自由講場

跳至

首頁
12345...32

尾頁

珊瑚宮

7/12/2023 選3甲

見呢期膠post咁多,不如選吓10大。
(包括埋不斷重覆出post問同一地點/事情)
大家有乜心水呢

暫時update吓:

膠人榜
1) 四兄/四嫂
2) 巧克力包包
3) 乜buyer
4) 街名公務員/老師
5) 劫褲x朋
6) 注定fun手嗎
7) Larixqa
8) 官方特派員(自薦)
9) 新聞copy員
10) Amyxx及 yy 周

膠post榜
1) 膠兄日本post
2) 3餸飯
3) 馬明台慶抽獎冇風度
4) 代母生B
5) 打風自己提早返公司,鬧天文台
6) 街道公務, 旅行必去幾十post
7) 官方特派員[論文](自薦)
8)
9)
10)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

amy & yy chow同一個人??

珍珠宮

回覆樓主:

而家睇原來漏左坪洲ken喎
仲有成日出膠,隔離日日無公德個post,kwokxxxxn話沖榴槤落廁所果個,之前先出post鬧老人家2元搭車

子爵府

laiyee1212 發表於 23-12-7 16:04
認同,所以某啲人睇名已經唔會入,一日到黑話自己個仔點叻點叻,仲要加句多謝收看
...

男爵府

cupid0627 發表於 23-12-6 08:30
我以為得我一個咁諗添
好怕人當呢度係Facebook,係咁曬嘢(其實都唔止佢一個)
...

認同,所以某啲人睇名已經唔會入,一日到黑話自己個仔點叻點叻,仲要加句多謝收看

大宅

pomanlife 發表於 23-12-7 08:24
睇唔到佢俾人遮留言添

係我舉報佢所以你睇唔到 , 膠到我忍唔住要出手
唔通佢比人禁言一星期? 呢幾日都唔見佢開新嘅膠post, 太好了

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Lilyforest 發表於 23-12-7 09:33
阿劫富呢幾日静晒唔通有食藥?

冇咁多學生同佢爭買兩餸飯個話

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

佢唔係要爭取攞2023膠人獎架

驚俾版主禁言啩,同埋呢期太多膠帖又惹眾怒呢

珊瑚宮

Lilyforest 發表於 23-12-7 09:33

應該有睇post,咁出名, 都要避吓風頭

侯爵府

KaQuick 發表於 23-12-7 09:26
我覺得劫富師姐都唔弱!

KaQuick    發表於 23-12-7 09:55

侯爵府

whyyou 發表於 23-12-7 05:22
你去carosell 睇下,真係有人買賣㗎

其實要智商幾高先諗到去買討論平台a/c ,仲有賣嗰個好等錢使?

別墅

cbeyond 發表於 23-12-2 11:19
7/12/2023 選3甲

我覺得劫富師姐都唔弱!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

成交價走勢如何?

珊瑚宮

pomanlife 發表於 23-12-7 09:15
開香檳同佢賀一賀

四哥/四嫂送俾大家就差不多, 大家咁捧佢場

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

cbeyond 發表於 23-12-7 09:04
如無意外,佢win梗啦

開香檳同佢賀一賀

珊瑚宮

如無意外,佢win梗啦

彩鑽殿

cbeyond 發表於 23-12-7 08:02
俾人遮留言, 怕跟手被封戶卦

睇唔到佢俾人遮留言添

彩鑽殿

nobodyfool 發表於 23-12-7 08:05
呢期咁紅,幾膠都要收斂下

珍珠宮

pomanlife 發表於 23-12-7 07:35
話時話,呢幾日四兄低調左

呢期咁紅,幾膠都要收斂下

珍珠宮