自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今集running man奈維斯真係超驚,我都出手汗。

智孝竟然敢倒吊,真係藝高人膽大,好利害。

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

我老公邊睇邊話會唔會心臟病發 尤其倒轉玩真係會腦充血,其實都幾危險
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

禁止訪問

回覆樓主

珍珠宮

醒目開學勳章

回覆樓主

我都唔鐘意全昭文,太鐘意表現自己搶鏡,好作狀

珍珠宮

~phyllis~ 發表於 18-2-19 00:43
昭旻我真係睇唔慣,太顛,顛到太作狀!唔否認佢好努力!可能慣左睇智孝對比太大!
...

昭文擺明係搶鏡,要做RM嘅中心人物! 我都唔鐘意佢

珊瑚宮

畀面勳章

cattz288 發表於 18-2-18 23:38
今集我都有睇! 見到佢倒轉想像已經想嘔! 佢地真係太勁!

同意,我同老公都唔會玩呢啲 game. 我老公都話佢哋好厲害!

琥珀宮

SUMMER581 發表於 18-2-19 12:38
劉在石講過做綜藝 係鏡頭前做乜都得,鏡頭後就要收,樓上話成員鬧全昭旻收口,根本就係做戲 節目效果,如果 ...

無錯,而且唔係佢咁放,邊有noise? 點會上韓國網熱搜?而且搏就一定,佢都唔細,梗係把握機會啦,佢同梁世贊入去都叫做救亡,如果做唔到成綪仲有得留低咩?老實電視台一定以利益行先無可厚非,做藝人亦要自己把握機會,捉到鹿都唔識脫角先係大忌

男爵府

回覆樓主:

見haha 咁驚真係好可憐,但最後完成好感動。最好笑佢幻想要救兩個女要玩呢個千秋。

真心佩服佢哋。

伯爵府

kyliema2006 發表於 18-2-18 23:52
如果我係金鐘國,我會俾左張劵哈哈。畏高人真係會死架。。。

金鐘國表現得有點不近人情了。
金鐘國咁做係有原因,haha唔駛跳 即係有一個要自己跳,金自己一個當然冇問題,咁即係智孝同世贊,雖然話智孝大膽,但始終都會緊張,緊張之餘又要安撫俾佢更驚既世贊,咁對智孝好大壓力! 叫世贊自己一個又好殘忍,所以大家一齊玩係最好做法!

伯爵府

tansyneko 發表於 18-2-19 09:47
我都係,全昭旻做完公主火咗一輪,但之後幾套劇都唔掂,最掂嗰套可惜係網劇,佢多次上唔同綜藝都話自己好 ...
劉在石講過做綜藝 係鏡頭前做乜都得,鏡頭後就要收,樓上話成員鬧全昭旻收口,根本就係做戲 節目效果,如果真係堅鬧,都唔會播出街俾觀眾睇啦
何況金鐘國 池錫鎮都有係節目內讚過全昭旻心地善良

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

~phyllis~ 發表於 18-2-19 00:15
我咁睇!haha係佢好兄弟,張卷唔係特登唔比!呢集係大制作,重金去到新西蘭...如果haha唔跳會無咁精彩!Running ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Fion710 發表於 18-2-19 09:26
池石鎮都有集開口話過佢,好心佢啦成日博搶鏡

尋晚果集都有話佢, 好似個人特輯咁 太耐無睇, 仲以為佢係嘉賓添
放下自在

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主

我覺得昭旻唔錯呀,有火花

子爵府

kyliema2006 發表於 18-2-19 10:25
星期日晚9點
Thank you,我而家等緊my TV super重播

男爵府

丫頭 發表於 18-2-19 09:36
回覆 kyliema2006 的帖子

請問J2台星期日幾點播?

星期日晚9點

男爵府

kyliema2006 發表於 18-2-18 23:08
今集running man奈維斯真係超驚,我都出手汗。

智孝竟然敢倒吊,真係藝高人膽大,好利害。

今集好勁

男爵府

~phyllis~ 發表於 18-2-19 00:47
智孝睇住佢好明顯死頂! 其實智孝唔做rm襯後生快d搵人嫁或者做下其他類型主持劇集仲好!過幾年都40!
...

智孝演技其實唔算強既,佢做綜藝好睇好多。

琥珀宮

SUMMER581 發表於 18-2-19 03:59
我覺得全昭旻ok喎,係rm每個人都有佢自己定位,全昭旻佢已經搵到,傻傻癲癲,相反梁世贊到而家都唔知想點, ...

我都係,全昭旻做完公主火咗一輪,但之後幾套劇都唔掂,最掂嗰套可惜係網劇,佢多次上唔同綜藝都話自己好得閒希望各大pd搵佢,可想而知佢當時的處境,有機會搏到盡就當然架啦,而且劉在錫幾位元老唔放行佢可以做到咩,而且我信之前網民講既綜藝都係有稿有大綱,各人都有定位,rm去到平淡如水的局面,就係加入咗大癲大肺的公主先有d回溫再有韓民關注,綜藝就係要嘈要放要癲,好似之前韓國爸爸去哪兒第二季,加入咗兩個唔多講嘢的爸爸,得返元老支撐,即刻無咁好睇收視又跌破新低,最後摺埋,綜藝本嚟就係要係咁講嘢大鳴大放吵吵鬧鬧先好睇架麻

珍珠宮

邊集呀,想睇番
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

子爵府

回覆 kyliema2006 的帖子

請問J2台星期日幾點播?

首頁

尾頁

跳至