自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

請教 iPhone6 用家,爆mon貼需要即換嗎?我成日跌電話,部 iPhone6+ 已用勁保護的case+玻璃貼,但尋日一跌,見mon貼面有條四吋左右的裂痕,唔覺眼亦不影響使用,請問有需要即換嗎?thanks!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:請教 iPhone6 用家,爆mon貼需要即換嗎?

我成日淘定幾張換

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我自己無論㸓乜手機 裂少少爆少少都換

子爵府

引用:請教+iPhone6+用家,爆mon貼需要即換嗎?我

原帖由 Angel_BB 於 16-04-11 發表
請教 iPhone6 用家,爆mon貼需要即換嗎?我成日跌電話,部 iPhone6+ 已用勁保護的case+玻璃貼,但尋日一跌 ...
𠝹到手先換

子爵府

我淘左好多玻璃貼,好易貼,自己也貼到

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+mrschengbaby+於+16-04-12+發

原帖由 jessica0768 於 16-04-12 發表
係,個女人佢話呢隻超掂,咪試下,咁佢呢間係超多人係度換mon貼,我地平時都係佢度換,咁啱上次我返左大埔 ...
我同老公都係6 plus,新機去鴨記買最貴嘅貼,而家老公都係求其cheap薄貼,因為佢成日跌,我仔直頭掟過落地,乜貼都係一跌就報銷!但會盡快換囉!

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

多謝大家意見!明天去換貼

男爵府

回覆:peonica 的帖子

我用3N,跌幾次,個貼都不爛

公爵府

2018復活節勳章

換啦,爛左會(emoji)手。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我用6+,未跌過,不過如果爆會即換,我女用6成日跌,所以屋企一定有mon貼存貨,淘寶幾蚊一張乍

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

會即換

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

忍受到咪唔換囉!! 其實我都係時候要換

男爵府

無為

男爵府

我會即換,怕再跌時連個mon 都爆埋,到時喊都無鬥方

珊瑚宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+jessica0768+於+16-04-12+發

原帖由 mrschengbaby 於 16-04-12 發表
我琴日都係荃豐換左,basic玻璃貼$40,最後老闆介紹左隻$70會保護力好D,其實分咁多款真係隨佢up

...
係,個女人佢話呢隻超掂,咪試下,咁佢呢間係超多人係度換mon貼,我地平時都係佢度換,咁啱上次我返左大埔換,一個月就報銷($49)今次換呢隻唔係玻璃貼

大宅

引用:星期六跌電話落地,打斜裂左條痕出黎,我用

原帖由 jessica0768 於 16-04-12 發表
星期六跌電話落地,打斜裂左條痕出黎,我用薄玻璃貼

之前用厚身玻璃貼,雖然係厚d,至少係come用,部電話 ...
我琴日都係荃豐換左,basic玻璃貼$40,最後老闆介紹左隻$70會保護力好D,其實分咁多款真係隨佢up

子爵府

回覆:Angel_BB 的帖子

無即時換,忍唔到先換

大宅

6user 一爆即換
Taobao 貼平又正
即換都唔肉痛

男爵府

我成日跌電話,爛好多次mon貼。
依家用全包邊機殼,跌落地,Mon貼都無事。

男爵府

即換 我上星期又係一跌就裂左張mon貼
平時淘定啲存貨係屋企 隨時可以換
又平啲 同埋玻璃貼好易痴

首頁

尾頁

跳至