自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題!剛打去君悅就冇生蠔!失望!

大宅

引用:Mr+Steak而家冇生蠔,改為波士頓龍蝦。燒蠔

原帖由 Ellen 於 13-01-06 發表
Mr Steak而家冇生蠔,改為波士頓龍蝦。燒蠔炸蠔就有
吓?我都係早三四個月前去食,估唔到改得咁快

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Mr+Steak而家冇生蠔,改為波士頓龍蝦。燒蠔

原帖由 Ellen 於 13-01-06 發表
仲唸住去試下

大宅

BK Milk勳章

回覆:有生蠔及波士龍蝦嘅buffet又好食有邊間?

男爵府

引用:如果食早段,好似要七點半前埋單,包一杯餐

原帖由 乖仔媽咪 於 13-01-05 發表
如果食早段,好似要七點半前埋單,包一杯餐飲,三百蚊到。淨係食蠔同蟹都抵晒
Mr steak?

子爵府

引用:如果食早段,好似要七點半前埋單,包一杯餐

如果食早段,好似要七點半前埋單,包一杯餐飲,三百蚊到。淨係食蠔同蟹都抵晒
邊間黎架,

子爵府

引用:Quote:原帖由+princessally+於+13-01-06+發

原帖由 pekkle1120 於 13-01-06 發表
熟食多嗎?熟食有龍蝦,扇貝,羊架嘛?
熟食唔算多,廚師切牛扒,熱盤羊架正常嘅都有,但無扇貝,我only食海鮮和魚生已飽到由6:30坐到10:00!

男爵府

引用:我好多年未試過咁少人食自助餐la!唔洗排隊

原帖由 princessally 於 13-01-06 發表
我好多年未試過咁少人食自助餐la!唔洗排隊,又源源不絕供應!有折都算ok!恆生白金都好似有85折!

...
熟食多嗎?熟食有龍蝦,扇貝,羊架嘛?

子爵府

我好多年未試過咁少人食自助餐la!唔洗排隊,又源源不絕供應!有折都算ok!恆生白金都好似有85折!

子爵府

引用:Quote:原帖由+princessally+於+13-01-06+發

原帖由 pekkle1120 於 13-01-06 發表
請問平日食幾多錢?有冇邊張咭有優惠?我都想試下!
今日假日貴d$458但有匯豐白金咭有85折!我哋兩大1細加埋一共$1079!算好抵,因好少人!

男爵府

引用:蠔好味!好奈無係酒店自助餐上食到4款生蠔,

原帖由 princessally 於 13-01-06 發表
蠔好味!好奈無係酒店自助餐上食到4款生蠔,仲係一箱箱咁開,源源不絕,又無乜人!上次去金鐘香格里拉都無生 ...
請問平日食幾多錢?有冇邊張咭有優惠?我都想試下!

子爵府

Sheraton

Prayer is both a gift of grace and a determined response on our part.

男爵府

Cityart 有即開oyster

***人神共憤!!!香港媽媽聲援台灣小寶貝王昊案,支持保護兒童,嚴懲虐殺***

男爵府

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

山景有
9龍酒店有
有生蠔 但我唔食 所以答唔到妳個質素點
波士龍蝦我想知

大宅

H One (IFC), 係semi buffet ,價錢大概$600,食物很有水準,窗外個view好靚,所以唔係貴。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Cafe express, 仲有長腳蟹

翡翠宮

十月去holiday inn有…

珍珠宮

大宅

引用:mr.+steak+buffet+有五款即開生蠔同長腳蟹

mr. steak buffet 有五款即開生蠔同長腳蟹,好正。但熱食就唔太得!佢有分兩段時間,如果食早段,冇人排隊 ...

子爵府

蠔好味!好奈無係酒店自助餐上食到4款生蠔,仲係一箱箱咁開,源源不絕,又無乜人!上次去金鐘香格里拉都無生蠔食呀!

首頁

尾頁

跳至