自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

既然你覺得我開既價唔岩心水, 就唔好PM我啦, 打個低過7折價同我買?
我又無講過可議價
離譜

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我試過開價100(市價250)竟然有人還50,我都無所謂啦…只係叫他去指定地鐵站交收就即刻話唔要!大佬啦收你50仲要送上門咩!
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 熱血勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

回覆 CALVEN 的帖子

我都係...
留言, 即刪除

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

試過, 費時理佢

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

試過,我會復佢唔得嘍,超過二次就唔理佢。

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公爵府

回覆:你地在2手市場賣野, 有冇人會壓價得好誇張?

講幾個%都可以考慮,想講到淨幾個%的話我會叫佢去死:;pppp:

珍珠宮

環保接龍勳章

up to them lah,

珍珠宮

開心吸收勳章 醒目開學勳章

21g 發表於 10-9-16 17:12
有都唔出奇,我多數唔覆

如果誇張壓價,我覺得佢根本無心買 ~
"女" 人做牛做 "馬" => 媽

禁止訪問

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

公爵府

醒目開學勳章

_candy_ 發表於 10-9-16 15:09
我賣緊$500 coupon,有人pm我出價$50,仲話可以就我地點

我話唔得,佢話不如用$50 超市coupon交 ...
$500 壓價到$50
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

實有呢類人...會唔答...

禁止訪問

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

原帖由 彤彤媽1205 於 10-9-17 15:10 發表
我賣d野勁平,佢遲大到,跟住打電話比我,叫我幫佢落地鐵交收,佢又bid了一副麻雀,幫佢比住錢先,上上落落,唔幫又唔係!!!
此人我已列入黑名單,已後都唔會 ...

你真係幫佢俾 ???? 你唔怕 佢係 麻雀 的賣家 ....?

男爵府

仲有d人係一pm黎就壓價..仲要話真係好想要..
真係好想要就唔好壓價啦

大宅

想起一次又好激氣,賣了一樣物品,約了在街上面交,(之前已壓價)我賣d野勁平,佢遲大到,跟住打電話比我,叫我幫佢落地鐵交收,佢又bid了一副麻雀,幫佢比住錢先,上上落落,唔幫又唔係!!!
此人我已列入黑名單,已後都唔會同佢有賣買!!!

flv33  你幫佢比住錢先... 佢放飛機或玩你咪大件事~  發表於 11-6-25 20:30

男爵府

有一次我賣bb床,9成新,有牌子,買番黎$1600,賣$850~
有條友冇端端pm我,同我講話二手床開咁貴冇人買架,仲教我要開350-400就有人買喇咁樣..... 我冇理佢啦~ 點知第二日有人pm我話佢對張床有興趣,我叫佢打比我傾,點知一開口就話二手通常都係最高$400,問我得唔得喎...... 我心諗,你都幾好野架喎,尋日扮晒好人教我賣野,點知原來係佢自己想買平野......... 最後我即日已經賣左張床lu~ 仲要有3個人爭添~ 同我講冇人買....... :;pppp:

大宅

夠我誇張!!!!有一次,我係YAHOO賣一張$13布油壓椅,他下了BID,又打電話約左上我公司取,三張選一,選了最靚果張,睇了20分鐘,又問我其他物品,我平了比佢,再約明天,連同椅一齊來取.點之取貨時又再次驗屍咁驗又壓價,壓完一次又一次,我唔平比佢,結果二樣都唔要,兩日後佢又電郵給我,又再次叫我平D賣比佢,(不是油壓椅)玩完我一次又一次,
$250七成新冷氣機一部(不是大陸牌子)
$250七成新冷氣機一部都縑貴!依D都唔知係咩人!!!送比佢好唔好呀加埋安裝費!
激死!!

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

壓價我就未試過,但,試過賣奶泵,個買家話要同我拿一齊拿上廠驗泵喎,但個泵有保養有單,我又講明交收地點喎,仲要係我都賣得几平下,唔知以為我賣緊LV袋或勞力仕

sandy1425  hahaha~好好笑ar  發表於 11-6-25 17:16

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 _candy_ 於 10-9-16 15:09 發表
我賣緊$500 coupon,有人pm我出價$50,仲話可以就我地點

我話唔得,佢話不如用$50 超市coupon交換,仲叫我考慮下mouth:mouth:" />

使唔使壓價壓到咁低呀 ...

回佢都浪費時間

首頁

尾頁

跳至