親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

請問有無人去過Singapore Seafood Republic食飯?OK嗎?

因見Groupon做緊團購,比SGD $120就可當SGD $200用呀,好抵!

有無人去過呢間呢?THX!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我上星期四去食,味道正,至於服務態度,我覺得都幾好呀,可能人手小,他們未能主動,但只要一舉手,就有人過來,而且態度友善,如下次再去Singapore, 我都會再吃這間。

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

kmpurin 發表於 16-8-17 18:06
星期一晚食咗,6點鐘入座,坐滿晒,好多人,好多大6人,得2個人落單,無咩招呼,叫完餸上得好快,荔芋帶子 ...

Agree,服務吾多ok,叫落單叫左好幾次先肯落,,食物ok既, 價錢都貴但服務就。。。。

大宅

charlotteyly 發表於 16-8-18 09:33
唔洗架,用香港電話就得

成功了,謝謝

大宅

ypiriswong 發表於 16-8-18 00:24
是不是要用新加坡電話號碼先買到?

唔洗架,用香港電話就得

大宅

是不是要用新加坡電話號碼先買到?

男爵府

BK Milk勳章

kmpurin 發表於 16-8-6 13:07
我都係訂咗枱之後先買coupon, 期待

星期一晚食咗,6點鐘入座,坐滿晒,好多人,好多大6人,得2個人落單,無咩招呼,叫完餸上得好快,荔芋帶子好食,其他好一般,辣椒蟹,海鮮豆腐,炒飯,西蘭花,5杯飲品,4粒炸曼頭(食到成口油),最後埋單$204。 好彩有groupon , 如果唔係一定唔黎食。

男爵府

2BMa 發表於 16-8-16 21:58
現在只找到S60當S100的groupon.
我見到仲有wor, 你要click BUY Now 先可以揀$200 Coupon 的。

子爵府

醒目開學勳章

現在只找到S60當S100的groupon.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆 charlotteyly 的帖子

THANK YOU

大宅

HinMa 發表於 16-8-15 13:01
請問由環球片場行去SEAFOOD REPUBLIC近嗎? 我BOOK枱都是限時,得個零鐘點食得切? ...

由環球片場行去Safood Republic十分鐘內可到!我上次去食全程都唔洗個半鐘,因為佢上菜都好快,所以正常來講都夠時間!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

請問由環球片場行去SEAFOOD REPUBLIC近嗎? 我BOOK枱都是限時,得個零鐘點食得切?

大宅

啱啱BOOK左,原來用PROMO CODE 5FORU 有九五折呀!!我比左sgd115有sgd200 COUPON

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

想問埋, 買Groupon你地用咩信用卡俾錢? 係計海外簽帳嗎? 邊張手續費無咁甘或者會有多d回贈? 我得AEON銀聯, Enjoy Visa同DBS Black master.

男爵府

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 16-8-5 14:59
想問我廿幾號先去, 依家訂檯再買coupon會唔會太早?
我又怕遲訂檯, 到時groupon停我就無得買, 但會唔會買左g ...

我都係訂咗枱之後先買coupon, 期待

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

wingyanmui 發表於 16-8-5 15:17
they have online booking system. you can book first then buy coupon. they reply very quickly

Thanks! I have received their reply

翡翠宮

charlotteyly 發表於 16-8-5 16:37
唔會太早,早訂安心啲

send 左request去,睇下幾時覆先

大宅

我又怕遲訂檯, 到時groupon停我就無得買, 但會唔會買左g ...

唔會太早,早訂安心啲

大宅

they have online booking system. you can book first then buy coupon. they reply very quickly

翡翠宮

我又怕遲訂檯, 到時groupon停我就無得買, 但會唔會買左groupon到時又訂唔到檯

首頁
12345...6

尾頁

跳至