夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我真係好嬲!好嬲!好嬲!
難得一日假期,我要全日返公司training,
c6見我1返到屋企,即刻放低個囡,
成條廢柴咁攤係sofa打機打機and打機, 咩都唔理!
講過鬧過黑面過,都係機不離手!
我放假,就要負責全部做家務。。。
c6放假,就要休息,打機減壓,家務都係由我負責。。。
我。。。而。。。家。。。勁。。。憎。。。佢。。。呀!!!

複式洋房

回覆:有冇jm因為c6沉迷打機而離婚

男人真係好鍾意打機
電話又打電腦又打ps4又打,阻止唔到
有時間咪睇下佢打機,陪下佢
向好方面諗咪用哂d時間打機 唔會出去滾

複式洋房

回覆:有冇jm因為c6沉迷打機而離婚?

沉迷打機真係不太好

禁止訪問

引用:我真係好嬲!好嬲!好嬲!難得一日假期,我要

瑪瑙宮

沒有輸身家連累我/屋企, 不會離婚住.

複式洋房

我果個日日打機唔駛瞓,連餵奶都繼續打,打到零晨5點又睡一陣起身終日繼續打。剛買多一部三星電話前後3部一起打⋯最令我驚訝係我拆錯左銀行statement ,原來佢今個月用了5千蚊打機,貴過我養姐姐,我唔信只有今個月係咁,咁即係個個月幾千蚊用來打機啦😡😡😡激死我😨😨😨可以點

複式洋房

引用:我c6都係沉迷打機,+我又唔甘心返工+自己一

原帖由 calcal 於 15-06-15 發表
我c6都係沉迷打機, 我又唔甘心返工+自己一個湊女+包辦全屋家務, 而佢放假就係佢自己時間咁, 一d都唔會自動 ...
哇!出絕招

複式洋房

回覆:calcal 的帖子

哇!出絕招

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

我試過同C6一齊玩一隻ONLINE GAME,個團團長係女仔。唔太記得個時打緊啲乜鬼副本,某啲事發生左,而整件事佢竟然相信個團長講既野,咩都聽個團長講,完全無理過我感受,當我講既野係廢話。

我話我係你老婆都唔信,你竟然去信一個連樣都未見過既人。個次係同C6嘈得最勁,拆晒天,爆晒粗講離婚。。。。。

當然最後都無離婚。。。但我就變左DEL左個隻GAME。

別墅

回覆 joeyology 的帖子

佢唔理頭家,我都唔會理佢,我個心只有阿囡,係佢自己一手做成,與人無尢
<---完全同意,我C6都係咁.

複式洋房

我c6都係一收工沖完涼就打機,放假起身第一件事都係打機!

複式洋房

引用:我c6都係沉迷打機,+我又唔甘心返工+自己一

原帖由 calcal 於 15-06-15 發表
我c6都係沉迷打機, 我又唔甘心返工+自己一個湊女+包辦全屋家務, 而佢放假就係佢自己時間咁, 一d都唔會自動 ...

大宅

我c6都係咁架啦!一係打機打到機不離手,一係對住部ipad睇戲睇到老婆姓乜都唔知,我就日日湊仔湊囡,叫佢幫手做家務都要叫幾十次先做,佢做完我都要重複執手尾&#128532;踢一踢先動下,嘔血!

大宅

引用:係好嬲架, 我以前成日都會因為咁而同老公開

原帖由 red_bean_ding 於 15-06-15 發表
係好嬲架, 我以前成日都會因為咁而同老公開火, 之後佢出去同人飲野, 我又唔鍾意....咁佢就發我脾氣, 話我咩 ...
同我老公講果啲野一模一樣

大宅

引用:我老公星期五六打樹打到凌晨。放假就眼訓。

原帖由 Candy_ntb 於 15-06-15 發表
我老公星期五六打樹打到凌晨。放假就眼訓。
看囡就比iPad佢睇,自己係隔離訓覺,一係玩手機。我兩個月前叫 ...
我個老公都一模一樣呀我都好心淡

大宅

佢地冇得救架,我果個半夜喺廳偷偷咁打唔比我知,一係接受一係放棄!

大宅

原帖由 joeyology 於 15-06-14 發表
c6見我1返到屋企,即 ...
你個都好 都會幫你湊女 我個叫佢餵支奶都唔得呀

大宅

原帖由 joeyology 於 15-06-14 發表
c6見我1返到屋企,即 ...
講真,我今晚都為昵D事嬲到喊:話說昵幾日兩個小朋友都發燒唔舒服,我日夜凑兩個已經好辛苦,佢竟然仲有心情、有時間打機,叫佢陪個囡做功課,佢就拿住電話坐在阿囡隔離,個囡叫佢幾次先有反應……真係对佢好反感,唔想同佢講野!!自从佢開始打機,大家感情係差咗,有時同佢講野,佢就沉迷game,根本望都唔望我……住在佢屋企已經好煩,而佢又成日打機唔陪我地,真係好鬼憎佢!!

伯爵府

回覆:joeyology 的帖子

我都試過,自己係部電腦面前打機打到2點幾,仲係度同佢朋友講電話係度講打機,打到俾我發火鬧

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至