自由報料

跳至

首頁
12345...38

尾頁

複式洋房

有冇人用過eCosway 的貨品,
可否介紹一吓佢D貨品好唔好用?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

請各位留意,
我早前已係topic 提過呢度歡迎各位分享心得,
但BK 係禁止任何團購及推銷行為,
可惜有會員卻不停重犯,
現唯有將topic 鎖上,希望各位明白,謝謝!

大宅

今日去買咗套"神奇拖" 真係好好用....兩吓手勢就拖好成屋地啦.....
仲買咗一個萬用鍋蓋, 滾番熱d湯時, 真係唔會滾瀉出黎....

大宅

有冇人要能量吊飾?同我group12個,平均一個$292,
如有興趣,請pm我。

原帖由 Melody媽咪 於 09-4-29 14:53 發表
油麻地至將軍澳沿線各港鐵站交收需預約時間

引用:原帖由 Melody媽咪 於 09-4-29 09:21 發表
-------------
聽你講都想買 ...

大宅

蝦妹提議
其實你可用方法等幫你一齊買能量牌的人有ev.
或者平小小給買的人.或者可用你三個ev.咁..
又或者你可幫佢買東西..類似咁....
我都很希望能盡快夠數一齊買呢.
如你需要可以比ev or 幫你買東西..
我都很想快D夠數一齊買呢.

原帖由 cherrytso 於 09-4-30 11:53 發表

我都想要兩個, 但我想問吓我都係 member, 如果 group 埋去買, 咁 ev 咪無囉....

大宅

luffybe,
Are you only drink 酵素 one time? The sales taught me to drink it with "apple juce" together twice a day.

Do you need to drink a lot of water everyday?

原帖由 luffybe 於 09-5-1 19:31 發表
Wnnieng你好

我食用的方法呢就係咁GE:
一早起身就飲15ML平果汁+30ML酵素 先食早餐
下午飯前就食玉米纖維 下午茶不嬲都唔食GE 但係就飲15ML平果汁 晚飯前又再食玉米纖維 就係咁囉

...

民房

Wnnieng你好

我食用的方法呢就係咁GE:
一早起身就飲15ML平果汁+30ML酵素 先食早餐
下午飯前就食玉米纖維 下午茶不嬲都唔食GE 但係就飲15ML平果汁 晚飯前又再食玉米纖維 就係咁囉

原帖由 Wnnieng 於 09-5-1 00:03 發表
luffybe,
I have started to drink the 平果汁 + 玉米纖維. I also bought the酵素 today. Pls let me know the way you eat these supplements.

1) Before or after meals?
2) 2 times per day?

...

民房

GG9190你好

我個人本身比較為食 所以都冇乜點節制 但係都減到咁多真係勁開心! YEAH! 哈哈

原帖由 GG9190 於 09-4-30 15:40 發表
咁你除咗飲蘋果汁, 酵素. 平時飲食駛唔駛節制呀?
還是正常咁食?

民房

曳曳囡你好,

新會員可以係三十五天內買到紙上面的三個套裝 但不可以從覆購買 而個價錢係原價的4-6折左右
個價錢真係幾扺 由其係個平果汁 因為算會員平時單買一支都要$198 但係新會員就可以用$265買2支啦!

不過五月一號起新會回就冇左呢個優惠LU~

原帖由 曳曳囡 於 09-4-30 15:09 發表
見你地甘多人用~所以我岩岩去買左個濾水器~
加入左會~距話新入會咩可以係35日內以好便(差不多半價)既$可以買3個配套(有比張紙我簡)~其實都唔係好明~ ...

民房

KKM你好

咁如果你個個月都可以買到15EV就緊係做BO(業主)JETSO好多啦 因為做VIP是沒有獎金比反你 而且你介紹朋友用產品 就算你朋友唔做BO 只是做VIP OR同你NO.買野 你都有錢回贈架嘛

如果你想知多D有關新制度 可以PM我 我再長細D講你知丫=]

原帖由 KKM 於 09-4-30 23:10 發表
請問有冇人清楚5/1個制, 我現在是VIP, 但如我每月自己購物也可以有15ev以上, 改做業主有否JETSO?

複式洋房

原帖由 Melody媽咪 於 09-4-30 16:12 發表
係掛....

其實你可用方法等幫你一齊買能量牌的人有ev.
或者平小小給買的人.或者可用你三個ev.咁..
又或者你可幫佢買東西..類似咁....
我都很希望能盡快夠數一齊買呢.

大宅

luffybe,
I have started to drink the 平果汁 + 玉米纖維. I also bought the酵素 today. Pls let me know the way you eat these supplements.

1) Before or after meals?
2) 2 times per day?

原帖由 luffybe 於 09-4-28 18:46 發表
平果汁我係幾個月前飲過!!
係我身上真係勁有效 我飲左一個月
輕左7磅 條腰瘦左1.5吋!
不過我再加埋個玉米纖維同酵素黎食
大家都可以試下!

男爵府

請問有冇人清楚5/1個制, 我現在是VIP, 但如我每月自己購物也可以有15ev以上, 改做業主有否JETSO?

大宅

係掛....
原帖由 cherrytso 於 09-4-30 11:53 發表

我都想要兩個, 但我想問吓我都係 member, 如果 group 埋去買, 咁 ev 咪無囉....

珍珠宮

醒目開學勳章

咁你除咗飲蘋果汁, 酵素. 平時飲食駛唔駛節制呀?
還是正常咁食?

原帖由 luffybe 於 09-4-28 18:46 發表
平果汁我係幾個月前飲過!!
係我身上真係勁有效 我飲左一個月
輕左7磅 條腰瘦左1.5吋!
不過我再加埋個玉米纖維同酵素黎食
大家都可以試下!

男爵府

畀面勳章

見你地甘多人用~所以我岩岩去買左個濾水器~
加入左會~距話新入會咩可以係35日內以好便(差不多半價)既$可以買3個配套(有比張紙我簡)~其實都唔係好明~

大宅

唔該晒! 我又試下先

原帖由 luffybe 於 09-4-29 15:27 發表
你好啊 我飲左兩個月就冇再日日飲 只係得閒先飲下
哈 我比較懶 但係酵素同玉米纖維就繼續食
到而家都三個月勒 冇乜點反彈呀!都keep到 good@@!

大宅

原帖由 Melody媽咪 於 09-4-28 16:49 發表
me - 2個
蝦妹 - 1 個

-------------
聽你講都想買2個試試.有冇人要能量吊飾?同我group12個,平均一個$292,
人如有興趣,請pm我。

伯爵府

原帖由 kaboBB 於 09-4-29 11:12 發表
尋日買左支洗潔精(環保系列),想問下大家駛唔駛預先開稀用?定洗碗時滴少少就ok?

大家覺得洗潔精白色(環保系列)好用d,定綠色好用d?

我用開綠色樽洗潔精, 幾好用, 可以洗埋水果.

白色係環保系列-上次促銷我買左2支, 未用.

民房

你好啊 我飲左兩個月就冇再日日飲 只係得閒先飲下
哈 我比較懶 但係酵素同玉米纖維就繼續食
到而家都三個月勒 冇乜點反彈呀!都keep到 good@@!

原帖由 ytma 於 09-4-29 13:28 發表
想問你酵素係朝早飲定早晚都飲呀? 依家仲有冇飲...磅數有冇反彈?Thx!

首頁
12345...38

尾頁

跳至