潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2024勳章

月初sa說留咗利是封給我,直到早2日先有時間去拎,順便睇下新貨

兔年利是封好靚,D家每年的利是封都唔錯

織皮都幾好,不過手拎好重,加揹帶又好長

睇咗pin toy好可愛,但好似唔係好夠我放野

定係買返呢個舊款pin mini好了,可以加短鍊帶
attach0/tmp/phpMfzcqM
attach1/tmp/phpcH4Fyk
attach2/tmp/phpGoadHS
attach3/tmp/phpQbpSPq
attach4/tmp/phpUrMDYY

hazezzz    發表於 23-2-13 23:27
wcpcelia    發表於 23-1-24 10:36
ada0707    發表於 23-1-19 09:59

大宅

回覆 baby_CH 的帖子

哈哈,我琴日先發現我睇錯月份,所以以為三日都係平日。我SA會睇埋其他SA嘅appt後,幫我reserve一個比較少人嘅時段,但都有可能見到你,因為通常佢地會預我係第一日出席,而我又會坐好耐好耐。到時如果見到面,就嚟say下hi,相認下

侯爵府

牛年勳章

jcassy 發表於 23-6-23 00:22
回覆 ggbwong 的帖子

2017年出過淺紫色,而且本身今次SS 2023個logo有5隻色 (紫藍綠黃紅),但唯獨係無出紫 ...

Thanks for ur info.
但我冇買過野,冇相熟sa,多數都唔會可以MTO.

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-6-23 00:09

係呀,Brillant加好多呀,exotic都加5%以上,SA大概覆我個價係呢啲加幅,好彩加價前 ...

7月14-16,星期五六日嚟喎

大宅

回覆 ggbwong 的帖子

2017年出過淺紫色,而且本身今次SS 2023個logo有5隻色 (紫藍綠黃紅),但唯獨係無出紫色袋,所以我估今年都唔會有紫色。而且7月係出FW,就算有都只會係深紫色,但我印象中睇preview好似唔覺有。但如果真係好想要,可以試下問SA有無得MTO,可能有一點點希望。

大宅

係呀,Brillant加好多呀,exotic都加5%以上,SA大概覆我個價係呢啲加幅,好彩加價前買咗嘢咋至於event,我SA今日返工都話未confirm,但好少會平日三日搞。通常我都無乜所謂,SA會夾其他SA,揀個少人嘅時段叫我去,不過如果真係平日三日,咁我都要放工時間,有可能會見到你。

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-6-22 18:31

SA之前話20號加,有啲都加得好多,10%,5萬3上到5萬8。Eoxtic皮終於都肯加,之前買ex ...

我係官網睇到, brillant加得多
我sa已經問我14-16/7有event, 佢知我通常放工後去, 所以預我14/7 6:45-7pm左右

大宅

SA之前話20號加,有啲都加得好多,10%,5萬3上到5萬8。Eoxtic皮終於都肯加,之前買exotic皮勁抵。Event會去呀,不過因為未有details,SA會遲啲先再話我知,到時再夾時間,你邊日去呀?

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-5-29 17:31
回覆 efie 的帖子

confirmed咗加, 不過唔知加幾多. 我自己好少理加幾多, 通常覺得合眼緣就買. ...

已經加咗價了(部份款), jm會去14-16/7的event嗎?

複式洋房

baby_CH 發表於 23-1-14 12:15
月初sa說留咗利是封給我,直到早2日先有時間去拎,順便睇下新貨

兔年利是封好靚,D家每年的利是封都唔錯

袋款好特別

大宅

回覆 efie 的帖子

confirmed咗加, 不過唔知加幾多. 我自己好少理加幾多, 通常覺得合眼緣就買.

伯爵府

2024勳章

efie 發表於 23-5-25 10:22
Thanks ! 到時再睇下有咩色先!
聽講下個月加價??唔知係唔係真

唔出奇,brillant一年加2次

伯爵府

2024勳章

ggbwong 發表於 23-5-25 08:55
請問知唔知下季會唔會有紫色?突然想買個pin. Thanks.

無留意pin,但colllection好似唔覺有紫色

大宅

baby_CH 發表於 23-5-25 08:19
上星期去咗探sa,下季會出灰色tempete MM,不過我覺得有d大,但pm同small好似唔出,到7月新貨預覽個event ...

Thanks ! 到時再睇下有咩色先!
聽講下個月加價??唔知係唔係真

侯爵府

牛年勳章

baby_CH 發表於 23-5-25 08:19
上星期去咗探sa,下季會出灰色tempete MM,不過我覺得有d大,但pm同small好似唔出,到7月新貨預覽個event ...

請問知唔知下季會唔會有紫色?突然想買個pin. Thanks.

伯爵府

2024勳章

efie 發表於 23-4-13 14:18
聽完你咁講即刻去ig睇⋯⋯個人唔鐘意羊毛絨款嘅袋(雖然呢排好似都好興 好多牌子秋冬款都有玩),我鐘意嘅 ...

上星期去咗探sa,下季會出灰色tempete MM,不過我覺得有d大,但pm同small好似唔出,到7月新貨預覽個event再睇睇

伯爵府

2024勳章

jcassy 發表於 23-4-16 02:08

呢個都多色呀。上次Moynat SA問我要咩色,我講低後,佢話都有我要嘅色,可以幫我hold ...

我覺得Delvaux都易買, 可能佢出的色比較多, 易遇到啱心水的色
Moynat出的色比較少, 但可以+20%訂自己想要的色, 不過香港已經貴, 再加20%我覺得唔值

大宅

呢個都多色呀。上次Moynat SA問我要咩色,我講低後,佢話都有我要嘅色,可以幫我hold或搵貨。你係咪等緊新色呀?Delvaux好多時想要特別色就要SA俾少少力去留/搶,我嘅經驗係兩個都係要等,不過Moynat易買過Delvaux少少。

伯爵府

2024勳章

efie 發表於 23-4-13 14:18
聽完你咁講即刻去ig睇⋯⋯個人唔鐘意羊毛絨款嘅袋(雖然呢排好似都好興 好多牌子秋冬款都有玩),我鐘意嘅 ...

我下個目標係Moynat Gabrielle Clutch,不過要等啱色

大宅

baby_CH 發表於 23-4-13 11:36
上星期去HC都見到有
係IG見到下季d款麻麻地,可能要轉會了

聽完你咁講即刻去ig睇⋯⋯個人唔鐘意羊毛絨款嘅袋(雖然呢排好似都好興 好多牌子秋冬款都有玩),我鐘意嘅tempete色又一般喇⋯再睇下到時真係推出市場會有咩其他特別色先

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊