想生BB

跳至

首頁
12345...8

尾頁

禁止訪問

大宅

我今朝check左綠d, 係得一線, 應該無bingo, 要再加油了

大宅

day27,仲未check到~~
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick
Facebook search:Cherry*Pick

別墅

回覆 cherry_hon 的帖子

I think we have the same cycle (25/3 day 1). Suddenly I have my period. It shouldn't be due until next week. I'm very upset and I don't understand.

大宅

seababy 發表於 11-4-18 15:08
我而家都唔敢去toilet呀~我應該點做??

你有冇用綠d check晨v呀

不如去買棒check呀, 有d棒應該可以check倒ka la.

大宅

我今日day 23了
我尋晚check 紅d 係無野, 得單線,
咁係咪即係衰左, 唔洗check 綠d啦

複式洋房

回覆 novemberko 的帖子

我都希望係有機呀~!!!

多謝呀!!!!

別墅

唔上唔落.....今日 36.66...綠d都係白雪雪.

大宅

DAY26,體溫36.9...綠D冇野睇~~~:;pppp:
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick
Facebook search:Cherry*Pick

洋房

回覆 E.HOBA 的帖子

E.HOBA, 你有水印咪即係有機, 你過兩日再check啦

E.HOBA  望都係咁望!!! 多謝你!!!!! :)  發表於 11-4-19 10:05

複式洋房

今日已經Day34,體溫36.98Cº
頭先驗左紅d,淺線。綠d得個淺色到近乎無野睇既水印。
把心一橫用埋支clearblue 驗孕紙棒棒黎驗,又係得水印...

發現個人驗到有啲神經緊張,索性打定輸數,過幾日先再check

大宅

我而家先去check紅D,等左成晚而家先急,好心急,唔check又訓唔著

複式洋房

回覆 seababy 的帖子

我唔識咁多,但係我諗你要盡量放鬆自己先唔好諗咁多野住,開幾套戲睇左先,等時間過下過下過多兩日再睇下咩情況
依家咩都無人夠膽肯定你係M 定 bingo 呢

relax 啲,太大壓力對身體唔好呀

禁止訪問

男爵府

你地都得架,大家努力!

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

洋房

回覆 prettyporky 的帖子

係呀, 真係好羡慕呀

別墅

prettyporky 發表於 11-4-18 13:50
我period超準, cycle 28日,
3月23日 day 1,
3月28日 period完

你就好啦... dodo 兩日就bingo...好羡慕啊~~~

男爵府

先用排卵紙日日check雙線就用棒再 confirm

之後繼續用排卵紙 check 住確保冇miss

上星期五用驗孕紙 check
見雙線,再用棒 confirm

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

洋房

回覆 seababy 的帖子

你day 幾呀?過左m期未?

seababy  今日係排卵後第十日咋~~  發表於 11-4-18 14:13

洋房

回覆 prettyporky 的帖子

你咁快知道, 你係用排卵定係驗孕棒check 架?
恭喜你呀

首頁
12345...8

尾頁

跳至