自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

Purple 姐姐教訓李蝦仁醫生

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

樓主玩曲線?
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

禁止訪問

畀面勳章

回覆:Purple 姐姐教訓李蝦仁醫生

珍珠宮

引用:但係我唔記得睇過邊本雜誌,好似話purple係

原帖由 garfield2201 於 12-06-26 發表
但係我唔記得睇過邊本雜誌,好似話purple係你蝦仁個女喎

禁止訪問

畀面勳章

引用:你明唔明丫,+小弟59+歲喇!+lee+句好好笑

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:wan_sosin+發表於+12-6-26+23:39+雖

禁止訪問

畀面勳章

引用:雖然只係一場戲!但我本身都唔多鐘意紫色姐

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:小黑咪+發表於+12-6-26+22:52+各位..

禁止訪問

畀面勳章

引用:睇完真係更加討厭佢,佢話睇兒科可到xx大廈

禁止訪問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

貝貝 發表於 12-6-27 00:53
不過JM們多數都係睇 #1 唔溫書... 只會一直被誤導囉~
唔會,因為睇第一個個版本已經覺得李紫昕講野個陣好唔自然,講左好多次”即係”。。。而且youtube個度有人係發表欄個度POST左個真相版本

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

李醫生唱紅咗小明,佢眼紅呀:;pppp::;pppp::;pppp::;pppp:每個人都有個人風格,關佢乜事呀

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

伯爵府

引用: Play Youtube video

原帖由 palestar 於 12-06-26 發表
http://www.youtube.com/watch?v=2UE19MCEJnc&sns=em
温書了,原來係流,不过紫魔好入型入格,你試下叫蝦人同佢对掉?

侯爵府

回覆:chowqv 的帖子

講得太好!!

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

伯爵府

引用: Play Youtube video

原帖由 palestar 於 12-06-26 發表
http://www.youtube.com/watch?v=2UE19MCEJnc&sns=em
好興!咁樣蝦人地,你去死啦!聼兒歌,我諗起家仁多过整容女紫魔囉

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:但係我唔記得睇過邊本雜誌,好似話purple係

原帖由 garfield2201 於 12-06-26 發表
但係我唔記得睇過邊本雜誌,好似話purple係你蝦仁個女喎
女?話係妹似d。蝦仁醫生間中我會睇,笑下人健康d. 紫x姐姐,佢有出過兒童書咩春夏秋冬,圖書館見到唔使錢都唔想借,字體細到小朋友點會睇。而家諗下,同工人房一樣原來係想慳。今次佢可以收山:;pppp:

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小黑咪 發表於 12-6-26 22:52
http://www.youtube.com/watch?v=bUxN2ZpsPzs
唔怪之得,因為單睇樓主個個,我聽到李紫昕成日講”即係”呢個字,講野個陣又唔自然

伯爵府

玩具勳章

首頁
12345...6

尾頁

跳至