影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章

風騷怏活人-越黎越cheap, 自以為好笑,簡直低俗。
Minniemouse:-P

子爵府

原帖由 TPMummy 於 10-7-23 16:32 發表
我都有同感,跟本就唔同了風格。
以前梁繼章係度,梁屎浩 & 貴花田
都已經成日講低俗咸濕cheap 嘢。
起初梁繼章都會控制吓,整整吓連
梁繼章都笑埋一份,就已經開始唔聽
la 。

而家有時無意中聽到,好似Kryman 所講,一個三級話 ...

複式洋房

我都成日聽節目重温,咁叫吾叫cheap呢﹖因為我鍾意c浩同曾志豪

複式洋房

唉~我都聽左好多年,但就係放假日先會聽~但而家真係勁唔掂!無左Michael,無人主持大局, 得番一堆人o係度嘈嘈嘈!
阿田又真係,咁多年都無進步過之餘,仲好似愈來愈無知!以前會覺得,佢都可以代表到一班學識無咁好既C奶,都ok丫,多一個角度,但而家佢既水平係比一般C奶仲要低好多!

伯爵府

講多啲娛樂大爆炸大家就無投訴啦。

大宅

無左梁x章之後
係無聽一排又心思思聽返
但勁覺5對路
梁c浩仲好好笑
但其他人就5得囉
我都覺一個輕鬆節目加左政治就5好聽
所以我好怕曾生入位
現在我轉左森記了
雖然比起之前都係無咁好聽
起碼輕鬆d

伯爵府

我都有同感,跟本就唔同了風格。
以前梁繼章係度,梁屎浩 & 貴花田
都已經成日講低俗咸濕cheap 嘢。
起初梁繼章都會控制吓,整整吓連
梁繼章都笑埋一份,就已經開始唔聽
la 。

而家有時無意中聽到,好似Kryman 所講,一個三級話題,扡扡拉拉,拉長時間來講,又唔好笑,自講自笑,
簡直火滾。又唔知梁屎浩去邊度搵咁多三級話題來講。

最頂唔順梁屎浩仲要成日話到自己有好多超級 fans ,成日好關心佢喉嚨痛,又話自己因為皮膚原因,不願意食某d 藥。現在叫fans 放心,他已經肯吃藥la ,正在康復中。

我真係想嘔ah,唔該你la ,男人老狗。

侯爵府

原帖由 my005 於 10-7-22 20:07 發表
唔係cheap,係好cheap﹗
有d野自己唔識,就以為佢好勁
但若識,就畀佢笑死(同激死﹗)

仲成日抄晴朗﹗
講d野又cheap到死﹗兒童不宜,都唔知點解d父母會同佢d子女一齊聽??
我就無聽好耐﹗

...

同意,真的很cheap

大宅

我就好喜歡聽, 好多時聽到忍唔到笑添, 唔通我都好cheap, 哈哈!!

大宅

最怕聽貴x田, 把聲又嘈又炒耳又作狀, 重要扮到好可愛, 一早已無聽

公爵府

我反而e+最喜歡既係曾志豪

原帖由 小妮子 於 10-7-22 19:49 發表
我都係....日日係公司聽.....我覺得好好笑喎.....我真係cheap啦.....

另外,我勁like豪仔喎.....講野有point.....反應快....我鍾意.....

洋房

有時都幾 好笑呀

伯爵府

分享愛 貓狗褓姆 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我亞媽好鐘意聽呢個節目, 仲介紹我聽 , 果時係梁繼X時代. 真係好好笑, 每次聽都好開心

BUT...自從無咗梁繼X, 我無聽好耐. 因為我唔鐘意梁B浩, 我覺得佢成日懶勁 .

無聽風騷後, 我轉咗聽903, 朝早聽晴朗, 聽林海X, 好攪笑. 之後聽森小, 夜晚聽1872遊花園 ==> 好好笑架

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

就係因為佢哋成日講三級嘢,我都無聽好耐,話時話,有時佢哋講嘢都幾露骨,點解重可以出街嘅呢?

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 芝蔴開門 於 10-7-22 21:19 發表
冇咗梁繼章, 已經唔係「瘋show」, 冇聽9世lu
我同你一樣~~
而家轉咗聽開心日報, 因為冇咗車婆婆做, 順耳好多^^
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

伯爵府

最怕聽貴x田, 把聲又嘈又炒耳又作狀, 重要扮到好可愛, 一早已無聽.....

珊瑚宮

2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

冇咗梁繼章, 已經唔係「瘋show」, 冇聽9世lu

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

agree

小朋友喺度我唔會聽
內容無聊, 得佢地識笑

好掛住以前的風show

原帖由 minniemouse 於 10-7-22 11:54 發表
風騷怏活人-越黎越cheap, 自以為好笑,簡直低俗。

大宅

我都冇聽好耐.. 轉聽森美小儀.. 森小能夠帶起氣氛, 有收有放。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔係cheap,係好cheap﹗
有d野自己唔識,就以為佢好勁
但若識,就畀佢笑死(同激死﹗)

仲成日抄晴朗﹗
講d野又cheap到死﹗兒童不宜,都唔知點解d父母會同佢d子女一齊聽??
我就無聽好耐﹗

首頁

尾頁

跳至