自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

23/2 再update: 117, 126樓引述759客服既答覆, 請各jm自己衡量轉唔轉用moonyupdate: 2, 3, 6樓有更多圖片
趁今日正價7折,買左759新引入既日版moony廁棄式濕紙巾
我本身用開皇冠濕廁紙,但已經好耐無特價$9.9, 十幾蚊包唔係太抵
moony呢個補充裝一pack有50張x5包,正價$68.8, 7折=$48.2
同樣可以掉落廁所沖走
但唔好買錯,因為仲有粉紅色同綠色包裝,但只有藍色呢款係可以掉廁所

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

又到星期五六日, 又做789折, 係時候入貨啦
今日滿300蚊仲有6折, 星期六日唔知有無

男爵府

我啱啱係荃灣kawaiiland買左3包,加埋個fd買野,買滿300蚊有6折,勁抵,多謝JM介紹

男爵府

畀面勳章

回覆:瑤瑤~ 的帖子

係759先啱!

男爵府

畀面勳章

青衣769三隻色補充裝齊晒!大量貨。

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:tracy0920 發表於 16-2-23 15:38 馬

原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-23 發表
見好多jm都話藍色好難搵, 請問你係咪去kawaiiland/759超市有齊3隻色?
迎濤灣759

大宅

另外葵方恆景得紅同綠
藍係無入貨

大宅

荃灣kawaiiland補充裝得藍色~
盒裝得紅同綠~

所以今日掃左4包

珍珠宮

tracy0920 發表於 16-2-23 15:38
馬鞍山三款同盒都齊貨,今日買滿200正價有7折,門口申請citibank 咭仲送多50蚊玩金卷

...
見好多jm都話藍色好難搵, 請問你係咪去kawaiiland/759超市有齊3隻色?

珍珠宮

theclacheng 發表於 16-2-23 14:46
好介紹,可惜今日先睇到你個POST,等下次
係, 通常weekend都做789折

珍珠宮

btjk 發表於 16-2-23 12:19
想知九龍東邊到會有貨,行左好多間都無藍色
kawaiiland同759超市比較大機會有藍色, 建議jm可以打去呢2類分店查詢(759官網有分店電話)

珍珠宮

jazzcode 發表於 16-2-23 12:07
謝分享!陣間去睇下有無得賣
有jm話今日要買滿正價200先有7折, 如果唔急用可以等weekend多數無最低消費先買

男爵府

畀面勳章

珍珠宮

angrybird4 發表於 16-2-23 11:47
我驚塞廁,唔放心啱啱打去759問清楚Mxxny究竟冲唔冲得落廁,佢地話加左中文貼紙(唔係日文label)講明唔建議 ...

謝謝你先
我岩岩都打左去759 hotline問, 佢話日本0個邊本身係設計為可沖廁的, 但759無0係香港呢邊做過測試, 亦唔清楚日本喉管會否同香港唔同, 所以保證唔到(在香港沖廁用)會唔會有問題

如果唔放心既jm, 自己衡量下轉唔轉用moony吧

男爵府

畀面勳章

回覆:皇冠濕廁紙之平價代替品

馬鞍山三款同盒都齊貨,今日買滿200正價有7折,門口申請citibank 咭仲送多50蚊玩金卷

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

伯爵府

MommyPanel勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 陪月勳章

好介紹,可惜今日先睇到你個POST,等下次

複式洋房

THANKS

男爵府

想知九龍東邊到會有貨,行左好多間都無藍色

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 yuensiu 於 16-02-21 發表唔

原帖由 angrybird4 於 16-02-23 發表
我驚塞廁,唔放心啱啱打去759問清楚Mxxny究竟冲唔冲得落廁,佢地話加左中文貼紙(唔係日文label)講明唔建議 ...
我買左攞左一張放係洗水盆到浸水,浸得耐d濕廁紙都溶溶地。

首頁
12345...7

尾頁

跳至