自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

成日都想買番部,不過實在太貴,今日行街經過工X會,多口問下,現金價只係$950咋,事出突然,都要再三考慮,再行經電器舖,又走入去問吓.......竟然只係$800,唔再諗勒,平左三分一,不過無現貨,落左定,過兩日就有得用勒,好期待呀!!!

大宅

請問有冇人有cky-686d說明書可以fax或email 比我?

原帖由 Fatrix 於 09-3-26 12:02 發表
昨日係德國寶開倉,買咗個cky-686d..$500,有時間可以去睇吓.

但我冇說明書,請問有冇人可教我點自動清洗..要按乜掣?

大宅

我都想知頂部發熱線可以點洗...

原帖由 6191094 於 09-3-26 20:44 發表
其實我好想問
頂部發熱線唔可以洗

咁各位已用超過一個月既媽咪
請問要頂部用完之後, 清潔難嗎 ???

tks

大宅

係demo同display
原帖由 rw 於 09-3-27 18:04 發表
請問開倉多唔多貨? 是否舊貨 or display? Thanks

大宅

請問開倉多唔多貨? 是否舊貨 or display? Thanks

昨日係德國寶開倉,買咗個cky-686d..$500,有時間可以去睇吓.

男爵府

好媽媽勳章

,請問有冇人可教我點自動清洗..要按乜掣?
你只加水 (高度約兩寸左右, 總之蓋到個架)及 洗潔精, 按250度, 10-15分鐘

其實等如普通用熱水+洗潔精洗都得
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

禁止訪問

大宅

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 mocha 於 09-3-25 15:40 發表
請問係咪德國寶cky-686d ?
佢地應該係買cky688d.

你地試吓呢兩個website, 我以前問過688係一千以下, 你地問下有冇加啦..

www.bestbuy88.com
www.ecox.com.hk

禁止訪問

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 lamsuetwai 於 09-2-19 14:20 發表

仲有, 原來唔同工聯是唔同價.......
tkw: $950
sai wan: $970
aberdeen: $1070
真係很古怪

我今日打左去TKW問呀, 要$1070, 話已經加左價。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問,用光波爐蒸魚效果如何?

因為看大家的留言,光波爐似乎較適合弄一些煎、炸或焗的食物,我家比較多用蒸的,本身已有一個百靈牌電蒸爐但嫌火力不夠

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 lamsuetwai 於 09-2-19 14:05 發表
Isyc,

想問你上次是不是在土瓜灣那間買, 我問過, 佢話送唔送貨都要 $950. 因我近, 唔需要送貨, 但佢唔肯減 $50.
如果 $900 自取就都ok.

仲有, 我想問其實光波爐有沒有微波的呢, 因為現在常說微波不好 ...
我不是在工聯會買的, 都是网友報料.... 你可以問番呢個网友...

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1971213&extra=page%3D3&page=7

原帖由 ydoris 於 09-1-16 12:05 發表
終於係工聯會訂到啦,吾該俾電話我個位媽咪.不過佢問我會員NO.我親戚返左工,要下午先俾到佢做個DISCOUNT.原來係$898,送貨先加到九百幾WOR~不過我都係叫佢送到屋企樓下,自己搬上樓.自己駕車都吾止40蚊啦... ...

大宅

原帖由 lamsuetwai 於 09-2-19 14:05 發表

Isyc,

想問你上次是不是在土瓜灣那間買, 我問過, 佢話送唔送貨都要 $950. 因我近, 唔需要送貨, 但佢唔肯減 $50.

仲有, 我想問其實光波爐有沒有微波的呢, 因為現在常說微波不好 ...

仲有, 原來唔同工聯是唔同價.......
tkw: $950
sai wan: $970
aberdeen: $1070
真係很古怪

大宅

原帖由 colour 於 09-2-6 22:04 發表
我已經買左啦!$950行貨連保養包送貨!我同我D同事一氣過買左三個,bestbuy88都 ok service,期待自己整燒肉…

Isyc,

仲有, 我想問其實光波爐有沒有微波的呢, 因為現在常說微波不好

複式洋房

我已經買左啦!$950行貨連保養包送貨!我同我D同事一氣過買左三個,bestbuy88都 ok service,期待自己整燒肉…
[img align=right]http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/?is_owner=1[/img]

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我都覺得工聯會係最好架,佢送完貨第2日即刻有電話問我收左貨未,滿吾滿意個送貨員.有問題叫我打返去問.佢送貨前又打左幾次電話CONFIRM時間,吾洗妳成半日係度等,只係等1個鐘.非常好又放心.不過真係吾知點解佢報俾我平左10蚊LOR~吾緊啦$950呢個價已經好靚架,大行保障D呀各位.

複式洋房

唔該唔該,我即刻去問下先!
[img align=right]http://www.imagestation.com/mypictures/inbox/?is_owner=1[/img]

男爵府

好媽媽勳章

其實你地吾使再問賣800的店鋪資料, 因為我再問過已經做吾到呢個價, 現時知道最平應該係在工聯會 $950 包送貨, 不用送貨可以平$50. 可以電話訂購, 送貨付款, 如要用信用咭, 就要到鋪頭攪‧

http://www.hkftu.com.hk/

佢地雖然係要有工聯會員咭至可買到野, 但其實你可以試同佢講冇咭, 佢地都可以幫到你買, 我早幾日就係咁訂左電器, 不過吾係買光波爐...

複式洋房

我剛才搵到尼個site有行貨賣,$998一部包送貨,價錢o唔ok?

http://www.bestbuy88.com/forum/viewthread.php?tid=2190&extra=page%3D1

首頁
12345...8

尾頁

跳至