跳至

首頁

尾頁

大宅

gathering第二激: Kindyroo 有興趣可報名

我帶BB去過Kindyroo試堂,都ok,想係個度搞gathering,好過係商場,BB無得玩,亦好過係我屋企,無乜野玩,我問過佢地D價錢,詳情如下:

日期:4月21日(星期二)
時間:2:00-3:00pm
費用:$100
一小時
人數:最少10位BB(媽媽可與BB一起)
discount:如有10位BB或以上10%off,即$90一位
地址:中環亞畢諾道3號環貿中心16樓

有興趣就報名啦!

報左名要出現架!如果報左名而有事去唔到,請講我知,由後備名單補上。

正式名單:
1. newmama0724
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

後備名單:
1.
2.
3.
4.
5.

別墅

我收唔到你個request,比多次email你
[email protected]

子爵府

醒目開學勳章

我SENT咗REQUEST比妳地啦! 妳地CONFIRM我啦! 不過唔係好多相睇!

別墅

Imagist, you haven't give us your email, so I can't add you and see the photoes, pls give us!

複式洋房

我都有玩,但係唔係經常上!

大宅

我都有玩,但係唔係經常check!

複式洋房

mine is

Thks!

原帖由 Imagist 於 09-4-27 15:58 發表
妳地有冇玩facebook呀! 我會post個日玩d相呀! (不過唔多!)

thanks!

複式洋房

for me is also fine, your husband can share with us his rich experiences, haha ~

原帖由 lamyy 於 09-4-27 09:48 發表
咁就好啦!佢話驚會唔方便我地女人傾偈,但佢又好想陪個女玩,所以去lee D gym就最好,我地傾偈佢可以同個女玩,咁就算傾D唔岩佢既話題佢都冇咁悶!

別墅

原帖由 Locyn 於 09-4-27 12:07 發表
Hihi, 唔好意思,嗰日我同bb都未病好,唔敢去傳染埋你地,所以冇去到。

個地方好似好好玩咁woh.....幾時再去過?

你地終於病好,咁就好啦,我都好掛住昱言呀!

別墅

原帖由 newmama0724 於 09-4-27 11:23 發表
話時話,lamyy,你個老公有無一D好既湊仔網站介紹?
呢排做緊功課唔得閑search。

要問下佢,佢好多時都冇bookmark,不過佢話好多係台灣網

別墅

原帖由 Imagist 於 09-4-27 15:58 發表
妳地有冇玩facebook呀! 我會post個日玩d相呀! (不過唔多!)
thanks!

有呀!可以add我

子爵府

醒目開學勳章

thanks!

複式洋房

Hihi, 唔好意思,嗰日我同bb都未病好,唔敢去傳染埋你地,所以冇去到。

個地方好似好好玩咁woh.....幾時再去過?

大宅

話時話,lamyy,你個老公有無一D好既湊仔網站介紹?
呢排做緊功課唔得閑search。

原帖由 lamyy 於 09-4-27 09:48 發表
咁就好啦!佢話驚會唔方便我地女人傾偈,但佢又好想陪個女玩,所以去lee D gym就最好,我地傾偈佢可以同個女玩,咁就算傾D唔岩佢既話題佢都冇咁悶!

別墅

大宅

在我黎講絕對無問題!
有你老公仲多D笑聲添!

原帖由 lamyy 於 09-4-25 02:24 發表

其實我同埋老公黎會唔會唔方便,大家不防直言,如果係我下次唔叫佢黎!

子爵府

醒目開學勳章

我諗都ok啦! 妳老公幾健談呀! 仲睇得出佢好有心照顧亞囡呀! (聽佢講上網research d野)

原帖由 lamyy 於 09-4-25 02:24 發表

其實我同埋老公黎會唔會唔方便,大家不防直言,如果係我下次唔叫佢黎!

別墅

原帖由 newmama0724 於 09-4-22 19:14 發表
You are welcome!

The most important thing is that BB can play and we can share at the same time.

PS. Nice to meet you !

大宅

唔使客氣!
好高興可以認識妳,個日唔係好多傾計時間,下次可再傾。
BB們就開心,但係我地大人就辛苦囉!
咁就好,唔使揹住BB行咁遠,而且又無淋到雨!

原帖由 Imagist 於 09-4-22 19:22 發表
是呀! 多謝妳的安排! 亞囡玩得好開心呀! 我未行到蘭桂芳亞囡已經瞓咗啦! 佢真係玩得好累! 其實真係好近架! 唔夠10分鐘已經到咗荷花啦! 到咗荷花就落雨啦! 不過好彩走時都停咗!
thanks!

...

子爵府

醒目開學勳章

是呀! 多謝妳的安排! 亞囡玩得好開心呀! 我未行到蘭桂芳亞囡已經瞓咗啦! 佢真係玩得好累! 其實真係好近架! 唔夠10分鐘已經到咗荷花啦! 到咗荷花就落雨啦! 不過好彩走時都停咗!
thanks!

原帖由 newmama0724 於 09-4-22 19:16 發表
imagist,

我去到金鐘地鐵站,一落的士就落大雨!
你行去荷花有無俾雨淋親阿?

首頁

尾頁

跳至