親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想請問如果持fast pass, 是否可以在非體驗時段期間進入harry porter區?

別墅

回覆:Harry porter 區

請指教一下,可否即場去到先買fass pass 既??

大宅

請問hp整理卷係邊度派呢?

子爵府

分享下先~~~上星期一先玩完USJ,
我係先係HK新怡買左入場卷(460元),當日開場時間好似9點半,我地8點幾己到USJ門口排入場,佢早左小小開,約9點,即跑去哈利(諗住跑去拎整理卷).但可即入,因同行有小朋友,小朋友無跑,佢地慢慢行過來,己唔比入哈利了,咁我地就出返去拎卷,一齊再入,個時間都係朝早10點己可再入園,但禁室要排160分鐘(我無打算玩),因小朋友唔夠高玩要122CM,我地排左過山車都係排左半個中左右,比我想像中小人,可能唔係假期同日本未放SUMMER,
離開哈利后,我地玩左蜘蛛俠,大白沙,回到未來.......全部都係排半個中左右,所以覺得好扺玩~最好係好多GAME,小朋友過100CM有家長陪都玩到

^0^

伯爵府

我上年哈利園區新開一星期左右已去USJ,無買fast pass,到下午三點幾先攞整理卷,都可以六點入哈利園區,仲玩到兩次禁忌之旅

大宅

引用:回覆 豆Dan 的帖子我嗰日好好天, 要排三個

原帖由 annsochan 於 15-07-19 發表
回覆 豆Dan 的帖子

我嗰日好好天, 要排三個鐘
我自己覺得買fastpass最好,吾使理人流多定少都可即時入去玩。

伯爵府

引用:咁係咪即係吾洗拎整理卷都入到哈利波特園區

咁係咪即係吾洗拎整理卷都入到哈利波特園區
唔一定,整理卷只係用作分人流,如當天無乜人入環球片場,你幾時行入去哈利園區都得。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:咁係咪即係吾洗拎整理卷都入到哈利波特園區

No

伯爵府

伯爵府

回覆 豆Dan 的帖子

我嗰日好好天, 要排三個鐘

伯爵府

引用:Quote:原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表以我

原帖由 katimbear 於 15-07-19 發表
明白哂! 但fast pass 要定日子 及不能改嗎?你有買嗎?
我冇買fast pass 。只買普通入場卷,好好彩排30min就玩到。

伯爵府

引用:Quote:c6t6m6 發表於 15-7-18 16:12 前幾日

原帖由 Paris 於 15-07-19 發表
請問當時幾點,星期幾?我有FP,都想玩二次!
上星期二,中午咁上下,我冇買FP, 好好玩。

侯爵府

c6t6m6 發表於 15-7-18 16:12
前幾日玩完harry potter, 出奇地排左30min左右,我沒買fast pass,只係普通入場飛,非常之好玩。

...
請問當時幾點,星期幾?我有FP,都想玩二次!
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

引用:Quote:原帖由+katimbear+於+15-07-18+發表

原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表
以我所知,預早買係fast pass, 朋友7月去,6月買已經full, 所以要提早買,普通入場飛,隨時買都得,我就係e ...
明白哂! 但fast pass 要定日子 及不能改嗎?你有買嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 豆Dan 於 15-07-17 發表現在

原帖由 yhma 於 15-07-17 發表
有冇指示排幾耐?thanks
真係要睇多吾多人,我個日係平日,打風又落大雨,冇fastpass要排120分鐘

伯爵府

引用:Quote:原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表前幾

原帖由 katimbear 於 15-07-18 發表
其實點解咁多Jm 去universal studio要預先上網買飛呢?
平D還是到時買飛要大排長龍?

...
以我所知,預早買係fast pass, 朋友7月去,6月買已經full, 所以要提早買,普通入場飛,隨時買都得,我就係egl買,只係上落幾蚊,計rate, 不會特別平。

大宅

引用:前幾日玩完harry+potter,+出奇地排左30min

原帖由 c6t6m6 於 15-07-18 發表
前幾日玩完harry potter, 出奇地排左30min左右,我沒買fast pass,只係普通入場飛,非常之好玩。

...
其實點解咁多Jm 去universal studio要預先上網買飛呢?
平D還是到時買飛要大排長龍?

伯爵府

複式洋房

回覆:Smileso10 的帖子

咁買咗FP係咪非體驗時段也可以入HP園區?

大宅

冇入場証或fp係入唔到harry porter 區内的

首頁

尾頁

跳至