潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一直用開 KATE SPADE 長銀包,最近想轉用番細款

今日咁翹見到官網 ON SALE,輸入埋 COUPON COD,額外 75 折,就揀呢款,顏色好鍾意呀 價錢由原價美金 168 減到 117,再加埋 75 折折扣,依家我用左 87 蚊美金就買到呢個心頭好啦

minoxgtx    發表於 15-6-25 14:29
我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

大宅

回覆:期待我嘅 KATE SPADE

可以PM代購資料嗎?Thanks!

男爵府

我都想要代購資料呀,thx!

禁止訪問

大宅

回覆:文文送 的帖子

我之前都買左呢隻色既長銀包,好靚

wcpcelia    發表於 15-9-4 14:15

男爵府

引用:我都用緊~KATE+SPADE+個銀包阿~睇落唔大但

原帖由 rainszesze 於 15-09-04 發表
我都用緊~KATE SPADE 個銀包阿~
睇落唔大但裝到好多野~~
最緊要 DISCOUNT 個時真係好平!!
請問可否比代購資料!謝

男爵府

rainszesze 發表於 15-9-4 11:35
可以PM代購資料嗎 THANKS

男爵府

我都想知代運資料呀 THANKS

大宅

文文送 發表於 15-6-25 23:42
我已經收到 KATE SPADE EMAIL ⬇
你用香港信用咭??

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

我見代購有5折 再25%OFF~~~
不過之前買左就冇睇有咩款~
願身邊人皆有所歸

大宅

Hello,請問最後成功收貨未?
如方便可否給我集運資料?
謝。

別墅

我都想知. thx

伯爵府

回覆 CC0805 的帖子

可否比香港代購資料我.........收費如何? thx

男爵府

回覆 文文送 的帖子

我岩岩chk咗我個朋友, 我個order無問題呀, 已經寄梗去佢個轉運地址呀

禁止訪問

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

咁即係用dim buy 咁大間都唔得囉?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:原帖由+stagea+於+15-06-25+發表好多

原帖由 文文送 於 15-06-25 發表

大宅

今次Sale怪怪地,有些貨價錢後來加價了

大宅

回覆 文文送 的帖子

sorry to hear that. it's disappointing indeed. it's the first time I hear third-party delivery back list. Would you mind pm me the US address and company you are using? thank you very much.

子爵府

引用:好多代運地址已BACK LIST寄唔到了.

原帖由 stagea 於 15-06-25 發表
好多代運地址已BACK LIST寄唔到了.

Please accept our sincere apologies that your order 03749362 has been canceled. Upon further review, we have found that the cancellation was due to the use of a third party shipping service. We do not support these services and cannot be held accountable for any damaged or lost items when using these companies. Our goal is to guarantee that every purchase is received in 100% perfect condition, and in an effort to do so, any order that is placed using these services is subject to cancellation at any time.

我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放,下一站是不是天堂,就算失望不能絕望!

首頁

尾頁

跳至