自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無媽咪去左Sogo 21樓個Agnes B減價場?多唔多野賣?d款會唔會好out?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

回覆:fredlai 的帖子

得兩款耳環,不過無b字款,兩款都唔靚,買唔落手!

fredlai  我就係想買b字款既耳環呀,咁即係唔駛去喇。  發表於 11-11-5 11:38

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

男爵府

有,不過唔多!
銀包散子包咭片套passport套都有!不過好小,每樣唔多過十款!
T-shirt都有,又係唔多款!仲要大部份1碼!handbag有d係日本款,未有見過!但style就真係見人見至!
我走個時開始人多!叫做有小小人挑隊!睇飾物都要排隊!個人認為如果要排隊就唔值得去囉!
仲有,保安先生話中銀sogo 信用咭用戶早兩日巳經可以入場!

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

我家姐今日上左去, 佢話有D BAG 係唔太耐既款, 不過一D 都唔平, 一個細手挽要 $8XX, 餃子袋 要 $10XX (好似, 不過一定過千).....
真係唔平, 但又唔係太舊款

男爵府

畀面勳章

有無簡單款既耳環???

男爵府

Fredlai, 無iphone case!

下午四點左右去到,無乜人排隊!買既款少!

大宅

男爵府

畀面勳章

有無人講下個情況呀???
有無iphone case??

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

咁唔去luthanks for sharing

大宅

畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我第一日2/11 己經去了, D袋款超舊同唔抵, 好多都未見過, 銀包同飾物比較好少少

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我舊年第一日LUNCH去超多人, 地下等lift上21樓等左15分鐘, 然後上到去即排隊睇銀包/飾物counter, 足足排左25分鐘.

最後買左長銀包1個$600, 手鏈5條, 雖然係舊款BUT減價$95, 我當舊年聖誕gift, 所以買左5條送朋友. 其他衫&袋全部唔0岩, 無買.

而今年, 我噚日LUNCH去係減會的第二日, 去到等lift唔駛3分鐘上到21樓, 然後即刻去睇銀包/飾物counter, 只係排左5分鐘就OK.

最終我同朋友買左: passport case $195, B字吊咀$245X2, 証件掛帶$245, 卡片包$445, 鎖匙扣$195(可放相). (呢個係折實價)

睇埋其他大/中/小袋都唔0岩款, 衫好多都係唔0岩款. 最後無買到. 不過全場半價有興趣/係附近/又有時間就去睇啦. 總括一包: 今年比往年遜色, 不論貨品款式, 連人流都超少.

p.s. 我有SOGO信用卡, 噚日去出示邀請卡入場, 上到會場職員會收左張邀請卡. 咁如果你地想比朋友用, 最好將邀請卡比朋友, 而自己只show SOGO信用卡就OK.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

引用:全部50%off,+坐lift時要出示邀請卡或sogo白

原帖由 chows 於 11-11-03 發表
全部50%off, 坐lift時要出示邀請卡或sogo白金卡

大宅

agnes.b 半價都唔會有咩新款ka la, 人又多又要逼餐c, 咪攪!!

男爵府

好.......一陣同fd食埋個tea現場報道!

子爵府

今天去看看先
平平安安,開開心心
凡事不強求,活得開心

男爵府

畀面勳章

回覆 hinabb23 的帖子

期待你的匯報

大宅

男爵府

我收到sogo club invitation card! 乜唔係今日開始咩?

我同我老公都係sogo club member但係佢收唔到!我諗係random!

同埋,張咭上面寫住ALL ITEM50%喎!打算今日下午出動,到時再report過大家知!

wcpcelia  thanks  發表於 11-11-5 08:27

首頁

尾頁

跳至