自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

大廚勳章

email

你好!你在 2011-07-04 11:19 PM所購買的7天 myTV+ 測試服務計劃已成功交易。

由 2011-07-11 12:00 AM 起至 2011-07-17 11:59 PM ,你可盡情欣賞 myTV+ 所有精采內容。﹝時間以 tvb.com 伺服器為準﹞。

服務期屆滿後,我們將為你自動續約,你亦可在服務期屆滿至少3天前取消服務。
是次交易編號為:ord207418604300420110704231941,請保留作日後查詢之用。

但無電話打去取消????
你地有無申請 iphone 個 free 7 days?

thanks

lovelyliz  我係收到佢EMAIL叫我做份問卷...多7 daYS 試用..我做左  發表於 11-7-14 11:16
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

剛收到佢地既email回覆:

致 myTV+ 測試客戶:

由於7月13日服務計劃系統出現故障,導致閣下可能收到「自動續約」的郵件,故此造成誤會。就此我們已經在系統內更新相關資料。

重申「myTV+ 測試計劃」是完全免費,完結後myTV+測試客戶不會自動續約及收取任何費用,亦不會轉發任何賬單給測試客戶。

不便之處,敬請原諒。

放心哂

大宅

The e-mail I got:
親愛的 tvb.com用戶:

謝謝您登記「myTV+ 測試版」服務,您只需按照以下步驟,並請於收到此電郵後之24小時內激活您的測試帳戶,否則此項登記將被取消。立即搶先體驗「myTV+ 測試版」,享受7天免費服務計劃!

步驟一:
按此激活您的測試帳戶

步驟二:
立即按此,體驗全新「myTV+ 測試版」

步驟三:
我們誠邀您於試用後給予您對「myTV+ 測試版」的寶貴意見,讓我們將來能夠提供更佳及更全面的服務,按此發表意見

如欲下載「myTV+ 測試版」流動應用程式,可按以下連結:

iPhone或iPad (現已推出!)
Android
Blackberry

若有任何查詢或意見,請電郵至 [email protected]; 或致電myTV+ 客戶服務熱線 (852) 3762-1818或在myTV+ 應用程式的「設定」頁面填寫網上表格。

myTV 團隊 謹啟

備註:
(1) 「myTV+ 測試版」於試用期內,費用全免,如有任何因本網頁所引起之問題,TVB Digital Media (HK) Limited概不負責。
(2) 有關「myTV+ 測試版」免費體驗期完結時間,我們將於myTV+ 網頁內公布或以電郵個別通知,敬請留意。如有任何更改及修正,TVB Digital Media (HK) Limited 將保留一切最終決定權而無須另行通知。
(3) 「myTV+ 測試版」7天服務計劃試用期完畢後,如欲繼續試用,請按此再次登記。
(4) 如您未能按時激活您的測試帳戶,請按此再次登記。
(5) 一般條款及細則,請參考TVB Digital Media (HK) Limited 之服務條款
(6) 如有任何爭議,將以TVB Digital Media (HK) Limited之最終決定為準。

大宅

I haven't finished the whole registration process. After I read the conditions/those sentances, I gave up the progress. In the condition, it said we have to confirm acceptance before watching.

Not sure if this is correct.

水晶宮

就算del左個app
你個account仲會係度架
問題係點取消個acc 吧……

瑪瑙宮

大廚勳章

rtt@kaikai 發表於 11-7-14 13:54
Yes, after i saw this sentance "服務期屆滿後,我們將為你自動續約,你亦可在服務期屆滿至少3天前取消服 ...
請問係點 kill 個 account?

打電話 or fax?
我都好想 cut 丫.... 謝謝
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

.

大宅

Yes, after i saw this sentance "服務期屆滿後,我們將為你自動續約,你亦可在服務期屆滿至少3天前取消服務。"

I stop activing this app.... seems tricky !!!

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

KT0603 發表於 11-7-14 12:28
多謝June5的share.
我昨天收了三個,今天都收了一個,都驚驚地. 我亦已打了妳講的電話詢問,(等了10分 ...
oic.....多謝解答......

會自動取消就好了....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

伯爵府

牛年勳章

thanks for your update

as i got the same email

複式洋房

回覆:seaheart88 的帖子

因我已打咗去問,原來是電腦系統出錯,錯誤發出自動續約的電郵給客戶,因現在系統還在測試當中,不會作出任何收費,大家放心。

複式洋房

回覆:seaheart88 的帖子

到期會取消A/C , 不會自動續約,唔放心可至電以下電話,好快有人接聽 ^^

mytv+ 客戶查詢電話:3762 1818

侯爵府

seaheart88 發表於 11-7-13 23:19
email

你好!你在 2011-07-04 11:19 PM所購買的7天 myTV+ 測試服務計劃已成功交易。

我同你驚緊同一個問題...
我已SEND番個EMAIL俾MYTV+

但佢地仲未覆我

子爵府

我都想知呀!!
^0^

大宅

吓 咩要比錢,我仲以為係免費

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呢度聽d媽咪講, 7日之後會自動同你續約, 但都係free....
佢都無理由收錢喇, 上mytv都係同一樣野之麻, 要收錢洗鬼睇佢....

瑪瑙宮

大廚勳章

k_lego 發表於 11-7-14 02:02
回覆 seaheart88 的帖子

鬼整咯, 我連個mail都del埋
我又唔肯定個mail 是否要比錢 , 因 為申請時 , 佢係強調 7天免費試用 , 咁即係試用完係要 pay , 只係唔知佢幾時開始pay , 所以我就緊張囉 , 諗著如果要 pay , 就早 cut 早著...
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

侯爵府

畀面勳章

回覆 seaheart88 的帖子

鬼整咯, 我連個mail都del埋

首頁

尾頁