自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

年中儲埋兩大袋, 而家都無哂尿片袋換SAMPLE 既優惠咁。其實大家知唔知, 呢D 袋係咪可以唔駛再儲架 (買片都比葯房剪哂印花)

大宅

仲駛唔駛儲尿片袋

元朗那一些葯房剪尿片袋印花會平d?

大宅

yuensiu 發表於 13-1-3 00:11
yes!M記斜對面個間,藥房門口已貼左攞尿片袋去買尿片既價錢.

我今日去左問了, 佢話一個袋減架. 一個舊袋減一袋新袋, 但已剪印花的舊袋唔可以好似你講咁, 三個夾埋每個計五元既???

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

ChrisAlfred 發表於 13-1-2 23:44
其實陳永明係邊架, 係咪新墟M記個度, 即你間葯房係M記斜對面個間?
yes!M記斜對面個間,藥房門口已貼左攞尿片袋去買尿片既價錢.

大宅

瞓得好勳章

回覆:仲駛唔駛儲尿片袋

葵涌邊度有得剪袋?

大宅

yuensiu 發表於 13-1-2 10:16
如果係(綠色/白色片袋)係屯門陳永明醫務所對面馬路間藥房,寫住晒比袋後價$嫁!
褲仔袋我只知旺角藥房先有得 ...

其實陳永明係邊架, 係咪新墟M記個度, 即你間葯房係M記斜對面個間?

大宅

ss_chiu 發表於 13-1-1 23:33
唔洗自己儲喎。買果時剪左碼數,撇左正貨牌就有得減。特級棉柔減20,學習褲減20,仲有一隻減15。不過,儲尿 ...

我就係儲埋一大堆, 諗住等吉吉BB展時去換, 但最近好似唔覺佢BB展仲有得換SAMPLE 囉. 同埋以前 H 間唔時都可以去萬0用袋換, 呢兩年消失哂呢回事. 搞到我都唔知仲儲唔儲好.

禁止訪問

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

ChrisAlfred 發表於 13-1-1 23:30
我都係住屯門架, 請問你邊間有得減呀?

如果係(綠色/白色片袋)係屯門陳永明醫務所對面馬路間藥房,寫住晒比袋後價$嫁!
褲仔袋我只知旺角藥房先有得扣$(藥房d人好人咋,佢唔話我知,我都唔知有得扣$)

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:點問藥房剪袋有無得減?我驚佢以為我傻嘅 +

原帖由 conM 於 13-01-02 發表
點問藥房剪袋有無得減?我驚佢以為我傻嘅
點會呀?佢地扮傻唔幫你剪就真,我屋企附近3間藥房都有,買開果間我買開嘢就問有無得剪,因為優惠係一段段時間。$20一包喎,唔問仲傻

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

點問藥房剪袋有無得減?我驚佢以為我傻嘅

大宅

我有兩個p牌白色m size 84片裝吉袋,有興趣pm我。平讓

大宅

引用:唔洗自己儲喎。買果時剪左碼數,撇左正貨牌

原帖由 ss_chiu 於 13-01-01 發表
唔洗自己儲喎。買果時剪左碼數,撇左正貨牌就有得減。特級棉柔減20,學習褲減20,仲有一隻減15。不過,儲尿 ...
去BB展換試用裝?要成個袋拎去?

子爵府

Poo得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 趣教勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔洗自己儲喎。買果時剪左碼數,撇左正貨牌就有得減。特級棉柔減20,學習褲減20,仲有一隻減15。不過,儲尿片仲有一個用途係bb展換試用裝。

大宅

yuensiu 發表於 12-12-31 18:18
我上次買1包片,比左3個褲仔剪袋佢,扣返$15

我都係住屯門架, 請問你邊間有得減呀?

大宅

引用:年中儲埋兩大袋,+而家都無哂尿片袋換SAMPL

原帖由 ChrisAlfred 於 12-12-30 發表
年中儲埋兩大袋, 而家都無哂尿片袋換SAMPLE 既優惠咁。其實大家知唔知, 呢D 袋係咪可以唔駛再儲架 (買片 ...
我啱啱買左p牌褲仔剪牌減左20蚊。。。話買返一箱又話無貨

大宅

陪月勳章

咁耐以黎我都唔知
用曬就掉

男爵府

引用:Quote:原帖由+ChrisAlfred+於+12-12-30+發

原帖由 JK2012 於 12-12-31 發表
我都想知剪袋印花減幾多?有時八蚊,有時十蚊,有時$20!但我叫工人去就只減$3 !我好肯定工人無落格!

...
我公去減$5,我去就減$10(同一間藥房)

珍珠宮

我上次買1包片,比左3個褲仔剪袋佢,扣返$15

supertai888  甘好  發表於 13-1-4 00:56

珍珠宮

我係屯門(白色棉柔,綠色超薄2款)係門口掛住用尿片袋有得減,仲寫埋價$。我買開綠色around減$10。另外旺角街市有間藥房我就儲褲仔袋(1個袋要自己剪3個位比佢)扣$5/個,買其他片都得

首頁

尾頁

跳至