美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

我買咗course, 依家想refund, 就留難我, 吾肯退, 點算呀!有冇人試過可以退?

大宅

呢間野真係唔好幫襯 , 叫你買plan既時候就對你好, 話明有咩事就立即退款, 點知真係皮膚敏感既時候, 叫佢退款, 就留難你, 一時又話既個負責, 一時又話個個負責, 唔關佢事, 問佢地攞總公司既電話又唔比, 搞佢兩個幾月都未refund到, staff 又時常講大話, 總之就金肉其外。
仲有, 佢地d職員成日扮用家係網上面讚自己d機有幾神奇, 可以refer你試做, 呃d客唔知

禁止訪問

民房

原文章由 amy1111 於 08-7-21 00:30 發表
我今日朋友先同我講之前原來join左Reenex一日,但即刻第二日又去左退錢,因為佢發現出面d醫生比Reenex平左3成!而且仲話Aramis無效,再上網完來好多人都講部機吾得,佢咪即刻上去話自己皮膚敏感要退錢,佢話好彩可以退,如果吾系佢會 ...

無效?!樓上又講到好有效既?!

禁止訪問

珍珠宮

我個治療師話唔係毛lala送野俾客架,而係公司慶祝拎左2008 HKMA Quality Award~所以大手筆送coupon等多d人知佢地既野,作為d promote 優惠o甘law!!!

原文章由 ying_babe 於 08-7-19 23:54 發表
我都係岩岩呢個星期四下午上去~~
我都好覺得好突然~
正如上文所講~
個美容師話佢地岩岩~(當時心諗:咁搞笑既~拎左獎反而送野俾人~hehe)

咁就無lala ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

民房

我都係岩岩呢個星期四下午上去~~
我都好覺得好突然~
正如上文所講~
個美容師話佢地岩岩拎左2008 HKMA Quality Award~所以大手筆送coupon等多d人知佢地既野~(當時心諗:咁搞笑既~拎左獎反而送野俾人~hehe)

咁就無lala有$300免費coupon送~仲有2支NeoStrata既sample送~
而且張coupon無話要買滿幾多$先用得~
我覺得好抵ar~

後尾我加左幾十蚊買左Bioderma既美白日霜~
個櫃位姐姐仲送多支Bicelle既sample俾我呢~

張coupon就9月尾到期~
不過d coupon好似話派哂就無~

黎緊下星期有open day tim~~
但係好似要有member refer~
有interest既mama可以PM我~:p

民房

路過見大家講既reenex, 只係想提提佢地集團剛剛得左個HKMA Quality金獎...所以join course既都有luck draw, 的禮物好豐富...所以如果有心既...就依家book番個free treatment, 睇下有咩jetso...

上次我去做treatment既時候, 佢地送左張$300 MD醫學護膚品專門店既coupon我...就係reenex對面...可以即刻買護膚品...張coupon唔駛話買滿幾多先用得...所以就算買支3百幾蚊既B5, 都係補幾十蚊...好正!

不過我無留意的jetso野做到幾時...係就快的上去試試...(我係今個星期四上去的)...

珍珠宮

佢地有sell / promote d collagen o既facial o甘就有好多la!!!

原文章由 wai001 於 08-7-18 13:17 發表
一般我見到出面d facial salon sell / promote d treatment 都不外乎係laser, RF (radio frequency)即射頻 ,or 彩光黎law!!!
不過,真係唔多見到佢地有sell / promote aramis d treatment law!!! ...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

一般我見到出面d facial salon sell / promote d treatment 都不外乎係laser, RF (radio frequency)即射頻 ,or 彩光黎law!!!
不過,真係唔多見到佢地有sell / promote aramis d treatment law!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-18 15:13 編輯 ]

珍珠宮

我只可以從reenex o既客仔o既身份,好客觀o甘話,reenex 度做一定係平過醫院度做!!!

***不過千祈唔好誤會,我一d都唔係在呢度sell 野!!!

其他出名o既醫生有aramis 機可以做neo-collagen都唔奇,不過平定貴過reenex 就不得而知啦!!!

If anyone who are interested in reenex treatment, you can pm me, I'm reenex's member as well as customer, I can invite you to have a free trial!!!

After the free trial, join or not join any reenex course is depend on you!!!

原文章由 wai001 於 08-7-18 11:16 發表
如果皮膚原本質數真係唔大差的話,之前之後不同階段係唔同o既,最初係around 2星期做一次cps & 一個月做一次aramis, 做完12次cps & 6次aramis 之後,如果皮膚係開始improving o甘哩,o甘就大約可以3-4星期先做一次cps & ...

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-18 11:42 編輯 ]

珍珠宮

如果皮膚原本質數真係唔大差的話,之前之後不同階段係唔同o既,最初係around 2星期做一次cps & 一個月做一次aramis, 做完12次cps & 6次aramis 之後,如果皮膚係開始improving o甘哩,o甘就大約可以3-4星期先做一次cps & 個半個月先做一次aramis law!!!

cps ---每次$7XX x 12次 (係用正中美國醫學名牌子o既PHA / AHA 產品幫客人做),
neo-collagen (aramis) --- 每次$16XX x 12次 (係用正中aramis 機幫客人做)--- 真係一d都唔會痛架!!!

***如果係比較差o既皮膚,o甘次數又好可能係多d,同埋有d唔同la!!!

(***我就真係打死我都再唔肯再做laser 或彩光la,因好怕塊面上邊o既痛law,而其他痛甚至係生仔o既痛我就好忍得law!!!)

原文章由 小月月 於 08-7-18 11:00 發表

你做左成年, 平均幾耐先做一次? 同埋幾$次?

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-18 11:39 編輯 ]

禁止發言

珍珠宮

醫生診所的laser treatment 係咪唔痛架先???
o甘邊個醫生o既診所,唔怕公開大家分享知道一下,係咪好平,平過reenex先???

原文章由 天然 於 08-7-17 19:12 發表
有好多其他地方都可以做果酸+aramis...而且平好多.
不過, 我之前都做過aramis, 做左起碼10次, 一d效果都無

peeling就比較好d, 後來我join左醫生診所的laser treatment, 做左5次效果仲好好多. 我個醫生 ...

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-18 10:46 編輯 ]

珍珠宮

o甘你所指o既其他地方都可以做到果酸+aramis o既美容院/醫學美容集團/treatment salon 有否攞到HKMA award哩???

另外,你話做過aramis, 做左起碼10次, 一d效果都無,係咪在reenex做呀?有冇依足reenex d 治療師suggest你做幾多次數呀?如果做唔足,而又話人地d 野唔得,客觀黎講,o甘就對reenex 有d 唔fair wow!!!

我話你聽,我係做o左成年以上,效果就好出law, 我d朋友同b同事都話我d皮膚好過以前好多好多la!!!!我做o左reenex treatment成年以上,先至到o左maintainance o既階段law!!!
你做o左果十次八次,就想有好滿意o既成績,好似有點而......

不過, 我之前都做過aramis, 做左起碼10次, 一d效果都無

peeling就比較好d, 後來我join左醫生診所的laser treatment, 做左5次效果仲好好多. 我個醫生 ...

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-18 10:36 編輯 ]

珍珠宮

請問你話有好多其他地方都可以做aramis,o甘請問在哪一間呀?係咪一定用正中 aramis o既機哩???Bella? Case? 定或者係邊一間呀?我都想知一下wow!!!

如果係用laser o既機做到好似aramis o甘o既増新collagen o既效果,o甘就唔係正中aramis la???

[ 本文章最後由 wai001 於 08-7-18 10:38 編輯 ]

珍珠宮

醫生診所的laser treatment的收費係由醫生自己來厘定價格,出名有名氣o既醫生(如明星黎姿o既細老)o甘就一定唔方平la,而冇o甘出名o既醫生o甘就緊會平d la,但又會唔知手勢好唔好同埋信唔信得過wow!!!

原文章由 小月月 於 08-7-17 21:41 發表

醫生診所的laser treatment幾$, work唔work?

珍珠宮

reenex o既集團仲係第一間美容界o既公司剛剛攞到HKMA award 黎law!!!(好多時HKMA award係d好大間o既公營公司先至攞到呀!)o甘reenex o既集團攞到,都仲唔係信心o既保正!!!!

原文章由 wai001 於 08-7-18 10:09 發表
reenex 做neo-collagen (aramis) treatment 係用aramis o既機,你地不妨睇下雜誌上面,另一d美容院/treatment salon/醫學護膚集團d廣告,睇下人地有冇sell 係用aramis o既機黎做law,一定好大機會係冇law,而只係sell 下d ...

珍珠宮

reenex 做neo-collagen (aramis) treatment 係用aramis o既機,你地不妨睇下雜誌上面,另一d美容院/treatment salon/醫學護膚集團d廣告,睇下人地有冇sell 係用aramis o既機黎做law,一定好大機會係冇law,而只係sell 下d laser or 彩光機o甘之嗎黎law!!!

原文章由 wai001 於 08-7-18 09:57 發表
因為我係reenex 做treatment 已經成年有多,同d治療師都幾熟law,佢好誠懇o甘話俾我知,佢地reenexo既老板,原本未開reenex集團之前,原本係做d賣美容儀器俾d大醫院架!!!

...

首頁

尾頁

跳至