跳至

首頁

尾頁

大宅

我番工比人發現咗啦!! 都未到3個月就"突"咗出嚟!!

複式洋房

我睇到我下腹(子宮位置)有脹出嚟(好似嚟M前既脹),
個肚(肚臍個位)食飽或者去唔到大大2,3日就會好脹(係實脹),
但第二朝訓醒加去完大大就完全唔脹,係soft既.
so far 無重無輕過.

大宅

我宜家7w幾, 個肚有少少脹, 尤其是夜晚食完飯最脹, 又實...
不過第二朝一訓醒又冇咁脹, 只係比有之前突咗少少...

大宅

我依家7wk,但比未有之前已經重咗成4磅!

禁止訪問

大宅

我都係...有左之後...成日都肚餓....成日好眼訓...好攰 ....攪到肥哂咁....

複式洋房

我本身都有大肚腩,而家個肚腩只係繼續發展咁

我都覺呢排不停食同訓,肥得好快。

大宅

有咁多人陪我都安心好多!!

複式洋房

可能係第二胎, 我個肚已經開始'突'嘞!! 早兩日仲要攞番上次d大肚under出黎著

複式洋房

我比上次去產檢都輕左2磅, 但個肚就好突喇, 已經, 我估九成都係豬腩肉...

btw, jessie你日子同我差唔多, 你而家阿B幾大呀~~我前日去照2.3cm, 心跳182, EDD預計都係3月12日。

原帖由 jessiechen 於 10-8-9 14:03 發表
我個肚都軟軟地架, 又唔係太谷, 朝早瞓醒直情唔多覺, 雖然我無嘔過, 但反而仲輕咗2磅, 唔知係咪無胃口導致, 因為我家下的吃量, 只係以前的2/3

子爵府

我個肚都軟軟地架, 又唔係太谷, 朝早瞓醒直情唔多覺, 雖然我無嘔過, 但反而仲輕咗2磅, 唔知係咪無胃口導致, 因為我家下的吃量, 只係以前的2/3

別墅

個肚比以前漲, 但仲未凸呀~

大宅

a little bit soft la.....i guess 50% + is 肥膏.....after dinner, very 'hard'! HAHAHAHHAHA

原帖由 1216 於 10-8-9 08:27 發表
我個肚都好脹,可能係常常覺得倦,睡得多,坐得多,所以最近肥了好多。
咦,你哋個肚的質地是如何呢?
我個肚是軟軟的,好似好多肥膏咁... ...

洋房

我個肚都好脹,可能係常常覺得倦,睡得多,坐得多,所以最近肥了好多。
咦,你哋個肚的質地是如何呢?
我個肚是軟軟的,好似好多肥膏咁...

大宅

Just in the past few days, 個肚 seems 'pumping air'!!!!! very big....hope i didn't gain too much weight!!!!!

複式洋房

沖涼時企則照鏡見到自己個肚好'突'囉...
但著衫時都仲可以庶到!
我都唔想俾自己重/肥得太快,盡量唔食零食同飲甜野.
但胃口真係大咗好多,老公有時見到都'嘩'一聲...尤其夜晚果餐.食唔夠十成飽,夜晚訓前一定要食消夜,所以我寧願晚餐食飽D,介消夜!
希望淨係肥個肚!!!

複式洋房

我都係,個肚腩大左好多~我見有同事同我同期嘔到九彩,但我只係反胃無乜嘔過,我同事話我遲D可能會好肥好肥,唉.....好驚只係自己肥

大宅

畀面勳章

我唔知呢, 本身都係肥, 有肚腩果D 肥...
但我見我都係個肚圓左好多囉, 縮唔埋.....

我有時諗, 真係想個肚真係大D, 起碼D人唔會下下盲中中咁中埋黎撞我又唔知我係大左肚, 仲用D乞人憎既眼光望住我覺得我肥而阻佢訂!!! 哼!! :;pppp:

複式洋房

我個肚都突佐好多, 不過應該係自己肥佐, 因為 8 week 做產檢時, 個醫生照肚時話我個肚脂肪多, 照得唔清, 最後要用陰超先照到BB心跳, 老公仲係到笑...

男爵府

畀面勳章

我覺得0個肚越黎越大, 唔知係咪第二胎0個肚會大0的0既關係呢? 仲有我成個身橫左, 肥左好多, 我想游下水做下運動, 唔想太肥...

首頁

尾頁

跳至