跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我自己1月生左1個,我覺得都好開心~~諗下會唔會再生多個好呢~~其他媽媽你地又點睇呢~~分享下啦,仲有會隔幾耐先再生多個呢~~~

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

我都好想生多個呀, 如果係就下年年中陀, 13年年頭生lo~~

大宅

err.....i have 3 monsters Boys lar.... i guess no lar

男爵府

回覆 1# Froggie 的文章

咁就拿拿林,生多個啦~~~

民房

我原本決定一定唔再生,但係宜家有d想,但怕年紀太大,因此我生囡囡時已經係高齡,遲此再算,順其自然啦。但真係好miss大肚的感覺!

男爵府

我都好掛住大肚嘅感覺...禽日著咗件大肚嘅時候著過嘅衫, 禽日感覺得最深...

男爵府

回覆 1# kat120908 的文章

good~~ 我都想3年抱2

大宅

hi 我bb1/1出世,我都好miss陀住的feel,但又怕痛,而老公就想生多個...(三年抱兩)

男爵府

我個BB1月22號出世, 依家巳經諗緊再生多個, 驚佢1個太悶啦

大宅

我都好想生多一、二個!初生bb真係好可愛呀!看到囡囡一天天長大,由唔識望人到識得對住妳笑,真係好感動呀!

我個b而家二個月,我已經好掛住她初出世的日子!

同埋,我因為一些錯誤,令到餵唔到人奶,我想下一次有經驗,可以做得好d,就好了!

我計劃等阿囡上幼稚園就可以生,二個就ok!

我老公一開始就話最少生三個的!不過經濟唔ok姐!如果發咗達就再生多d!

男爵府

回覆 1# beautybibi 的文章

Hi beautybibi 咁你想幾時再生呀~~~
我諗1-2年後~~

複式洋房

我都係呀! 本來諗住生一個就算, 但囝囝出左世後又想有多一個, 兩個小朋友第日可以有商有量馬.

但我都係開刀生, 真係唔想等一年後先生了,因為年紀唔細了.

複式洋房

回覆 16# ice3231 的文章

hi ice,

我個b囡係1月7出世,我個心態同你一樣,心大心細﹗係呢?唔知你而家有冇做野,我而家係FTM,有時好悶,如果可以的話,大家做個FRD,傾下囝囡的問題﹗

複式洋房

我有2個女1個仔..絕對唔再生了..湊唔掂啊..不過而家好開心..2個家姐好錫細佬..我有奶奶同工人姐姐湊

大宅

我都係,我覺得自己真係唔係咁鍾意湊bb,返左工個人即刻開心晒~

但我覺得一個bb會好悶,諗住過多兩年生第二個...

原帖由 qooqoobaby2010 於 10-5-5 09:40 發表
你地好叻呀
我生完發覺自己真係幾無耐性..
唔係幾適合湊BB
尤其係頭果2個月...湊得唔開心...放完產假返工仲開心呢
所以我諗我都係唔會生第2個...

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我會生多個呀~~ 希望係 2012年生。2 個就最 good~~~

如果我中左六合彩頭獎有幾千萬既話, 我就會生多三至四個....哈哈....

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我諗住 2011年再陀, 希望 2012 年生, 1 個太悶 la~~ 2 個就最 good!!!

如果中左六合彩頭獎有幾千萬, 我唔介意生多三至四個, 哈哈....

男爵府

我都想生多個, 不過如果真係就要快, 可能下年1-2月就開工...

我個囡都好囝樣...

男爵府

回覆 2# joyceyyk 的文章

我呀女,都係10成似仔,佢仲係得幾條毛,冇咩頭髮~~

首頁

尾頁

跳至