自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

話甘快阿b女今個月1歲人仔,人生的第一個蛋糕。心情好興奮啊,但我又唔知邊到有立體蛋糕訂,我們生日都係美x買個天使蛋糕搞掂,阿女想特別d,有無jm好介紹呀

男爵府

回覆:想訂立體生日蛋糕,有無jm好介紹啊?@@@

Dream cake

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

公爵府

回覆:wingcrown 的帖子

Very sorry我口快up錯咗,係楓葉先啱,好可惜佢係無website,所以我嫌麻煩今年亞仔生日無同佢訂,但其實佢哋整得好味之餘service又好,唯一唔好係貴咗dd同無website囉。
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4240116

Tel:23171755;63358970

Onda就有website方便d,而且又平又好味,但個老板態度時好時壞,但佢好味就忍佢啦

Dream Cake就靚,味道唔錯但同以上兩間比,就會給比下去,可能佢全個蛋糕用icing包住,點都無cream cake咁好味。

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:TST千葉,+沙田Onda,+旺角貴族同牛頭角Dream

原帖由 danielboy 於 12-07-16 發表
TST千葉, 沙田Onda, 旺角貴族同牛頭角Dream Cake我都訂過, 全部都好滿意,最好味係千葉同Onda, 最靚係Dream ...
有無千葉網址?我上yahoo 塭過,都無

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+kuromi_kuromi+於+12-07-02+

原帖由 小天晴 於 12-07-03 發表
我頭像個蛋糕就係呢間整
幾錢一磅

大宅

我仔仔一歲生日我訂左呢個,都幾好味㗎

禁止訪問

公爵府

TST千葉, 沙田Onda, 旺角貴族同牛頭角Dream Cake我都訂過, 全部都好滿意,最好味係千葉同Onda, 最靚係Dream Cake.

大宅

好得呀!!!!!!
明日之<猩> - 卓彥

大宅

回覆 JK2012 的帖子

好貴啊,我昨日經過美x問有無立體bb蛋糕,竟然有哦,我訂左對立體鞋仔,好靚。又平,二磅3百幾

大宅

回覆 drizzle 的帖子

哈哈,見到你張頭像,我想起我個女有件南瓜3同你bb件一樣架

男爵府

我啱啱訂咗個3D cake ! Similar to this ,好貴呀!成$1300!不過bb's first cake !

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

話甘快阿b女今個月1歲人仔,人生的第一個蛋

原帖由 Paris媽媽 於 12-07-02 發表
話甘快阿b女今個月1歲人仔,人生的第一個蛋糕。心情好興奮啊,但我又唔知邊到有立體蛋糕訂,我們生日都係美 ...
聖安娜有個旦糕造比Bb>有奶咀&囗水肩

別墅

几銀啊!我都想整呀!

大宅

引用:粉嶺牽晴間有間餅舖做得好靚,+不過唔知你遠

原帖由 kuromi_kuromi 於 12-07-02 發表
粉嶺牽晴間有間餅舖做得好靚, 不過唔知你遠唔遠
我頭像個蛋糕就係呢間整

伯爵府

回覆:Paris媽媽 的帖子

剛見到

大宅

回覆 fitfit@fatfat 的帖子

好靚呀

伯爵府

泰之廚房

大宅