美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一次買Dior產品~買左2千幾~請問好用嗎?!加下角係sample

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+icesummer+於+16-04-01+發表

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+icesummer+於+16-04-01+發表

大宅

回覆 msfafa 的帖子

我一年前買已經260左右。。現家唔知

大宅

haomg516 發表於 16-4-3 10:11
回覆 yuen061 的帖子

哇。比以前貴左咁多既。。。至從佢地野去到5百幾就再無入過手。

How much is Li maximizer now?

男爵府

引用:我今日試左支base,同 cushion,好正,我平時

原帖由 yuen061 於 16-03-30 發表
我今日試左支base,同 cushion,好正,我平時唔做好保濕,次次上妝都要搞急救,但今次只搽左base,一d都唔乾, ...
我都想買,請問持久及遮瑕如何,thank you

大宅

回覆 yuen061 的帖子

哇。比以前貴左咁多既。。。至從佢地野去到5百幾就再無入過手。
Lip Maximizer 係超好用,用左5/6枝。
[size=24.1768px]後尾加價太勁沒入手啦。

子爵府

引用:Quote:原帖由 icesummer 於 16-04-01 發表

原帖由 hchu06 於 16-04-02 發表
我去過Times Square 地庫專門店、IFC 專門店、連卡佛counter, Sogo counter, 覺得counter跟專門店服務態度 ...
其實我覺得好多品牌都係,專門店好過counter,counter的感覺比我只係賣貨,唔係介紹產品!

子爵府

引用:我今日都去左買佢隻粉底。唔評論隻product

原帖由 icesummer 於 16-04-01 發表
我今日都去左買佢隻粉底。唔評論隻product好唔好,因為未用。但service差、hard sell、黑面程度就令我嘆為 ...
我去過Times Square 地庫專門店、IFC 專門店、連卡佛counter, Sogo counter, 覺得counter跟專門店服務態度差好遠,counter多數sales 冇笑容、冇招呼。我響專門店買粉底,$600唔算太少消費,sample 只有一包bloom perfect, 我去其他品牌未遇過咁唔至在個客下次回頭。

大宅

小小魔天使 發表於 16-4-1 22:09
有冇白淨左呢?我試過,遮唔到我啲大毛孔

好老實,我用得半個月唔覺得有白左,搽完上去有調色係立刻白左既,我本身已經係好白淨既人,所以美白效果真的不覺呀⋯⋯

複式洋房

佢個美白精華好用唔lup 用左1個月膚色明顯亮左(冇咁暗)
但好貴 依個價錢唔洗買佢
花蜜美白精華我都有用過 lup過snow好多 同埋好香香得制

子爵府

我今日都去左買佢隻粉底。唔評論隻product好唔好,因為未用。但service差、hard sell、黑面程度就令我嘆為 ...
邊間咁衰?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

icesummer 發表於 16-4-1 01:18
邊間咁衰?

珍珠宮

邊間咁衰?

男爵府

子爵府

你試下去其他分店~

禁止訪問

引用:色號係773,我見個ba搽得好靚,我又買左!好

禁止訪問

引用:好似係$790,好貴,但值得

大宅

引用:Quote:小小魔天使 發表於 16-3-31 22:10 呢

原帖由 lavenderki85 於 16-04-01 發表
個ba係咁同我講、已我亦用左半個月,都覺得夠呀!可能我有cellbone精華素。
...
有冇白淨左呢?我試過,遮唔到我啲大毛孔

大宅

小小魔天使 發表於 16-3-31 22:10
呢枝base可以連日霜都唔駛搽?

個ba係咁同我講、已我亦用左半個月,都覺得夠呀!可能我有cellbone精華素。

首頁

尾頁

跳至