潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

原文章由 BabyMiMi 於 08-12-18 22:36 發表
嘩! 折左都係$10,400 , 都係買miu miu 抵d....

HEY!!! FURTHER MARK DOWN LA......

BAG & ACC .... 50%
SHO + CLOTHING .....60%

[ 本文章最後由 JOD 於 08-12-21 23:42 編輯 ]
Namaste

子爵府

嘩! 折左都係$10,400 , 都係買miu miu 抵d....

大宅

My friend bought a prada ruffles bag two days ago!!! 40% off, 超值. 最衰岩岩買左個LV啦!!! 我買LV要$10,900(無折),
PRADA 折左都係$10,400 咋, 全leather tim. 激死.

原文章由 金仔媽媽 於 08-12-18 13:06 發表
不過D人話咩款都賣鬼晒囉~

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

回覆 #2 JOD 的文章

不過D人話咩款都賣鬼晒囉~

男爵府

時裝有半價。

大宅

原文章由 金仔媽媽 於 08-12-17 15:56 發表
請問知唔知有幾多折呀?

40% off
Namaste

侯爵府

回覆 #1 JOD 的文章

請問知唔知有幾多折呀?

大宅

原文章由 小黑咪 於 08-12-11 12:59 發表
TST果間行入去個櫃先係on sale items, 不過我上星期5去睇時已經冇咩可以買得落手喇, 靚既一早比人買哂喇.

報告::
I went to Pacific Place at this afternoon... and saw some additional items of ON-SALE ........ pls chek

Namaste

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

TST果間行入去個櫃先係on sale items, 不過我上星期5去睇時已經冇咩可以買得落手喇, 靚既一早比人買哂喇.

侯爵府

係啦, 係咪減完啦?
都唔知, 早知入黎睇下啦....

大宅

今日到TST 間 miu miu唔覺有減價?係咪減完啦?

大宅

原文章由 rhensybb 於 08-12-8 21:14 發表

幾靚呀, 仲有咩色? 幾$?

Namaste

洋房

各位大大,

想問下prada shops既銀包-男裝 方面有無sale呀?
如果有的話係唔係都係50% off...???

因為之前見到個銀色銀包好令呀...

同埋知唔知邊度多d銀包款?我見到個個係向sogo prada既,
$25XX

唔該哂你地~

複式洋房

原文章由 boomiao 於 08-12-8 18:53 發表
Oh but i saw one in the Miu Miu shop in Landmark this afternoon too.... if you haven't bought another one, maybe you ought to go and check it out?

幾靚呀, 仲有咩色? 幾$?

大宅

Oh but i saw one in the Miu Miu shop in Landmark this afternoon too.... if you haven't bought another one, maybe you ought to go and check it out?

原文章由 JOD 於 08-12-8 00:53 發表

no la no la... when we arrival to Pacific Place this evening , I saw the bag (it may the last one)... they packing and do the payment la..............

子爵府

你個"target"都幾靚喎! 反而我又冇見到喎, 仲有咩色? 幾$?

大宅

原文章由 BabyMiMi 於 08-12-8 01:49 發表
佢有幾個色架喎, 有冇其他色呀? 你依個都ok呀

係呢, 你張相點post 架?

乜色都冇啦 ,好彩我第1日即刻買左個呢個target bag, 之後個friend 話買都冇晒:;pppp: 咪為有退而求其次,點知....

POST 相:

你找到相後,
1)右click hold 住highlight張相,
2)係張相上面再右click,
3)最低{內容}按入,
4)找URL....
5)highlight 個網址,but 張相要jpg.個size.
6)跟住返入文章, 按插入圖片{有樹個格}
7)ok, 試下

Namaste

子爵府

佢有幾個色架喎, 有冇其他色呀? 你依個都ok呀

係呢, 你張相點post 架?

大宅

原文章由 BabyMiMi 於 08-12-8 00:47 發表
唔係喎, 我買o個日仲有幾個比我簡呢...

no la no la... when we arrival to Pacific Place this evening , I saw the bag (it may the last one)... they packing and do the payment la..............
Namaste

首頁

尾頁

跳至