派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

我首先要澄清,我不是打手,我剛剛去ONDA訂了個餅,一心相信他們做既餅會好好,於是去訂了一個FOR我個女一歲生日,他真的很令我失望!!!

原因:
1. 與相片蛋糕原全不一樣
2.偷功減料,訂6磅蛋糕成過似3磅
3. 送左貨到目的地不通知顧客
4. 6磅蛋糕底層2吋高都無,好薄
5. 成過不像立體蛋糕,但收立體蛋糕價 ($145@)離譜!!!

所有BK媽媽,我真對這間餅店很失望,一心為了女兒搞生日,但一見過蛋糕,什麼心情都沒了!!好慘!!

我有相証明,請PM我,我SEND比你睇!! (ONDA工作人員,請不要假辨BK媽媽SEND個PM比我,我有方法辨識你們!))

大宅

好媽媽勳章

My cake was nice and with good taste.

男爵府

回覆:請不要信OXDX餅店!!搵笨!!

I can only say that u are very lucky but I was not. The cake was ugly n the service is not good

子爵府

畀面勳章

我都訂過比囡囡生日會, 好滿意喎, D朋友見到都話要訂,

老闆方面, 語氣OK, SMS好清楚, 簡單, 方便

大宅

好媽媽勳章

佢地聽日會送貨俾我,今晚重10點幾打黎CONFIRM 聽日送貨。只係未睇到實物...... 希望OK LA!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有O的POST 係好耐之前.... 09年之前....
只係一直KEEP住O係度....

我上星期先再跟佢聯絡過, 呢頭SMS佢, 10分鐘唔洗已經覆我....

同埋訂過5個立體蛋糕, 無一個係走樣架喎~

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點解噤好都要被人話?

別墅

floralee212 發表於 11-10-17 01:29
好靚ar, 味道又好

別墅

好靚ar, 味道又好

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔知點解呢個TOPIC仲存在!!
我年頭開始搵佢訂訂埋埋都有5個蛋糕, 每一個都好靚好足秤, 味道又好, 我訂親O的親友都贊架喎!
同埋我覺得佢好好交帶!!!!!

不停SMS 同你溝通, 又會親自同你交待, 咁都叫SERVICE差?!
好難接受喎~~~~~~~~

別墅

我都訂左2個蛋糕星期六就用啦!睇完以上都好擔心呀!

男爵府

回覆:suki1112 的帖子

想問幾多磅,我剛訂了3 磅城堡,唔知會唔會太細

大宅

係佢網站見到d cake上面d公仔,有幾個真係少d想像力都估唔到係邊個人

男爵府

This cake is not at all the one that I requested! It says 6 lbs , but I don't think so, the cake also looked declining , the Mickey is so ugly

大宅

回覆:IRENE11212011 的帖子

我之前訂過好靚喎!我個icon個蛋糕就係呢到訂,朋友都話好好味^^

別墅

回覆:suki1112 的帖子

真係好靚丫!可以比佢網站我嗎?

大宅

今日囡囡1歲生日,個蛋糕好靚好好味

大宅

今日囡囡1歲生日,個蛋糕好靚好好味

大宅

下~~我唔多信,我每年都訂佢呢間,師傅好好人..今年訂的3磅,我拎時,佢即放上磅秤俾我睇有足6磅重

OTTO1092  磅數就有多既.....但服務真係麻麻......好失望 !  發表於 11-9-26 13:17

大宅

畀面勳章

回覆:小K 的帖子

我而家都搵緊訂蛋糕,你可唔可以send相比我睇吓個蛋糕呀!thanks!

首頁

尾頁

跳至