自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題

doswong  版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文  發表於 16-6-19 23:53

男爵府

Can you pls pm me the navigator sales tel ? Thanks so much

男爵府

yan511229 發表於 16-6-19 22:12
已pm晒大家
不過真係唔知係咪人人可以有呢個plan,我大女同學家長打去又係冇人聽,自動轉接左另 ...

另外想問包唔包家居電話

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

引用:我岩岩續左網上痕送$1500惠long劵,免7個月

原帖由 yan511229 於 16-06-18 發表
我岩岩續左網上痕送$1500惠long劵,免7個月月費,送多now 5個台,1000m光纖平均$127@ 唔知算唔算抵:questio ...
pls pm me

子爵府

畀面勳章

回覆:家居寬頻到期,想轉其他公司有乜推介呀!

已pm晒大家
不過真係唔知係咪人人可以有呢個plan,我大女同學家長打去又係冇人聽,自動轉接左另外人,初時個小姐話「邊有送1500劵喎」,之後佢數晒個plan簽幾耐、幾錢、送7個月、送1500劵、送5個台在6月十幾號簽,個小姐話查下叫等等,等左陣就先話有

大宅

回覆 yan511229 的帖子

勁抵,我都想要sales 電話,唔該pm 我

男爵府

yan511229 發表於 16-6-18 14:06
我岩岩續左網上痕送$1500惠long劵,免7個月月費,送多now 5個台,1000m光纖平均$127@ 唔知算唔算抵:questio ...

好抵,可介绍sales比我嗎?1500禮卷正呀!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:Quote:原帖由 uwoog 於 16-06-18 發表回覆

其實糾纏左好耐架。。。
約滿前半年已不斷打黎,話黎緊加價叫我續返而家300m@$168乜都唔送,我話遲下先算, ...
可否PM我?

大宅

引用:我岩岩續左網上痕送$1500惠long劵,免7個月

好似好抵窩

伯爵府

Please pm the telephone no. of the sales, thanks!

複式洋房

我都要呀,hkbn就到其,仲話我系特選,我仲貴過新客,太冇品了(emoji)

男爵府

好媽媽勳章

回覆 superangela 的帖子

我都想要,比埋我,thx

男爵府

好媽媽勳章

好抵,可介绍sales比我續約,1500禮卷正呀!

子爵府

畀面勳章

引用:Quote:yan511229+發表於+16-6-18+14:21+其

原帖由 pingpingchoi 於 16-06-18 發表
變做新客戶?咁有無重新上門裝野?
你睇漏左喇最後位企街冇覆電話比我,個plan係我打返去兩年前續約個人,但佢電話長響後自動轉駁左另外同事得來

珍珠宮

yan511229 發表於 16-6-18 14:21
其實糾纏左好耐架。。。
約滿前半年已不斷打黎,話黎緊加價叫我續返而家300m@$168乜都唔送,我話遲下先算, ...

變做新客戶?咁有無重新上門裝野?

珍珠宮

抵喎

大宅

mizkiki 發表於 16-6-15 03:26
hkbn幾穩定,如有需要可pm sales聯絡比你

急……想要sales 電話寛頻已過期 thx

子爵府

畀面勳章

引用:回覆+yan511229+的帖子香港寬頻又係一樣,舊

原帖由 uwoog 於 16-06-18 發表

香港寬頻又係一樣,舊客貴過新客。夠膽死續約仲貴過用緊個plan。後尾完全吾采佢仲填 ...
我當時都想簽cut form,但因為自己拖太耐,距離約滿冇1個月所以我先死死氣打去兩年前幫我續過約個sales,都諗定即使唔減起碼都唔加就算,真好彩見你咁講即刻覺得自己好抵呀!

大宅

香港寬頻又係一樣,舊客貴過新客。夠膽死續約仲貴過用緊個plan。後尾完全吾采佢仲填埋form終止服務,後尾先死死氣同一個plan足足減左一百蚊。

子爵府

畀面勳章

引用:回覆+yan511229+的帖子呢個價簡直無敵

原帖由 uwoog 於 16-06-18 發表

呢個價簡直無敵
其實糾纏左好耐架。。。
約滿前半年已不斷打黎,話黎緊加價叫我續返而家300m@$168乜都唔送,我話遲下先算,反正大把時間!
之後呢兩個幾月打黎話送csl電話卡唔記得幾分鐘同6GB上網,因為冇用再拒絕!
到下個月月頭就約滿,呢排成日有打黎話送500惠long,但月費貴30即@$198,我見貴左當然話唔制!
就自己搵企街講好左$99話有方法將我變「新客戶價」話等佢覆我電話等左幾日冇聲氣
最最後就試下打去搵之前續約個人,但冇人聽個電話自動轉駁比另外同事,咁就出現而家個plan
所以有時真係唔好急,等下等下又會抵d架
不過用左佢成9年咁對舊客真係有d衰

首頁

尾頁

跳至