自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

本身我有時都感覺到啲阿飄既,不過自從帶左泰國佛牌之後好左好多,不過估唔到今朝嚇醒左因為你

我有隻龍貓既,佢一向呢自己夜晚入籠訓,除左自由活動時間佢會周屋走之外,今朝我訓到半夜我發惡夢,夢見比野追我已訓得唔好,之後突然間隻腳比啲毛神神既野掂左下好似比人扯腳咁我即刻彈醒左

我即刻開燈諗緊咩黎,唔會係米奇掛,我屋企無架喎,之後定一定神落樓下去廁所,就係見到你原來自己開左個籠度門自己走左出黎嚇我,見到我之後就即刻扮乖跳番入籠,你媽我比你嚇到成晚無訓,所以我決定罰你今日坐監唔比出黎玩,不過都開心你跳上我張床想陪我訓既

多謝各位收睇

除了你我誰都不愛,to have but not to hold

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆:自己嚇自己02事件(慎入)

伯爵府

畀面勳章

引用:+真係俾佢嚇親woo

原帖由 kittyau1228 於 13-08-15 發表
真係俾佢嚇親woo
我係嚇到成晚訓唔到

除了你我誰都不愛,to have but not to hold

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ditochan+於+13-08-15+發表相

原帖由 sandra28 於 13-08-15 發表
影埋個籠!想睇下咩鎖...佢咁勁可以自己開到!
我用最普通隻龍貓籠,原本有枝野插住個籠既,不過見咁就關都夠實所以無用枝野,可能隻衰豬見慣我點開門所以有樣學樣

大宅

真係俾佢嚇親woo

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:ditochan+發表於+13-8-15+11:59+佢己

原帖由 TMC3012 於 13-08-15 發表
我之前果隻養左十幾年, 佢一出籠就like四圍走
我呢隻女都係架,不過呢你叫佢佢會企定定比你抱

伯爵府

畀面勳章

引用:咁叻識自己開門!勁+

原帖由 happycheungc9 於 13-08-15 發表
咁叻識自己開門!勁
佢呢隻衰女係做到既,最叻扮傻

伯爵府

畀面勳章

引用:題外話,喺咪D人帶成頸佛牌嗰D就喺養鬼仔架

原帖由 tssy 於 13-08-15 發表
題外話,喺咪D人帶成頸佛牌嗰D就喺養鬼仔架?
佛牌還佛牌,其實唔係叫鬼仔,佢地叫古曼童既,你講既鬼仔有善良同惡既

珍珠宮

畀面勳章

翡翠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +3金熱血 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+sandra28+於+13-08-15+發表影

原帖由 ditochan 於 13-08-15 發表
相後補啦,因為部腦壞左拎左去整
影埋個籠!想睇下咩鎖...佢咁勁可以自己開到!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ditochan 發表於 13-8-15 11:59
佢己習慣左

我之前果隻養左十幾年, 佢一出籠就like四圍走

大宅

咁叻識自己開門!勁

伯爵府

題外話,喺咪D人帶成頸佛牌嗰D就喺養鬼仔架?

伯爵府

畀面勳章

引用:影張相黎睇下 +

原帖由 sandra28 於 13-08-15 發表
影張相黎睇下
相後補啦,因為部腦壞左拎左去整

伯爵府

畀面勳章

引用:你放佢出黎佢自己識返入籠瞓咁好,+叻喎

原帖由 TMC3012 於 13-08-15 發表
你放佢出黎佢自己識返入籠瞓咁好, 叻喎
佢己習慣左

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

影張相黎睇下

若要人不知 唔好咁低B !  : P

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你放佢出黎佢自己識返入籠瞓咁好, 叻喎

伯爵府

畀面勳章

引用:回覆+ditochan+的帖子唔駛驚...+反而我覺你

原帖由 jd21 於 13-08-15 發表
回覆 ditochan 的帖子

唔駛驚... 反而我覺你呀囡好攪笑... 其實佢係想嗲你, 只係好心做壞事者... haha!!! ...
佢其實未試過架,以前隻兔仔未走,我唔困籠養佢都鍾意半夜跳上我張床陪我訓架,不過我無諗過龍貓都會咁

男爵府

認識瑞士牛牛第四回

回覆 ditochan 的帖子

唔駛驚... 反而我覺你呀囡好攪笑... 其實佢係想嗲你, 只係好心做壞事者... haha!!!

首頁

尾頁

跳至