自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原來男仔揀女仔.真係鍾意揀D個樣唔AGGRESSIVE. 文靜型既女仔架

識得有個女仔.我覺得佢都幾醜樣

但佢男朋友真係一個接一個....

雖然佢d男朋友我一個都唔會睇上眼..不過我覺得個問題係,個d男仔都唔會睇得我上眼囉

可能我真係太粗魯,圈子又細.所以冇人追啦..其實我都唯有咁樣安慰自己咋

大宅

唔好淨係話女仔,有d男仕貪就手,我個朋友成200磅,5呎6左右,皮膚唔好,聲又沙又粗魯又粗口,結咗婚之後仲可以勾佬.....勾完一個又一個.....老實講,除咗我諗到d男人諗住冇手尾跟之外,我真係諗唔到有合適嘅理由.....

瑪瑙宮

多都未必好, 花多眼亂.

翡翠宮

回覆 回覆:MISS_MEOW的帖子

有時感情的野唔係靚仔靚女就一定有好結果,or感情路上一片平坦,分分鍾越靚越累事,我媽咪話過比我聽以前佢有個女同學出名好靚女,好多人追,當中有錢無錢靚仔既都有,所以佢畢業後好快就嫁人,個男人係人前對佢好好,個個都以為佢幸福嫁再個有錢有細心的男人,但若干年後佢竟然離婚,個時仔都生左兩件,佢先講原來佢老公係性生活上係變態,成日唔理佢感受夾硬黎;我自己就有個女同事,坦白講佢個樣真係,但佢嫁到個好細心的老公,佢身體唔好,佢老公會成日問清楚d野啱唔啱佢食,我地教幼稚園好多學校活動佢老公都好肯參與同幫手,佢連聖誕老人都肯扮,個年揾唔到人扮,我老公因為好肥好適合做,但我問佢就死都唔肯,一聽到已經好抗拒,佢話好似要佢扮小丑咁喎,但人地老公幾好,所以緣份感情呢d野有時同樣真係無關,有人話好醜命生成,除此之外,有時可能係性格改變命運~~~

子爵府

牛精仔 發表於 12-3-3 20:13
人人要求唔同, 你睇下豬腳指皮果個, 明知死路一條, 都本住被虐狂心態中個頭埋去, 就知, 男揀女, 女揀男, 其 ...

伯爵府

各有前因莫羨人

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:我認我妒忌呀~點解人地醜過我咁多,男朋友都可以一個換一個

性格有影響架,有啲女仔好主動好健談,咪易啲識到男仔囉

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

MISS_MEOW 發表於 12-3-2 22:37
原來男仔揀女仔.真係鍾意揀D個樣唔AGGRESSIVE. 文靜型既女仔架

人人要求唔同, 你睇下豬腳指皮果個, 明知死路一條, 都本住被虐狂心態中個頭埋去, 就知, 男揀女, 女揀男, 其實唔跟章法

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

好野一件就夠 , 我識個 frd 生得幾靚 , 好多男友一個接一個 , 但就無人娶佢 , 個個趙完鬆 , 佢人都 ok , 都唔知點解 , 最後嫁咗個泰國華僑 , 但此人周身債 .....唉 !

伯爵府

畀面勳章

引用:好多女仔好巧架,+你睇下D+B6

原帖由 I9528 於 12-03-02 發表
好多女仔好巧架, 你睇下D B6

伯爵府

MISS_MEOW 發表於 12-3-2 22:37 原來男仔揀女仔.真係鍾意揀D個樣唔AGGRESSIVE. 文靜型既女仔架

但佢男朋友真係一個接一個....

雖然佢d男朋友我一個都唔會睇上眼..不過我覺得個問題係,個d男仔都唔會睇得我上眼囉

可能我真係太粗魯,圈子又細.所以冇人追啦..其實我都唯有咁樣安慰自己咋

樓主,

唔使妒忌喎, 有男人唔一定叻晒, 冇男人也唔一定是不幸, 最緊要做番自己, 千其唔好改變自己去就人呀,
粗魯都可以係美麗, 一樣有人鐘意你的個性, 如果那個男仔,佢唔欣賞你, 你也不需要去討好佢, 你大可當佢唔識寶, 幾大都唔好讓步.

保存內心那份自尊, 站在街角, 誰也不等, 己經好美麗!

禁止訪問

大宅

男朋友呢啲嘢無得強求架喎,如果真係覺得自己性格有唔好嘅地方咪改吓囉,性格好識朋友都會多啲

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我身邊都有咁既朋友,樣子平凡,性格好港女...但喺追求者超多呀 不過,你都唔好放棄,最好的會在不經意中出現呀嘛

瑪瑙宮

MISS_MEOW 發表於 12-3-2 22:48
回覆 chocolate9592 的帖子

其實靚我都冇.
您係咪令人有壓迫感, 威脅性, 令人驚左?

子爵府

回覆:我認我妒忌呀~點解人地醜過我咁多,男朋友都可以一個換一個

絕對正常
身邊好多靚女拍拖仲少過醜女
講緊醜女係真係睇完令人
可能太靚冇安全感

禁止發言

子爵府

我覺得宜家d 女仔好主動..你都要呀..真係你吾行就人地行得快過你
不過吾係叫你主動上床
係主動打開話題..人地見你好傾.同你一齊有開心的感覺
我覺得呢點幾重要

我覺得自己吾靚.吾特別.但我之前男友都話呢個point 好重要
可以參考下卦

同埋識得tum 下對方. 人人做港女.你就偏偏吾係,仲識得為對方
仲吾比你lum 死

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個人認為人品比樣更重要,男人揀老婆當然要睇對方人格,靚當然係好,但如果要個港女做老婆,不如揀個唔起眼但顧家又賢淑既做佢女人

首頁

尾頁

跳至