想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

35歲FSH8.2, 佢話見我之前2次IVF卵子質數都唔好, 第1次抽好多粒只有4粒受精, 第2次得2粒受精, 事隔幾年質數只會更差! 點算!

大宅

引用:如果fsh低(又無其他問題)就唔使做ivf啦。

原帖由 maikita 於 13-10-15 發表
如果fsh低(又無其他問題)就唔使做ivf啦。我做ivf時fsh係13,好彩我個医生無放棄我,話打極針都只得4粒, ...
即將蟲蟲直接打入蛋到

水晶宮

引用:如果fsh低(又無其他問題)就唔使做ivf啦。

原帖由 maikita 於 13-10-15 發表
如果fsh低(又無其他問題)就唔使做ivf啦。我做ivf時fsh係13,好彩我個医生無放棄我,話打極針都只得4粒, ...
請問咩係icis?

水晶宮

回覆:miumiu2011 的帖子

謝謝

大宅

我一共做左6次IVF, 今次鮮胎吾BINGO, 董醫生都未有放棄我, 仲同我研究如果雪胎都吾OK, 下一次要點樣做, 我覺得佢好OK, 至於佢點解吾幫你做, 我真係吾知, 可能係怕你用錢太多. 咁不如去TAY到, 佢成功好低都照幫人做架,. 希望佢會幫到你啦

大宅

回覆:Wbb123 的帖子

如果fsh低(又無其他問題)就唔使做ivf啦。我做ivf時fsh係13,好彩我個医生無放棄我,話打極針都只得4粒,不容有失,一粒都唔可以嘥,即刻改plan,全部用icsi。如果經濟唔係問題,不如轉医生,好過被人放棄,命運係決定係自己手。

男爵府

引用:謝謝你。我今年39了,已想放棄! +

原帖由 ricecooking 於 13-10-14 發表
謝謝你。我今年39了,已想放棄!
朱麗倩47歲都成功,加油

大宅

回覆 ricecooking 的帖子

我同你一樣,都努力中

複式洋房

不要放棄,你還很年輕,
給幾年努力,
成功與否,最起碼你有努力過,
加油!

大宅

回覆:ricecooking 的帖子

Try other dr.don't give up

水晶宮

引用:回覆+ricecooking+的帖子吾好放棄啊!+仲有

原帖由 wiki888 於 13-10-14 發表

吾好放棄啊! 仲有机會架
Thx

禁止訪問

熱血勳章

大宅

吾好放棄啊! 仲有机會架

水晶宮

謝謝你。我今年39了,已想放棄!

別墅

請問香港邊個醫生會做捐卵服務?同埋買一個卵子幾錢?

複式洋房

如果你尚年輕,就聽這裡JM的介紹,
就快找另一位適合你的醫生吧,
你還有很多機會
努力!

禁止訪問

熱血勳章

水晶宮

董都浪費了我4, 5 年, 成日說我仲後生, 不肯和我做ivf, 但一開始已告訴我卵巢有早退化。結果做了3次iui 都失敗, 最後一次iui 原本我強烈要求做ivf, 但她多返推搪, 說不是我話做就做, 說我身體差, 拖延了2個月才試, 但結果說只有3粒卵叫我改iui ,最後當然失敗了,她成日叫我去廣華做ivf, 是否其實最怕失敗的是她? 如果她沒有信心做就早說, 我可早些找第二個做, 不要白白浪費我幾年了

男爵府

引用:35歲FSH8.2,+佢話見我之前2次IVF卵子質數都

原帖由 Wbb123 於 13-04-13 發表
35歲FSH8.2, 佢話見我之前2次IVF卵子質數都唔好, 第1次抽好多粒只有4粒受精, 第2次得2粒受精, 事隔幾年質數 ...
我36 fsh同你一樣,抽得好少卵,都,你唔好放棄,卵子質素可靠做運動,食supplementary改善

男爵府

引用:我都塞曬,要避孕的咩,我無諗過喎! +

原帖由 TIGERPOOH2009 於 13-04-14 發表
我都塞曬,要避孕的咩,我無諗過喎!
我都係塞晒,但唔知點解精子咁細條入到去受孕,但卵子出唔到,所以就宮外孕,醫生叫我一世避孕

首頁

尾頁

跳至