親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

E-mart 買左呢隻蟹,佢蒸埋,won50,000 (1kg)

別墅

回覆 wendyyy 的帖子

有空煩請PM 我司機既CONTACTTHX

男爵府

回覆:wendyyy 的帖子

FYI, 我5月時 email酒店,4大2小 Superior Suite (max. 4 adults) 8月中住,佢 quote KRW250,000/night (Sun to Thur) and KRW330,000/night (Fri to Sat)

ronnie2016    發表於 16-8-15 10:08

子爵府

引用:Quote:wendyyy 發表於 16-8-12 13:17 坐巴

原帖由 babyarchie 於 16-08-14 發表
應是125平方米,記錯了,sorry.
我直接在classic 500 website book, free cancellation。我是二月book,是 ...
你二細既小朋友吾過 12歲? 所以只計二大人房價?

複式洋房

wendyyy 發表於 16-8-12 13:17
坐巴士一個鍾咁上下到,落車位好近酒店,但我今次係用易途8 六人車,7O人仔,到左酒店又吾使自己搬行李,而 ...

應是125平方米,記錯了,sorry.
我直接在classic 500 website book, free cancellation。我是二月book,是27500won一晚,當時won平,折算只是$1800幾,現在要$1920.

子爵府

引用:如要買 nature republic, 建大站內個間shop

原帖由 Fanny1620 於 16-08-13 發表
如要買 nature republic, 建大站內個間shop, 超多嘢送,又會幫分單直接扣税,送左40張mask 比我,仲要係sna ...
阿女話 NR麻麻,所以無買,反而細女一個人去左睇 Exo 演唱會,坐最後一班車返,返到酒店已一點幾.

大宅

回覆樓主:

如要買 nature republic, 建大站內個間shop, 超多嘢送,又會幫分單直接扣税,送左40張mask 比我,仲要係snail, 又送左好多exo 相卡比我個我,差不多成副啤牌咁多張, 阿女超開心

大宅

回覆樓主:

哦,咁我又冇打開個箱睇,我會洗過哂至用,但食完早餐就出街就留比執房姐姐洗,佢地仲比左個威乾碟既架比我用,每日都另放一盒紙巾放在㕑房張枱比我用

別墅

感激!謝謝!

子爵府

引用:回覆 wendyyy 的帖子唔該晒! 可否比conta

原帖由 ronnie2016 於 16-08-13 發表

唔該晒! 可否比contact 我叫車? Plan 左11月去
上 ctrip book, 私下俾司機資料你,佢報的價重貴,要 500人仔,制吾過.

別墅

唔該晒! 可否比contact 我叫車? Plan 左11月去
感謝!

子爵府

引用:洗碗盆下只有濾水器,冇垃圾桶,下次再住時

洗碗盆下只有濾水器,冇垃圾桶,下次再住時真要試下洗衫至得,煮食真係要有耐性,慢熱
...
垃圾捅在一個小箱子內,吾係一開櫃捅就見到. 你煮完野自己洗返定係執房阿姐洗?

大宅

回覆樓主:

洗碗盆下只有濾水器,冇垃圾桶,下次再住時真要試下洗衫至得,煮食真係要有耐性,慢熱

子爵府

引用:張床仲可以較升高床頭或床尾,廁所板自動升

張床仲可以較升高床頭或床尾,廁所板自動升起,自動沖水後再自動蓋下,全屋有4部分體冷氣至爽,廁所仲有浴 ...
洗衣機好好用,試下按下呢個按下果個就識用,洗衣時倒時計時間,洗完後有歌仔聽,擰衫800轉比我家既1000轉還乾,曬衫位可調高低,又有吹風機. 洗碗盆下面有個垃圾桶,試過二日無人清走的垃圾,要去大堂同佢地講.

子爵府

引用:請問地鐵近嗎?地鐵是否沒電梯要搬行理上樓

請問地鐵近嗎?地鐵是否沒電梯要搬行理上樓梯?Seoul sub ...
7、8人睡都ok.

子爵府

引用:請問地鐵近嗎?地鐵是否沒電梯要搬行理上樓

請問地鐵近嗎?地鐵是否沒電梯要搬行理上樓梯?Seoul sub ...
地鐵係行樓梯架,好似係5號出口,後面個出口去食雪冰&common ground近, 地鐵過對面馬路行多 2、300米就到酒店,我地晚晚去完E-mart先返酒店,走前一晚pack左一箱零食,一合桃返港. 另: common ground度買左彩虹蛋糕,但吾好食.

子爵府

引用:回覆 wendyyy 的帖子70蚊人仔per head

70蚊人仔per head ?
Per van.

別墅

回覆 Fanny1620 的帖子

Thanks Fanny 祝旅途超級愉快

別墅

70蚊人仔per head ?

別墅

請問地鐵近嗎?地鐵是否沒電梯要搬行理上樓梯?Seoul subway 好多地鐵站都冇電梯,最尾段上路面要搬行程理
4個大人瞓ok 嗎? 2張double bed. Many thx

首頁

尾頁

跳至