在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無80年媽咪呀, 我BB女, 2007年9月13日出世呀.................有就得閒入黎傾吓啦

複式洋房

HIHI pudin
我之前都係咁架,早上湊BB上阿媽度就去返工,放工返阿媽度食完飯就湊返BB返屋企,真係好辛苦架,不過咁樣會同BB相處時間多D,開心D,依家已經搬左返阿媽度住啦,所以好好多啦...
你都要加油呀..當你放工見到BB時就會咩辛苦都唔記得啦..

原文章由 pudin 於 08-10-9 13:43 發表
hihi各位, 我都係80年ga 媽媽, bb今日剛好六個月大, 現在日頭返工晚上自己揍番bb, 真係好累, 正考慮要唔要請工人, 唔知有無其他媽媽同我差不多經歷呢??? 每日見到bb都好開心, 但佢一哭一扭計就會身心疲累> ...

複式洋房

HIHI,我係80年媽咪,BB係0709依家14個月大,有左細B兩個月,家住慈雲山,在土瓜灣返工!!多多指教

大宅

冬日勳章 畀面勳章

hihi,大家好呀!
我都係80年媽媽~
阿仔係08年3月6號出世架!

多多指教~

複式洋房

我都系80年媽媽﹐仔仔依家8個零月。平時無人湊﹐於是送拒去幼兒中心﹐所以好容易病﹐真肉痛

侯爵府

回覆 #68 cc媽媽 的文章

加油呀,好快你就可以見到你既小寶寶,,,我而家都好懷念懷孕既日子,,好想生多個呀/////

等待驗證會員

我都係80年既媽媽...你地好犀利呀..個個都有咁大個bb..我依家先懷第一胎...15週...請多多提點呀

大宅

HIHI~我未嫁時都係沙田友, 住近馬場果邊~中學讀曾肇添呀~ 嫁左後搬入屯門, 我小朋友而家2 YRS 8 MONTHS, 讀緊N1, 你地小朋友幾大丫??

原文章由 elmamama 於 08-9-15 13:14 發表
我住沙田區, MA ON SHAN 呀~~

你地讀邊間中學架, 我讀 陳階中學, 你地呢??

睇下我地識唔識, HAHAHAH

複式洋房

好慘呀, 要幫亞女搵N1班, 原來好煩呀, 仲要今年多左好多BB讀呀, 都唔知幫唔幫到亞女搵到學校呢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

BK Milk勳章

hihihi,,大家好,,我囡囡2個月多呀,,我都係啱啱返工兩日咋

侯爵府

hihihi,,大家好,,我仔仔3個月多D呀,,我都係啱啱返工咋

別墅

hihi, i'm a working mommy and my baby is 4 & 1/2 months old~

大宅

hihi

hihi各位, 我都係80年ga 媽媽, bb今日剛好六個月大, 現在日頭返工晚上自己揍番bb, 真係好累, 正考慮要唔要請工人, 唔知有無其他媽媽同我差不多經歷呢??? 每日見到bb都好開心, 但佢一哭一扭計就會身心疲累><

大宅

畀面勳章

我都係80年, 我囡囡係06年1月3日出世. 我未嫁時住係蝴蝶村之後般左富泰村, 之後嫁左去天水圍, 大家做個朋友啦! (話姐會在這裡找到舊朋友)

複式洋房

我現在比工人湊呀, 但亞女一歲就唔要啦, 因為比佢讀奶兒班啦, 咁將工人D錢, 比亞女讀好D囉

原文章由 P女 於 08-10-4 15:33 發表
HI 真係好多80年媽媽呀,我個仔現在5個月大啦!我住荃灣,在荃灣返工,返五天的,以家念緊點照顧bb,因為我唔想比99湊,以家係99湊緊,99住荔景的。有點麻煩。唔知點算好。 ...

民房

HI 真係好多80年媽媽呀,我個仔現在5個月大啦!我住荃灣,在荃灣返工,返五天的,以家念緊點照顧bb,因為我唔想比99湊,以家係99湊緊,99住荔景的。有點麻煩。唔知點算好。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

報到....
我係80年呀..
仔仔06年3月7日出世,依家2.5歲,返緊n1,係天水圍英藝,我0地住屯門,我係元朗返工,長短週,星期1至5都係奶奶湊,星期六日就會跟我返屋企,平時就上我奶奶屋企食飯加睇仔,不過仔仔依家開始大個,有時仲意跟我0地叔屋企,如果佢想跟,有時平日都會湊佢返屋企,第2朝先湊佢返學,我再返工,
我以前細個住何文田and將軍澳的,中學讀何文田丘佐榮中學.....
以前做旅行社and airline,依家做政府工,有冇媽咪同我一樣經歷呀?

別墅

我是住長沙灣.遲少少搬到藍田住.mouth:

大宅

Hello everyone,

我都係80年媽咪....阿囡今年5歲喇 !!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 elmamama 於 08-9-15 13:14 發表
我住沙田區, MA ON SHAN 呀~~

你地讀邊間中學架, 我讀 陳階中學, 你地呢??

睇下我地識唔識, HAHAHAH

我讀順利村~順利天主教中學

首頁

尾頁

跳至