自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

阿仔見有兩日團去山姆,好似幾抵玩,所以帶我去見識見識
行程:
第一日,10:30am羅湖口岸集合,大約個半鐘車程,到厚街海悅花園大酒店食自助餐
attach0/tmp/phpUN2nf5
attach1/tmp/phpYoiMXS
attach2/tmp/phpAoUiGG
attach3/tmp/phpmTLWou
attach4/tmp/phpmDBP7h
attach5/tmp/php81i1Q5
attach6/tmp/phpSxqtAT
attach7/tmp/phpabQckH
attach8/tmp/phpE0xd4u

funfun759    發表於 24-2-21 12:34
yeung_ma    發表於 24-2-20 16:05

子爵府

回覆樓主:

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fanny2014 發表於 24-2-22 15:31
我係app store嗰度download唔到東瀛遊個apps嘅 ?你哋用什麼網上買㗎?
阿仔係用電腦上網買,無download佢個app

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

超級版主

wing530 發表於 24-2-22 14:58
請問肩頸按摩器好唔好用呀?我有肩頸痛,如果好用嘅,我都想試吓
...
有得試用,您最好親自試試

唵嘛呢叭咪吽      

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

啱啱見到八達通銀聯卡
山姆購物有回贈

https://finance.now.com/news/pos ... utm_medium=referral

男爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆樓主:

幾百蚊團費的確抵,阿仔真孝順

超級版主

MICLOH168 發表於 24-2-22 14:43
想買里個直髮梳好耐, 請問係咩髮質用,可唔可以分享用後感? 我本身有直髮夾,但嫌佢夾完之後頭髮變得好少 ...
唔好意思,唔係我用,係阿仔用,問過佢,佢話幾好用喎

MICLOH168    發表於 24-2-22 20:41
goldpiglet    發表於 24-2-22 16:58
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

goldpiglet 發表於 24-2-22 14:49
(GSZU-02) 真係海鮮價
頭先撳官網係$499
而家再撳又變咗$429
我估您撳錯,第一次撳GSZU02$499,第二次撳GSZS02$429,兩個咁似,唔怪得會搞錯

goldpiglet    發表於 24-2-22 16:57
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

goldpiglet 發表於 24-2-22 14:35
我睇咗
海鮮價
2月29~$ 499 (GSZU-02)
唔係(GSZU-02),係 GSZS02--- 2月29~$$429

唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

wong2323 發表於 24-2-22 13:56
我剛剛上網睇,兩日仲係4xx呀~門市同網上唔同價咁奇
您試下上網睇睇~
我阿仔都網上訂購,用香 ...

係play store先啱

男爵府

wong2323 發表於 24-2-22 13:56
您試下上網睇睇~
我阿仔都網上訂購,用香 ...

我係app store嗰度download唔到東瀛遊個apps嘅 ?你哋用什麼網上買㗎?

翡翠宮

MICLOH168 發表於 24-2-22 14:43
想買里個直髮梳好耐, 請問係咩髮質用,可唔可以分享用後感? 我本身有直髮夾,但嫌佢夾完之後頭髮變得好少 ...

想知用後感x2

伯爵府

醒目開學勳章

wong2323 發表於 24-2-20 14:58
買咗呢d

請問肩頸按摩器好唔好用呀?我有肩頸痛,如果好用嘅,我都想試吓
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

翡翠宮

包裝文字太小
睇唔清楚係唔係同一型號
不過香港行貨就三倍價錢
搵到以上嘅產品資訊

翡翠宮

TYMO(第三代)直髮器HC120

商品簡介:
3合1功能: 直髮、內卷造型、外卷造型
便攜無線設計
USB Type C 充電
負離子功能
專利梳歯設計
陶瓷釉發熱齒
安全保護 - 配備飛行模式插頸
可使用長達~30分鍾*

​3 種加熱設定 (160°C - 200°C) 專為所有頭髮類型設計​

1. 160°C - 漂染, 受損或細軟髮質
2. 180°C - 普通或輕微捲曲的頭髮
3. 200°C - 厚/捲曲/粗的頭髮

*30分鍾為實驗室測試數據, 根據温度設定以及髮質, 髮量的不同略有差異

翡翠宮

(GSZU-02) 真係海鮮價
頭先撳官網係$499
而家再撳又變咗$429

伯爵府

wong2323 發表於 24-2-20 14:58
買咗呢d

想買里個直髮梳好耐, 請問係咩髮質用,可唔可以分享用後感? 我本身有直髮夾,但嫌佢夾完之後頭髮變得好少, 我係又攣但係頭髮少嘅人, 想知好唔好用

翡翠宮

我睇咗
海鮮價
2月29~$ 499 (GSZU-02)
2月28~$ 729 (GSZS-03)

平是兩個景點
貴是三個景點及升級到另一酒店

官網有whatsapp查詢

子爵府

wong2323 發表於 24-2-20 18:57
阿仔話團費4百幾,加埋兩日導遊費都唔駛$600

請問4百幾係咪一位?

goldpiglet    發表於 24-2-22 14:35

超級版主

fanny2014 發表於 24-2-22 05:41
唔係呀,我昨日去問咗,兩日一夜團而家變咗798,冇四百幾嗰隻 , 所以都唔知報唔報好 ...
您試下上網睇睇~
我阿仔都網上訂購,用香港支付寶畀錢

唵嘛呢叭咪吽      

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊