親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

經過一輪研究,最後決定自己打電話去酒店Book最好。
有齊摩天輪和蝙蝠俠飛,又有自助早餐,仲可以request非吸煙高層相鄰房間(因我book兩間房)。我話結婚週年紀念去慶祝,又有禮物。
船飛要自己訂。我買了Groupon, 信德旅遊。$838兩套來回船飛,再加觀光塔和High Tea, 好扺。昨晚send email, 今天已打電話俾我confirm。我想16號10:30am尖沙咀上船,但已經無位,要11:30am, 回程就9:35pm。服務很好,又立即有email confirm一切。
16,17號會全程直擊報導,同JM share下行程。

lunghamama    發表於 15-11-19 06:01

大宅

回覆:MA33IE 的帖子

個show5分鐘,六歳大膽的都ok

大宅

引用:只是坐和chok, 但感覺強烈和逼真,所以像坐

原帖由 Yulok_mama 於 15-11-26 發表
只是坐和chok, 但感覺強烈和逼真,所以像坐space mountain, 真的感覺有離心力。高科技成果吧

...
請問成個show睇幾耐?6歲玩會唔會太刺激

大宅

回覆:easonkinki 的帖子

團購已包,船飛,high tea和上觀光塔

男爵府

請問而家check in係咪仲要等成一個鐘先ok ar?

公爵府

引用:團購的觀光塔和high tea。拿團購的收據到售

原帖由 Yulok_mama 於 15-11-18 發表
團購的觀光塔和high tea。
拿團購的收據到售票處換領,很方便。
High tea不多人吃,慢慢嘆,靜靜的,很舒服 ...
上觀光塔要比入場費嗎?

大宅

回覆:Tzekiu 的帖子

5分鐘。可以去到買飛。12-8pm, 不停做

大宅

引用:只是坐和chok,+但感覺強烈和逼真,所以像坐

原帖由 Yulok_mama 於 15-11-26 發表
只是坐和chok, 但感覺強烈和逼真,所以像坐space mountain, 真的感覺有離心力。高科技成果吧

...
想問做幾耐個show?要提早買飛嗎?

大宅

回覆:HappyHappyMa 的帖子

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

Yulok_mama 發表於 15-11-26 11:45

...
咁即係類似動感影院咁, 只不過效果更加真實, 明白了, 謝謝!

大宅

回覆:HappyHappyMa 的帖子

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

Yulok_mama 發表於 15-11-18 00:45
蝙蝠俠show勁正,很刺激。不過太黑和太刺激,我覺得不適合小朋友看。12歲以上就差不多。
我今天check out後 ...
我想問下Batman show 係咪好似睇4D電影咁, 只係D坐椅係原位郁同chok? 我見有人話似space mountain, 我冇諗過係坐過山車. 可否講下係點玩? 謝謝!

大宅

回覆:Freesia_cat 的帖子

在Groupon買。$838兩位。買了再根據指示send電郵,說明想出發日期、名、電話等等。船公司很快有人電話聯絡你,之後再email confirm一切。
服務很好,很方便。

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:團購的觀光塔和high tea。拿團購的收據到售

團購的觀光塔和high tea。
拿團購的收據到售票處換領,很方便。
High tea不多人吃,慢慢嘆,靜靜的,很舒服 ...
請問點買團購票?

別墅

引用:Quote:原帖由 882889 於 15-11-17 發表我喺

原帖由 sasafan 於 15-11-19 發表
永安網見5到12月價錢?2476包batman嗎?
我13號訂仲有房,呢幾日睇已經無房,仲有呢個唔包batman嘅

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:2015年11月16,17日新濠影匯直擊

Thx for sharing!

大宅

回覆:sasafan 的帖子

我覺得太刺激,大啲去好wor 。仲有,你check下有無年齡限制

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

引用:蝙蝠俠show勁正,很刺激。不過太黑和太刺激

蝙蝠俠show勁正,很刺激。不過太黑和太刺激,我覺得不適合小朋友看。12歲以上就差不多。
我今天check out後 ...
Batman show9歲男仔啱看ma?

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

引用:我喺永安訂係12月尾巨星房,包摩天輪同早餐

原帖由 882889 於 15-11-17 發表
我喺永安訂係12月尾巨星房,包摩天輪同早餐連二人船飛2476!
永安網見5到12月價錢?2476包batman嗎?

大宅

回覆:moonbaby888 的帖子

巨星和明星是兩棟樓。巨星是高一級。
人少啲,服務好啲,房間大啲。

首頁

尾頁

跳至