夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,(男人就肯定會話我齋睇啫又冇做d咩)
夫妻倆恩愛的,性生活正常,大家又會唔會因為咁而攤牌?定只會隻眼開隻眼閉keep住觀察就算?

大宅

Kenho124 發表於 21-3-2 21:38
咁你睇D韓仔明星又算唔算?

如果我睇鴨仔呢個比喻都有得比嘅,但韓仔明星有著衫ga wo,而且佢地唔會比任何性意識你,但141入面嗰d完全唔同,你上門俾錢就任得你叫
如果你話睇av我完全冇問題,你呢個比喻唔多成立囉

複式洋房

咁你睇D韓仔明星又算唔算?

大宅

wingyaumama 發表於 21-2-2 20:22
其實我真心想原諒,但係始終有條刺, 真係做唔到!我都想有人可以幫下我 解脱!

真係要分開先解脫到,等緊呢個機會

大宅

Youngherry 發表於 21-2-2 18:46
我老公又係話齋睇,女人睇得孚Hermes都要買返個,唔信,有次打去公司,話冇返工,平時準時交人,古惑多
...

個個都話齋睇,我睇過d質素咪又係咁,有咩咁好睇,av識郁唔係更好咩就算冇去都好,條氣真係好唔順

大宅

回覆樓主:

男人都係咸濕,睇真係好平常,佢要去叫其實使咩睇噤多,直接去完沖埋涼都唔會知,反而睇仲係滿足下好奇心~
如果我知有網係講男妓我都一定睇~
最緊要你自己感覺佢係米會去叫G既人,去得既唔會只去一次。

子爵府

Youngherry 發表於 21-2-2 18:48
心同感受,長期折磨自己

其實我真心想原諒,但係始終有條刺, 真係做唔到!我都想有人可以幫下我 解脱!

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 17:36
請問isafe 是甚麼? 怎樣查到佢有用?

講真我到而家個心情一樣係大起大落,有時睇到一啲電視劇係有關於 ...

心同感受,長期折磨自己

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-30 12:39
141只有G相、各區G地址、有何服務、各項收費、開工時間、優惠時段!

你覺得睇黎想做乜?要睇動態嘅都睇A ...

我老公又係話齋睇,女人睇得孚Hermes都要買返個,唔信,有次打去公司,話冇返工,平時準時交人,古惑多

大宅

wingyaumama 發表於 21-1-31 19:53
你嘅情況同我一模一樣!

講真,我對佢已無咗信任,只要GPS佢離線,我都會諗係咪去偷雞?

就算呢刻我可以原諒,但我覺得我做唔到唔再諗,唔會提,唔再揾返岀黎發爛,咁樣真係好折磨,個男人當下要求你原諒,當然會放下身段,但日子耐左佢可能都會攰,長始落去會點唔難估。所以我真心佩服d 太太可以真心原諒個男人偷食,要幾大度先可以做得到....
你問我,攤牌難咩?唔難ga,發爛之ma,但難係往後點面對大家,離婚,唔到最後當然唔會諗,始終唔係兩個人嘅事,而且到現階段都仲係估估下

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:22
有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會 ...

你嘅情況同我一模一樣!

講真,我對佢已無咗信任,只要GPS佢離線,我都會諗係咪去偷雞?

要偷食佢可以出多部機放公司、可以請半日假食完G再返工,又或下午走人;講真自己又唔會日日check,食咗G你都未知; 總之一句講曬冇咗信任,乜嘢都會令自己不安!

大宅

cupid0627 發表於 21-1-31 18:43
我好鍾意講女人有第六感,唔係咩奇特嘢
係個老公喺身邊十幾年,佢有咩唔同,女人唔多唔少有啲感覺,旁人唔 ...

我認同,由拍拖到結婚到剛大肚,我從來都冇check過我老公,係大左肚幾個月,唔知點解直覺係有d嘢先去check,點知就見到
今次都係一樣,我好信第六感,同埋有時一個眼神同擁抱都會sense 到d嘢,咁講好似好玄,但我相信女人唔多唔少都會明白係咩一回事!

男爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:30
我都係咁諗,但我唔知下一步到底係點,觀察?攤牌?好頭痛

base on睇你想點處理

子爵府

donutbmikako 發表於 21-1-31 18:22
有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會 ...

我好鍾意講女人有第六感,唔係咩奇特嘢
係個老公喺身邊十幾年,佢有咩唔同,女人唔多唔少有啲感覺,旁人唔會覺唔會明
你而家唔好亂諗嘢住,咪觀察下先囉

大宅

bsg 發表於 21-1-31 00:24
身無屎點解isafe睇?
明顯上次爆完都無學精,出太空卡新電話玩啦,都唔學醒小小,咁睇141明顯簡緊邊條女去 ...

我都係咁諗,但我唔知下一步到底係點,觀察?攤牌?好頭痛

大宅

cupid0627 發表於 21-1-30 23:25
齋睇唔算
問題係有乜好睇?要睇都睇av啦
留心下佢有冇古惑

有留意的,不過因為佢返工放工準時,而且返工唔多機會四圍走,所以我暫都相信佢的,不過有時返工總有機會岀去,我都check唔到咁多電話記錄我都會睇,冇咩特別,而且打左都可以delete
Whatsapp都係,我見佢同d 兄弟嘅group,成日都share d 祼女相,我有睇過內容,都係笑下咁,不過我c6就冇乜應機,定delete左我唔知la

男爵府

donutbmikako 發表於 21-1-30 18:16
其實我係無意中睇到佢用黎睇av,我就跟住睇下佢history,點知就見到有料到,跟住發現佢有得log in &out的 ...

身無屎點解isafe睇?
明顯上次爆完都無學精,出太空卡新電話玩啦,都唔學醒小小,咁睇141明顯簡緊邊條女去上啦?仲小學生睇咸網咩?

侯爵府

wingyaumama 發表於 21-1-30 17:29
2015我發現爆佢後夠應承唔再睇,結果在2019年就係好無意知,今次重要睇兩個有埋事後評語嘅G網!

我今次直 ...

子爵府

齋睇唔算
問題係有乜好睇?要睇都睇av啦
留心下佢有冇古惑

大宅

donutbmikako 發表於 21-1-30 18:25
咁即係?
睇av反而我接受到,因為我有時貪得意都會睇下,當笑片咁睇,始終你會對佢有性幻想,但食唔到,14 ...

老實講,以前的年代(可能好多都未必見過), 未有得上網,好多男性都會睇報紙上分類廣告,裡面係幾個字加電話,我地會成日打去聽個啲錄音,我地都係聽完就算,已經滿足到一啲野。
當然,你c6睇141,我唔能保證佢都只係睇下過下隱,但亦都唔等於佢有去幫親
所以只係話睇141唔可以證明佢有出

首頁

尾頁

跳至