自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

(星島日報 報道)負責海葬拉登的美軍航空母艦「卡爾文森」號,計畫本月底訪港,外交部表示已收到美方申請,會按照相關程序和主權原則進行審批。對於有關軍艦來港會否令香港成為恐怖襲擊的目標,警務處 處長曾偉雄指屆時會有適當措施確保艦上七千名水兵安全,並呼籲市民毋須驚恐。

「恐怖大亨」拉登被殺後,由美軍航空母艦「卡爾文森」號負責將其屍體海葬,而該軍艦最近計畫於本月底訪港。外交部發言人姜瑜表示,中方已收到美方就「卡爾文森」號訪港的申請,正按照相關程序、主權原則、具體情況進行審批。不過,對於「卡爾文森」號來港會否為帶來保安風險,她並無作出回應。

香港係有好多伊斯蘭教教徒居住,佢地都熱愛和平, 但日日咁多人出出入入, 點知咩人入左黎呀 ?! 你班水兵蒲還蒲, 唔好累香港呀

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

naviegirl 發表於 11-5-6 14:21
btw ... who is going to be responsible for "適當措施確保艦上七千名水兵安全"?

Hong kong taxpayers' ...

叫"關愛雞金"比啦 !

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

ddaa 發表於 11-5-6 13:20
咪係!
我驚ifc 同icc 有危險ja!!!

你唔好嚇我呀我老公系ifc返工,我地住icc附近

我想生三個  Oh, god bless you...  發表於 11-5-6 15:56
ddaa  呀!!我唔想嚇你嫁!不過果2幢真係好似world trade centre呀> <  發表於 11-5-6 15:55

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

陰謀論: 班美國佬可能有心靠害, 睇報紙D專家話拉登死後, 中國會成為美國最大敵人, 因為驚中國好快會超越美國, 故會成為打擊目標.mouth:

子爵府

唔批唔批

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

醒目開學勳章

唔該佢地低調d la

男爵府

btw ... who is going to be responsible for "適當措施確保艦上七千名水兵安全"?

Hong kong taxpayers' money????

珍珠宮

畀面勳章

最怕係"黑狗偷食, 白狗當災咋"
又呃一個POST, "叮" 兩分入袋

侯爵府

畀面勳章

唉!!乜揾d咁嘅嘢搞呀

男爵府

強烈反對美軍航空母艦「卡爾文森」號 來港!!!!!

禁止訪問

大宅

去菲律賓啦

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

敏感時期, 唔來得唔得@!!!!

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我想生三個 發表於 11-5-6 13:44
次次見到你幅想都令人無限遐想

你咪心邪
係正當運動呀
藝術體操來架
奧運項目呀
你無睇08北京奧運呢

大宅

我地維港唔夠大比你地泊埋黎...過主唔該

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

牛精仔 發表於 11-5-6 12:18
仲有: "適當措施確保艦上七千名水兵安全"!

我唔擔心美國佬安全呀! 我擔心香港安全ja ...

我都係咁話, 殺得人就預咗要還, 但唔好累人累物啦, 都唔知死過嚟做乜, 擺明玩中國, 死就攬住一齊死咁...
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

禁止訪問

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我想生三個 發表於 11-5-6 12:22
Cant agree no more

你地俾人襲擊死係應該既,唔該唔好累我地

就係方便佢地叫雞先來香港呀
灣仔呢度幾多東南亞籍女士名為旅遊實為賣淫
著到鬼死咁sexy 朝早我返工佢地先返歸 夜晚我放工佢地就出動
weekend仲有班賓賓印印放假呢
計我話最衰正苦
放咁多飛雞入來

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至