自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 babushka 於 08-12-29 12:24 發表
我無養狗喎, 屋企又無閘.
我都係想你教好個仔, 聽你話, 知到咩係垃圾, 別無他意.
原文章由 bbbon 於 08-12-28 23:36 發表 http://forum.baby-kingdom.com/images/common/back.gif
babushka,

喂, ... [/quote]

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-12-29 10:07 發表

so far佢都未講過粗口~~好過我,算係咁,比個機會人改改態度咪一齊玩囉

你真係有品

男爵府

我無養狗喎, 屋企又無閘.
我都係想你教好個仔, 聽你話, 知到咩係垃圾, 別無他意.

[/quote]原文章由 bbbon 於 08-12-28 23:36 發表
babushka,

喂, 話你呀, 仲唔落閘放狗

[/quote]

[/quote]你未睇清楚前文後理呢, 就咪鬼係道人云亦云, 况且呢作為媽媽都要做好個榜樣, 如果唔係呢就會淪為一條應聲蟲嘅應聲蟲.

至於教仔呢方面, 我會教佢mur 嘢叫做critical thinking, 唔好人話强姦你又話強姦, 用下個腦唸嘢; 仲有唔好"垃圾"都擺落口, 你知啦, d輪狀病毒會另你又疴又嘔.........[/quote]

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 bbbon 於 08-12-28 23:47 發表
人地元秋好地地一個演員無問你賒無問你借你做mur話人潑婦? 呢d叫分享? 個channel 真係接收唔到

正確黎講係yahoo話元秋係潑婦~~

公爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-12-29 10:07 發表

so far佢都未講過粗口~~好過我,算係咁,比個機會人改改態度咪一齊玩囉

你真有氣量
我冇話其他人冇, 唔好對號入座

王國長老

原文章由 chunyatmama 於 08-12-29 09:59 發表

佢唔啱granding點join呀.加上我唔想比人話坐住個x,算吧啦,我地自己玩

子爵府

原文章由 醜樣豬 於 08-12-29 09:57 發表

係架,我哋個個mami都互相幫忙,仲成日party,D BB個個一出世就一齊玩,到E+ 1.5yrs已經有一大fd,下次有party預埋你好唔好?

佢唔啱granding點join呀.加上我唔想比人話坐住個x,算吧啦,我地自己玩

王國長老

原文章由 bbbon 於 08-12-28 23:57 發表
哎呀打錯字, 是grading才對, 你地07年4月媽媽會真係齊心, 咁多打手.......快d叫多d人嚟幫拖啦, 仲有無呀? 都係捉吓錯字咋

係架,我哋個個mami都互相幫忙,仲成日party,D BB個個一出世就一齊玩,到E+ 1.5yrs已經有一大班fd,下次有party預埋你好唔好?

[ 本文章最後由 醜樣豬 於 08-12-29 10:02 編輯 ]

公爵府

原文章由 bbbon 於 08-12-28 23:57 發表
哎呀打錯字, 是grading才對, 你地07年4月媽媽會真係齊心, 咁多打手.......快d叫多d人嚟幫拖啦, 仲有無呀? 都係捉吓錯字咋

咁得閒查人家宅的

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 bbbon 於 08-12-28 13:38 發表
二號先撩者賤,

你鍾意講個仔呀, 就講吓你個ar............不過我唔會好似你依個granding 嘅, 你知啦, 好多嘢自己受番架........你呢d笨人出口, 九流打手, 唉..............

...

唔好意思, 我英文水平唔係咁好!
請問呢個字點解?
我查過字典都搵唔到~

Results
granding
was not found in the Cambridge Advanced Learner's Dictionary

請指教 \"\"\"\"\"\"

禁止訪問

男爵府

原文章由 高比 於 08-12-28 18:46 發表

夠有人以為自己把口好得, 好有道理好有point! 唉, 我只係響yahoo圖片search潑婦就見到呢張圖片! post上黎同大家分享一下!
唔欣賞唔緊要, 唔啱channel無謂再講! ...

哈哈哈
我覺得好搞笑AR
其實咁多位BKer唔洗咁勞氣
呢度往往就係咁
耐不耐就會有d人上黎撩起火頭 (可能佢現實生活中比人話得多, 抑壓太多)
相信其他會員眼睛係雪亮的
邊個唔著睇得到的
你地同佢嘈咁多咪益左佢
佢想搵日嘈之ma.......
一於當佢發up風la
我起街度見唔少d人自言自語ga
佢呢種人一唔夠人講就會搬埋人地屋企人出黎
算la大家
或者某人真係有d精神問題ga
大量d原諒佢la
村姑 亞Bee

子爵府

原文章由 bbbon 於 08-12-28 01:37 發表
你save啦, 要你提

你有空就提你d friend, 唔好貼埋d自拍照, 以為好風趣啦!

夠有人以為自己把口好得, 好有道理好有point! 唉, 我只係響yahoo圖片search潑婦就見到呢張圖片! post上黎同大家分享一下!
唔欣賞唔緊要, 唔啱channel無謂再講!

禁止訪問

男爵府

希望你個仔個腦到大個仔時無坐住到....

原文章由 bbbon 於 08-12-26 00:31 發表
你未睇清楚前文後理呢, 就咪鬼係道人云亦云, 况且呢作為媽媽都要做好個榜樣, 如果唔係呢就會淪為一條應聲蟲嘅應聲蟲.

至於教仔呢方面, 我會教佢mur 嘢叫做critical thinking, 唔好人話强姦你又話強姦, 用下個腦唸嘢 ...

原文章由 bbbon 於 08-12-24 09:36 發表
受害人? 唔係嘩, 用下坐住緊個腦唸下先..........

出得嚟玩劈到不醒人事呢d咩人嚟呢?應該係好人好者.

事隔一個多月後才鼓起勇氣向關注性暴力的組織求助....佢可能唸去唔去潑唸咗廿年,今次第一次去, 不過最後作出咗 ...

禁止訪問

王國長老

原文章由 bbbon 於 08-12-28 00:00 發表
哎呀, 睇錯咗添, 不過你自己話你撩人, 先撩者賤, 呢樣無睇錯你啦吓嘩

咁都要你講得過份,我先會提你嘅

首頁

尾頁

跳至