覆:catsosiu 的帖子

人壽,有保單,所有資料齊全,都搞成咁

水晶宮

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

彩鑽殿

x生又算好快喎,仲要無正本報單係手添

子爵府

唔知保險,係D 職員的服務同質素都差左好多

侯爵府

畀面勳章

大獲!我買左

伯爵府

首頁

尾頁

跳至