夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

我發現我老公靜靜地在網上約一些女仔出去拍照,你們覺得有問題嗎?

大宅

其實影相好好玩, 係需要技巧同思考既活动. 唔係個個都對D女model有幻想, 雖然唔否認有D人係, 但我係女人sorry 我無. model 亦唔係靚就得要識post(亦唔係個個女人肯大街大行擺post) , 我試過影一個有舞蹈底子既model, 佢figure真係好靚, 影出來的作品我到而家都超鐘意.

原帖由 cocolulu 於 09-9-13 20:18 發表
傾完都仲要出去影?!! 為何舖影女癮咁大!!!!?
根本影女果d麻甩佬/所謂"龍友"全部都係對d 女model有幻想, 貪個女仔企定定任佢地目及, 眼強姦的過癮. 真係講藝術咩! 我有個龍友fr話我知佢地有呢個心態的 ...

大宅

我都希望你地開心^^我見到囡囡d近照大個左好多^^
原帖由 ChammyMAMA 於 09-8-31 22:12 發表
我同囡囡都生活得好好,多謝關心!

侯爵府

帶埋個仔去影, 我BB得8個月大, 爸爸幫佢影戶外戶內相約3萬張...
就算無興趣同B影, 你地可以托人照顧下BB, 兩個人去拍拖影相

原帖由 windbb 於 09-9-13 13:59 發表
謝謝各位的意見及關心, 我已同他傾了,他也應承我不再私下拍,但會去影會拍,即一大班男人影一個model
唉!pyjess,因放假要照顧bb仔,也沒有時間及他沒興趣帶一大堆器材出去影.
此事後,我對他的信任低了很多... ...

禁止訪問

別墅

好媽媽勳章

謝謝各位的意見及關心, 我已同他傾了,他也應承我不再私下拍,但會去影會拍,即一大班男人影一個model
唉!pyjess,因放假要照顧bb仔,也沒有時間及他沒興趣帶一大堆器材出去影.
此事後,我對他的信任低了很多...

侯爵府

嘩! 玩菲林機好重本, 老公用DSLR, 最近買多部俾我, 可以share d 鏡用, 佢專登買好多鏡用黎"打b", 隻b出世到而家8個月, 影左3萬幾幅相, 不過如果一個人同b出街都係帶部dc仔好~ 加埋我呢d新手...帶部大機出街都係浪費

為免off topic, 對樓主講o既係: 鐘意影相o既人會為左影相咩都唔記得, 前排, 我老公顧住影, 無接我電話, 我搵左佢個幾鐘都無人聽, 以為要去醫院搵佢添....樓主試下叫你c6幫你影多d相, 做佢model, 有無興趣都好, 同佢傾相機, 甚至學影相

原帖由 kitmantsoi 於 09-9-8 09:25 發表
唉...我支大砲封塵la... 之前影開120菲林, 同BB影過幾張寫真就入櫃封箱, 因為菲林好貴, 同BB影又會唔停得手...重要同BB去街已經好重加埋D架撐就好累...
唯有用超細部 D cam 影! 好懷念影相既日子ar, 等BB大小小D架撐 ...

大宅

唉...我支大砲封塵la... 之前影開120菲林, 同BB影過幾張寫真就入櫃封箱, 因為菲林好貴, 同BB影又會唔停得手...重要同BB去街已經好重加埋D架撐就好累...
唯有用超細部 D cam 影! 好懷念影相既日子ar, 等BB大小小D架撐就会重出江湖! 不過唔知會唔会变左古董...

原帖由 pyjess 於 09-9-7 16:45 發表
而家好似都係咁o架, 前日我老公有同事想一齊book model影...不過我老公淨係想"打b"

嘻嘻, 你家陣一定掛住"打b"喇?!

侯爵府

而家好似都係咁o架, 前日我老公有同事想一齊book model影...不過我老公淨係想"打b"

嘻嘻, 你家陣一定掛住"打b"喇?!

原帖由 kitmantsoi 於 09-9-7 12:12 發表
我以前都鐘意影人像相, 甚至Book 裸mo影, 係經影會約唔會私下約.
如果係認真影book model 一大班人share 先抵, cos 要有人打光打板先影得靚!
影室內如果無幾支大光燈, 跟本唔駛影....

一係你C6好有錢好捨得, 唔係就 ...

珍珠宮

好媽媽勳章

我在美孚住, 那裡有個叫"嶺南之風"的大公園, 係班龍友的聚腳地, 每個星期日都見大把人影相, 包括後生仔和為數不少的中年阿叔, 個個用長炮圍住妹妹仔影相.

個班阿叔, 我懷疑有D"結構性中年危機", 佢地唔想認老, 想借D妹妹仔來證明自己仲有魅力/才華, 未out......我係妹妹仔的話, 見到班阿叔禿頭大肚腩色迷迷咁, 已經想嘔.

大宅

我以前都鐘意影人像相, 甚至Book 裸mo影, 係經影會約唔會私下約.
如果係認真影book model 一大班人share 先抵, cos 要有人打光打板先影得靚!
影室內如果無幾支大光燈, 跟本唔駛影....

一係你C6好有錢好捨得, 唔係就佢影相要求好低or醉翁之意不在酒...
影會好protect D model仔, 唔會比龍友同model 直接接觸真係純影相技術交流, 不過我都係成三,四年前既事, 而家会唔会变質就唔知la...

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

瞞得你就一定有問題la,無野既(如揾$)大大方方比你知有咩野問題?

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

有朋友都係鐘意影相,係佢facebook度,有過百位o靚模款的"朋友",大部份都勁deep V... 如果係佢老婆,都咪話唔驚!

別墅

我又唔係好明點解要著得性感去影? 唔通甘樣會影得靚啲咩? 而且做咩要請假去影 ? 好易影響精神, 佢亦應該坦白同你講呀.

別墅

好媽媽勳章

原帖由 windbb 於 09-8-29 13:32 發表
我見他留言要叫d女仔穿著性感衣服,單對單出外影的,是無意中給我發現的.
影了4次或以上,他的手機也有5,6個這些女仔的電話號碼.
我真係好嬲,他在工作時間請假去影,晚上回家吃過晚飯後,便去睡覺,10時許醒來在上網至深夜2,3 ...

真係要直接講出你既不滿,無謂俾佢壯大個膽,乜都做得出...

家陣啲女仔開放到咁,人地叫佢做乜都做既.啲女仔有乜事真係自己攞嚟衰!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我同囡囡都生活得好好,多謝關心!
原帖由 gucci_ha 於 09-8-29 01:14 發表

我都想講之前有位bk媽咪就係影相出事hehe..

你近來生活得好嗎??
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

男爵府

你同你老公既感情如何..
佢係唔係真係好鐘意影相...
有時,專注咁影相, 唔會有第2d遐想架..

講真, 叫得女仔著性感d, 唔通晌街影咩...

最好妳地兩個講清楚...大家既底線先囉.
唔係就自己攞黎煩...

洋房

咁你老公影相係咪好叻架?

洋房

恕我坦白, 我覺得你老公好有問題, 唔係因為你老公同女仔影相(因為有d女仔真係會叫龍友幫自己影靚相的), 而係佢主動叫女仔著得sexy d, 仲要用你以為既返工時間出去影.....如果佢係無野既, 點解要特登扮返工去影相? 你見d相係邊度影? 我想起之前有個靚mo, 肯比幾百蚊1個鐘同人地去酒店單對單影相......

原帖由 windbb 於 09-8-29 13:32 發表
我見他留言要叫d女仔穿著性感衣服,單對單出外影的,是無意中給我發現的.
影了4次或以上,他的手機也有5,6個這些女仔的電話號碼.
我真係好嬲,他在工作時間請假去影,晚上回家吃過晚飯後,便去睡覺,10時許醒來在上網至深夜2,3 ...

首頁

尾頁

跳至