跳至

首頁

尾頁

複式洋房

1. kittyyau - 2A1B
2. joeywongmy - 2A1B?
3. bunbuncoco - 2A1B

我會預備一啲遊戲同手工同小朋友一齊玩。想媽媽們幫我預準少少野先。請媽媽揀幾張你寶貝既相 email 比我 ([email protected]) 我會 print 定出嚟到時教小朋友自己做塊 playdough mat,等小朋友可以係屋企玩 playdough 時用。如果想睇下我亞仔做個塊,可以去呢度睇下:
http://www.flickr.com/photos/kkfunland/4887522216/

複式洋房

回覆 2# garywongwk 的文章

email sent lar... please check! ^^

複式洋房

Gathering @ 半島豪庭 clubhouse at Oct?

多謝各位支持,有冇興趣10月頭再出嚟玩? 預早慶祝 Halloween? 10月9號星期六,同樣11:30 - 13:00? 今次我地整扭扭音樂蛋。^^

我會另開一個主題報名,標題如上:Gathering @ 半島豪庭 clubhouse at Oct?

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3391309&extra=&frombbs=1

大宅

原帖由 kittyyau 於 10-9-3 14:08 發表
各位媽咪:

我已經係國際都會商場既彩福酒樓訂了2張10人枱,1點45分。由屋苑行去大約5-10分鐘,全程有蓋,唔怕落雨。

為方便安排,請各媽咪 pm or email 你的聯絡電話給我,已給了我的媽咪無須再 send. thanks a lot!!

而未 ...

Hi, 我同個miss左你地garthering,如果你地再攪,可否send email 比我.thanks!
[email protected]

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Kitty,

多謝你嘅安排,你整嘅嘢食又靚又好味呀!啟賢食到停唔到口呢!仲有玩具同勞作,佢都好鍾意玩!希望下次有機會再一齊玩啦!

p.s.係有冇facebook呀,如果有你可以pm or e-mail比我啦!

複式洋房

回覆 1# moon8ylseva 的文章

Hi,

Sorry to hear that. Don't worry too much and take good care of yourself too.

My son also got such high fever last month, no special symptom but just kept high fever. So don't worry too much and keep cooling down the body temp. Can try to wipe her body with alcohol.

Let me know if need any help.

別墅

陪月勳章

Kitty,

My bb is 40.3C and in hospital now. Sorry, I can't join your party....very worry.

複式洋房

明天聚會安排

各位媽咪:

我已經係國際都會商場既彩福酒樓訂了2張10人枱,1點45分。由屋苑行去大約5-10分鐘,全程有蓋,唔怕落雨。

為方便安排,請各媽咪 pm or email 你的聯絡電話給我,已給了我的媽咪無須再 send. thanks a lot!!

而未計飲茶,今次 gathering 每個家庭將夾$46,breakdown 如下:

1. book場: $180/11家庭 = $16@
2. 手工材料:$10@
3. 小朋友茶點:$10@
4. 小朋友小禮物:$10@

希望大家明天玩得開心啦!

1. kittyyau - 2A1B (已收相) (join飲茶)
2. bunbuncoco - 2A1B (已收相) (join飲茶)
3. A9602066 - 2A1B (join飲茶)
4. rivibb - 2A1B (已收相) (未能join飲茶)
5. funggi - 1A1B (已收相)
6. moon8ylseva - 2A1B (已收相)
7. miatsang - 1A1B (已收相)
8. Imca - 2A1B (已收相)
9. audrisleung - 2A2B (已收相)
10. cherryncy - 1A1B (已收相) (join飲茶)
11. kk9129helen - 2A1B

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

Hi Kitty, bunbuncoco will join lunch too, pls count her in, thanks! (I also send mail to u)

複式洋房

回覆 1# audrisleung 的文章

Hi,

well received the photos lar... it's 4 Sep 11:30am at RP clubhouse. see you on sat!! ^^

kitty

複式洋房

Just want to reconfirm the date and time is this Saturday Sept 4 at 11am.....Royal Peninsula Club House??

Kitty, I am going to e-mail you my BB photo......

複式洋房

9月4日 gathering 後飲茶

Hi A9602066, 已pm我的聯絡資料比你嘞。亦多謝你提醒飲茶book枱,因為我唔記得咗呢會事.... >_<""

另外,請各位 confirm會唔會gathering 後一齊飲茶?我會先 book位,唔係會等好耐架。謝謝。

我亦會個別再pm我既電話比你地,有咩可以隨時搵我。如果個日 drive, 我呢度停車場時租$20/hr。附近平啲既可以泊火車站,好似$1x/hr。

1. kittyyau - 2A1B (已收相) (飲茶)
2. bunbuncoco - 2A1B (已收相)
3. A9602066 - 2A1B (飲茶)
4. rivibb - 2A1B (已收相)
9. audrisleung - 2A2B
10. cherryncy - 1A1B (已收相)

謝謝。

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

KITTY,

想問下可以PM或E-MAIL你的聯絡方法比我哋, 方便到時聯絡!另外,有冇咩需要幫手?仲有想問下如果到時果D時間搵位飲茶多唔多人,驚要等好耐呀!

A9602066

複式洋房

回覆 1# kk9129helen 的文章

Hi,

有位媽媽有事嚟唔到,所以你可以後補參加啦。請 email 你寶貝的相片到 [email protected],我會用嚟預備手工環節用。謝謝。

1. kittyyau - 2A1B (已收相)
2. bunbuncoco - 2A1B (已收相)
3. A9602066 - 2A1B (已收相)
4. rivibb - 2A1B (已收相)
9. audrisleung - 2A2B
10. cherryncy - 1A1B (已收相)

男爵府

請問仲有冇位呀 ? 2a1b

複式洋房

回覆 1# joeywongmy 的文章

oh, 唔緊要啦,希望你下次嚟啦。到時2個 Anson 就可以見面嘞。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

複式洋房

Hi all,

我已經收到你地既相嘞,亦個別回覆 email,謝謝。至於夾錢,我仲未結算,遲啲再通知大家啦。

1. kittyyau - 2A1B (已收相)
2. joeywongmy - 2A1B
3. bunbuncoco - 2A1B (已收相)
4. A9602066 - 2A1B (已收相)
5. rivibb - 2A1B (已收相)
6. funggi - 1A1B (已收相)
7. moon8ylseva - 2A1B (已收相)
8. miatsang - 1A1B (已收相)
9. Imca - 2A1B (已收相)
10. audrisleung - 2A2B
11. cherryncy - 1A1B

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Kitty,我都sent左相比你喇.
thanks alot

別墅

陪月勳章

Hello Kitty,

Thank you so much for your arrangement.

我已經 send 咗相比你喇,請問你收唔收到.

Please advise how can we go by MTR .

首頁

尾頁

跳至